fedakarlıkta nereye kadar?

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
selam güzellaer benim 7 senelik bir ilişkim var. ama ne ilişki. 4 şehir değiştirdik kavuşmak adına nelerden vazgeçtik meslek seçiminden tutun neleri yerle bir ettik. değer mi sonuna kadar değer mükemmel bir ilişkim var. ama yoruldum inanın yoruldum. zor zamanlar yasadık ki tam bu zor zamanlarda atandım. ( doğuda görev yapıyorum ) .kendi ailemle pek anlaşamam bana pek değer vermezler ama ne olursa olsun ailem benim. onlarda evlenmemi istemiyorlar ( mali anlamda onlara destek olmam için) .
her fırsatta kaçıp kaçıp sevgilimin şehrine gidiyorum. gururlu insanım ama onun bana ihtiyacı var bılıyorum. hayata benimle bağlandı bunu herkes biliyor ama kabul etmek istemiyorlar.
şimdi bir karar vermeliyim sevgilimin annesini eziyetlerini kabul edip evlenip onlarla aynı şehirde yaşamak mı?
yoksa hepsinden kaçıp sakin hayatıma devam mı?

Son düzenleme:
Sevgilin evlenmek istiyo mu

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Sevgilinizin annesi neden istemiyor sizi,birlikteliginizi?
Ve sevgilinizin fikri nedir iliskiniz hakkinda?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Yaptıklarınız takdire değer. Siz oğluna bu kadar destek olmuşken sizi neden istemiyor orasını pek anlamadım doğrusu. Sevgilinizi az çok tanımışsınızdır. Gerektiğinde yanımda olur diyebiliyor musunuz?

Hic bir anne evladi engeelli kalmis cocugunun yanindan gitmeyen kadina kotuluk yapmaz .takdir eder ve mutlu olur.baska birseyler vardir mutlaka.anlatin.bu durum karsisinda takdir almaniz beklenir.

annesinin sizi istememe sebebi nedir?
sizden iyi gelin mi bulacak?

:44:

annesinin neden istemediğini merak ettim.Çocuğunun durumu ne olursa olsun her anne evladının evlenip,mutlu bir yuva kurmasını ister.Bir de sevdiğin kişinin düşüncesi çok önemli,o da senin gibi istiyorsa konuşarak sorunlarınızı halletme yoluna gidebilirsiniz.

sevgilinizi anlayışla karşılayın bir süre daha. bir insanın bir uzvunu kaybetmesi gerçekten çok çok ağır bir şey. çok daha sinirli, kırılgan, alıngan olabiliyorlar bu duruma onun da alışması için zaman gerekir.
ama annesi neden istemiyor o ilginç.
kendi aileniz de sizin engelli biriyle olmanızı istemiyordur, bu çok yanlış bir düşünce, hepimiz birer engelli adayıyız.

Sevgilimde annesinin dolduruşuna geliyor demenize kadar sonuna kadar direnin derdim ama o cümleyle ikilemde kaldım...
Gittiği yere kadar gider..
Sevgilinizi uyarın.
Yaptıklarınızı anlatın.
Hala aynıysa siz bilirsiniz.

Ama sevgiliniz üzüntüdende öyle davranıyor olabilir.
Sizin ona acıdığınızı düşünüyor olabilir..

Annesi niçin sevmiyormuş ?
Bi durum mu oldu yoksa bilindik kaynana mı ?

yazamadım 2 gündür çok zor günler geçirdim dert bitmıyor inanın ki bu güne şükür diyoruz. sevgilim ona acıdığımı düşünmez asla ailesinden çok bana yakındır o ama annesi o kadar usta ki ben bile anlayamıyorum baya safız ikimizde tam 1 yıldır hem kaza acısını hem bu sıkıntıları cekıyoruz .

Sevgilinizin annesi neden istemiyor sizi,birlikteliginizi?
Ve sevgilinizin fikri nedir iliskiniz hakkinda?
tatlım annesi neden istmeıyor ınanın çok sordum kendıme. daıma kendınde suç arayan insanım ben çok sorguladım. sevgilim dolduruşa geldi baya ama gözünü açtı sonuçta yaşadğı travmaydı tek istediği yanında olmamdı. annesi koridorda beni hastaneden kovarken içerde çok farklıydı. aşırıda dindar bir aileydi ona göre davrandım. hastanede kaldım aylarca her dediklerini yaptım ama yaranamadım. anlamıyorum.

Hic bir anne evladi engeelli kalmis cocugunun yanindan gitmeyen kadina kotuluk yapmaz .takdir eder ve mutlu olur.baska birseyler vardir mutlaka.anlatin.bu durum karsisinda takdir almaniz beklenir.

hiç bir anne demeyin bence. kıskançlık ve bencillik bunlar annesinin en temel özellikleri o kadar şımarık ki ben onu idare ediyorum eşi başlarda benim yanımdaydı oğlu uğruna nelerden vazgeçtim o gördü. yine bana değer veriyor ama karısı buna izin vermıyor. düşünsene çok afedersiniz annesi tiksiniyor ben temizliğini yapıyorum kadın bana oğlu yokken sen izmirlisin günaha alışkınsın yaptığın çok günah diyor ya . sustum sevgilim o kadar temız bir çocuktu ki bana cinsi anlamda hiç yaklaşmadı bende ona . saf sadakatlı bır sevgı yaşadık. lise üniverisite cebimizekini böldük harccadık. benım aılem bana destek olmazken o yanımdaydı. sonuna kadar değerdi yaptıklarım. o da bana baktı daha önce kısacası zor zamanlarda sevdik biz.

bir kaç gündür sevgilimin yanındayım onu görmek için memleketine geldim. gururlu kızımdır ama o istiyor diye evine geldim. yürüme engelli başka türlü göremem onu. annesi çok iyi davranıyor görünürde iyi karşılıyor iyi davranıyor allahı var.bende mutlu oluyorum elimden geldikçe hediyelerini alıyorum çok değer veriyor yeterki kabullensin benı diye uğraşıyorum. ama olmuyor diğer 2 oğlunu yolluyo üstüme. susuyorum sabır duaları okuyorum. en son dün sevgilim yanıma geldi. dışarı çıktık konuştuk. daha önceki gibi hakkımı yeediği için özür diledi. ağlamama asla kıyamaz uzun uzun ağladı. mecburum onlara rahat asla değilm ama mecburum dedi. bana kavuşmak için 3 ay deli gibi ders çalıştı engelli memur sınavında derece yaptı. atamalar eş durumuna yetişirse nikah kıyıp kavuşmayı planladık. önceleri ailesiyle aynı şehirde yaşarım diyordum ama anladık ki yuvamızda rahat olamıcaz.
sevglilim annem beni kıskanıyor ama senin verdiğin sevginin hiç birini onda bulamadım dedi. 3 ay once ayrılmak zorunda kalmıştık ilişkimiz bitti düşünün o kadar mükemmel bir ilişki bitti. mutlu olmasına engel olmayım diye bıraktım onu . annesi ile benım aramda kalmasın diye. ama ne o yapabıldı ne ben bu ayrılık zamanı annesinin gerçek yüzünü görmüş. bunları anlattı. bana güven dedi. o kadar acizdikki umrumda değil düğün dernek dedim. benim ailem mali durum hariç evlenmeme karşı değil tüm ailem sevgilimi çok seviyor terbiyesi ahlakı herşeyiyle.

konu sahibi
sen insanmisin yaa gercekten sen melek olmalisin sen insansan ben neyim cevremdekiler ne.. gozlerim doldu gercekten, kolay kolay kimse yapamaz senin yaptigini ozelliklede boyle bir kaynana var ken
cok uzuldum gercekten, peki sevgilin su an durumu ayni mi duzelme var mi? evlenseniz nerede yasayacaksiniz

Beni aglattiniz be. Allah herkese sizin gibi es, dost, kardeş versin insallah. Merhametiniz hic eksik olmasin butun sıkıntıları aşın cok mutlu olun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilindik kaynananın şımarık ve kıskanç hali bencillk diz boyu. kendinden başkasını asla düşünmez. of anlat anlat bitmıyor

hani filmlerde olur ya kendinden soğutmak için uğraşırlar..o yüzden olabilir mi dersiniz:? yoksa annesnin mutlu olması gerekir bu durumdan.sizi ebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…