fedakarlıkta nereye kadar?

bu yaşadıklarımı br tek sizlere açtım kızlar. utanıyorum anlatırken ben ama öyle bir boşlukta zorluktayım ki ne yapacağımı bilmiyorum. sevgilimin ananesi arkamızda bizi çok seviyor kızından korumaya çalışıyor sabret kızım diyor ama elinden ne gelir ki .

İlk gözüme takılan neden sevgilinin olduğu yere kaçıp kaçıp gidiyorsun?
O hiç gelmiyor mu??
Sen zaten oraya yerleşmek için bahane arıyor gibisin? Kvalidenin eziyetleri neler ki? Daha evlenmeden ne tür eziyetler ediyor?
Bana anlamsız gelen yerler var yazında.

Cok sıkıntı cekiyorsunuz evet ama bunlarin karsiligini kat kat alacaksiniz. Bu kadar iyi kalpli olmanin bu kadar saf temiz olmanin bi karsiligi mutlaka vardir. Allah her seyi görüyor. Bu gunler de gececek. Cok guzel gunler goreceginize inaniyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e
ben duygu sömürüsü yapmak istemezdim kızlar yazarken yaşadım o günleri. o kaadar daraldım ki. ama gözlerine bakınca geçiyor işte. doktorlar nikahı hastanede kıyalım diyorlar . 2 yıla ayağa kalkar diyorlardı 6 aya adım atmaya başladık beraber. ben doğuda görev yapıyorum orada yaşayamaz o . onun atamalarını beklıcez derece yaptık istediğmiz her yer gelecek gibi inş.
onun ailesinin yanında kalmaya razıydım ama o da istemıyor artık yakınlarda ama başka bir şehir olsun diyor

Nasıl hissettiniz bunları çok merak ediyorum.

kesinlikle öyle benim atanmam (okulu 3 yılda bitirdim final sınavına yetişemedim en umursamaz hocamın beni geçirmesi ) sevgilimin öyle bir kazadan kurtulması. engelli memur sınavında türkiye derecesi yapması . her işimiz öyle yolunda gidiyor ki . doğuda görev yapıyorum ama o kadar rahatki mükemmel insanlar var çevremde.
bir de evlensek annesinin gönlü olsa uğraşmasa bizle

Annesinin neden gönlü olmuyor bu konuda?

maşallah size ya çok iyi bir insansınız sevgilinizin nasıl bir engeli var azda olsa yüreyebiliyormu tekerlekli sandalyedemi çok mutlu olmanızı dilerim

ayy bir şey diyemiyorum bu kadar fedakarlık beni aşar

Hic bir anne evladi engeelli kalmis cocugunun yanindan gitmeyen kadina kotuluk yapmaz .takdir eder ve mutlu olur.baska birseyler vardir mutlaka.anlatin.bu durum karsisinda takdir almaniz beklenir.

katılıyorum
ya aklı noksandır ya da başka bişeyler de var...

:))) İnsan görünce şaşırıyor :) Binbir zorluk sizi bıktıramadı da kaynana dırdırı mı bıktırdı? :))) Bu kaynanalar çok fenaa çoook, zebani olsa hakkından gelemez bunların :) Benim kayınvalidemle bi sorunum yok ama olanları okuyoruz burda. Herkes hayatına devam ediyor. Bence sizde aynısını yapın :) Kayıvalide için bu kadar emek ve bu kkolay bulunmayacak sevgi yerle bir edilmez

ee sorun yok gibi senin ailende sadece para için istemiyor olsun bari

o engelli hayatım yürüme engelli . yolculuk yapamıyor. annesi neler yapıyor söyleyeyım beni hastaneden kovdu defalarca kez. kaza senin yüzünden oldu dedi. ( sevgilim benimle aynı üniversitede okumak için geçiş yapmıştı o şehre )
benim onu haketmediğimi açık bir bayan olduğumu ailelerine yakışmadığımı söylemiş herkese. kilolu olduğum için ayı olduğumu oğluna yakışmadığımı söyledi. çalışan bayan olmamdan tutun ailemin sevgilimi ziyarete gelmesine bile neler söyledi kız ailesiymiş nasıl gelirmiş kızlarını kakalıyorlarmışfalan.
ki ailem asla öyle değildir sevgilim benim tek ilişkim ve hep yanımdaydı sevgisini kanıtladı. annemde kazadan sonra onu bırakırsan sütümü haram ederim dedi bana.

Kizlar ben de "sen melek misin" yorumlarini cok cok abartili buldum. Hangi insan sevdigi kisiyi artik yuruyemiyor diye birakir ? Iyi gunde kotu gunde diye bosuna somylenmiyor ki. Konu sahibi arkadas yapmasi gerekeni yapmis. Bence erkek
arkadasiniz ailesi konusunda sizin yaninizdaysa hic umursamayin ve evlenin. Sonucta onlarla yasamayacaksiniz degil mi ? Ama bence farkli bir sehirde yasayin. Hem erkek arkadasiniz da iyilesecekmis dogru anladiysam kalici degil. Acil sifalar, mutluluklar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğru bir tespit bazen gülüyorum ne engelleri geçtin diyorum neler atlattınız ama annesine takıldın kaldın. kaynana dedikleri buymuş meğer .

kilo dediğin ne ki hemen seni dukana başlatıyorum :)))

bütün bu yazdıkların öyle saçma şeyler ki inadına evlenirdim ben

Böyle bir durumda kayınvalidenin sizi istememesine anlam veremedim
ayrıca memursunuz ve bu kadar çok seviyorsunuz bu ilginizin karşısında bununla karşılaşıyorsunuz gerçekten çok ilginç
komşumun kızıda memur onun eşi evliyken kaza geçirmiş ve felç kalmış
kızın ailesi boşanmaya zorla ikna etmişler
kızcağız her gün sinir krizleri geçirirdi
bu kadar seviyor neden tekrar dönmüyor dedim hatta annesine
eski eşi evlenmiş bakıma ihtiyacı vardı çünkü böyle bir olayda ailede bir yere kadar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…