evet canım çok istiyor o da bendeSevgilin evlenmek istiyo mu
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
yazamadım 2 gündür çok zor günler geçirdim dert bitmıyor inanın ki bu güne şükür diyoruz. sevgilim ona acıdığımı düşünmez asla ailesinden çok bana yakındır o ama annesi o kadar usta ki ben bile anlayamıyorum baya safız ikimizde tam 1 yıldır hem kaza acısını hem bu sıkıntıları cekıyoruz .Sevgilimde annesinin dolduruşuna geliyor demenize kadar sonuna kadar direnin derdim ama o cümleyle ikilemde kaldım...
Gittiği yere kadar gider..
Sevgilinizi uyarın.
Yaptıklarınızı anlatın.
Hala aynıysa siz bilirsiniz.
Ama sevgiliniz üzüntüdende öyle davranıyor olabilir.
Sizin ona acıdığınızı düşünüyor olabilir..
Annesi niçin sevmiyormuş ?
Bi durum mu oldu yoksa bilindik kaynana mı ?
tatlım annesi neden istmeıyor ınanın çok sordum kendıme. daıma kendınde suç arayan insanım ben çok sorguladım. sevgilim dolduruşa geldi baya ama gözünü açtı sonuçta yaşadğı travmaydı tek istediği yanında olmamdı. annesi koridorda beni hastaneden kovarken içerde çok farklıydı. aşırıda dindar bir aileydi ona göre davrandım. hastanede kaldım aylarca her dediklerini yaptım ama yaranamadım. anlamıyorum.Sevgilinizin annesi neden istemiyor sizi,birlikteliginizi?
Ve sevgilinizin fikri nedir iliskiniz hakkinda?
Hic bir anne evladi engeelli kalmis cocugunun yanindan gitmeyen kadina kotuluk yapmaz .takdir eder ve mutlu olur.baska birseyler vardir mutlaka.anlatin.bu durum karsisinda takdir almaniz beklenir.
bilindik kaynananın şımarık ve kıskanç hali bencillk diz boyu. kendinden başkasını asla düşünmez. of anlat anlat bitmıyorSevgilimde annesinin dolduruşuna geliyor demenize kadar sonuna kadar direnin derdim ama o cümleyle ikilemde kaldım...
Gittiği yere kadar gider..
Sevgilinizi uyarın.
Yaptıklarınızı anlatın.
Hala aynıysa siz bilirsiniz.
Ama sevgiliniz üzüntüdende öyle davranıyor olabilir.
Sizin ona acıdığınızı düşünüyor olabilir..
Annesi niçin sevmiyormuş ?
Bi durum mu oldu yoksa bilindik kaynana mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?