bu yaşadıklarımı br tek sizlere açtım kızlar. utanıyorum anlatırken ben ama öyle bir boşlukta zorluktayım ki ne yapacağımı bilmiyorum. sevgilimin ananesi arkamızda bizi çok seviyor kızından korumaya çalışıyor sabret kızım diyor ama elinden ne gelir ki .Beni aglattiniz be. Allah herkese sizin gibi es, dost, kardeş versin insallah. Merhametiniz hic eksik olmasin butun sıkıntıları aşın cok mutlu olun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam güzellaer benim 7 senelik bir ilişkim var. ama ne ilişki. 4 şehir değiştirdik kavuşmak adına nelerden vazgeçtik meslek seçiminden tutun neleri yerle bir ettik. değer mi sonuna kadar değer mükemmel bir ilişkim var. ama yoruldum inanın yoruldum. en son olay sevgilim bir yıl önce ağır bir kaza geçirdi yürüme engelli artık. ailesi annesi neler yaptı bırakmadım. kovdu gitmedim. aylarca baktım bıkmadan usanmadan yatalaktı baktım. annesine katlandım. beni bir gün kırmayan sevgilim annesinin doldurması ile ne kadar kırdı bilemezsiniz. zordu her şey ama şükürler olsun ki tam bu zor zamanlarda atandım. ( doğuda görev yapıyorum ) .kendi ailemle pek anlaşamam bana pek değer vermezler ama ne olursa olsun ailem benim. onlarda evlenmemi istemiyorlar ( mali anlamda onlara destek olmam için) .
her fırsatta kaçıp kaçıp sevgilimin şehrine gidiyorum. gururlu insanım ama onun bana ihtiyacı var bılıyorum. hayata benimle bağlandı bunu herkes biliyor ama kabul etmek istemiyorlar.
şimdi bir karar vermeliyim sevgilimin annesini eziyetlerini kabul edip evlenip onlarla aynı şehirde yaşamak mı?
kendi ailemin sorunlarıyla boğulmak mı?
yoksa hepsinden kaçıp sakin hayatıma devam mı?
ekonu sahibi
sen insanmisin yaa gercekten sen melek olmalisin sen insansan ben neyim cevremdekiler ne.. gozlerim doldu gercekten, kolay kolay kimse yapamaz senin yaptigini ozelliklede boyle bir kaynana var ken
cok uzuldum gercekten, peki sevgilin su an durumu ayni mi duzelme var mi? evlenseniz nerede yasayacaksiniz
Cok sıkıntı cekiyorsunuz evet ama bunlarin karsiligini kat kat alacaksiniz. Bu kadar iyi kalpli olmanin bu kadar saf temiz olmanin bi karsiligi mutlaka vardir. Allah her seyi görüyor. Bu gunler de gececek. Cok guzel gunler goreceginize inaniyorum.
Nasıl hissettiniz bunları çok merak ediyorum.
kesinlikle öyle benim atanmam (okulu 3 yılda bitirdim final sınavına yetişemedim en umursamaz hocamın beni geçirmesi ) sevgilimin öyle bir kazadan kurtulması. engelli memur sınavında türkiye derecesi yapması . her işimiz öyle yolunda gidiyor ki . doğuda görev yapıyorum ama o kadar rahatki mükemmel insanlar var çevremde.Cok sıkıntı cekiyorsunuz evet ama bunlarin karsiligini kat kat alacaksiniz. Bu kadar iyi kalpli olmanin bu kadar saf temiz olmanin bi karsiligi mutlaka vardir. Allah her seyi görüyor. Bu gunler de gececek. Cok guzel gunler goreceginize inaniyorum.
Nasıl hissettiniz bunları çok merak ediyorum.
neden bukadar onyargilisiniz?
Evet boyle bir dunyada boyle iyi insanlarin olduguna inanmak guc ama varmis demek ki, niye yalan soylesin ki oldugu gibi anlatmis
kesinlikle öyle benim atanmam (okulu 3 yılda bitirdim final sınavına yetişemedim en umursamaz hocamın beni geçirmesi ) sevgilimin öyle bir kazadan kurtulması. engelli memur sınavında türkiye derecesi yapması . her işimiz öyle yolunda gidiyor ki . doğuda görev yapıyorum ama o kadar rahatki mükemmel insanlar var çevremde.
bir de evlensek annesinin gönlü olsa uğraşmasa bizle
selam güzellaer benim 7 senelik bir ilişkim var. ama ne ilişki. 4 şehir değiştirdik kavuşmak adına nelerden vazgeçtik meslek seçiminden tutun neleri yerle bir ettik. değer mi sonuna kadar değer mükemmel bir ilişkim var. ama yoruldum inanın yoruldum. en son olay sevgilim bir yıl önce ağır bir kaza geçirdi yürüme engelli artık. ailesi annesi neler yaptı bırakmadım. kovdu gitmedim. aylarca baktım bıkmadan usanmadan yatalaktı baktım. annesine katlandım. beni bir gün kırmayan sevgilim annesinin doldurması ile ne kadar kırdı bilemezsiniz. zordu her şey ama şükürler olsun ki tam bu zor zamanlarda atandım. ( doğuda görev yapıyorum ) .kendi ailemle pek anlaşamam bana pek değer vermezler ama ne olursa olsun ailem benim. onlarda evlenmemi istemiyorlar ( mali anlamda onlara destek olmam için) .
her fırsatta kaçıp kaçıp sevgilimin şehrine gidiyorum. gururlu insanım ama onun bana ihtiyacı var bılıyorum. hayata benimle bağlandı bunu herkes biliyor ama kabul etmek istemiyorlar.
şimdi bir karar vermeliyim sevgilimin annesini eziyetlerini kabul edip evlenip onlarla aynı şehirde yaşamak mı?
Hic bir anne evladi engeelli kalmis cocugunun yanindan gitmeyen kadina kotuluk yapmaz .takdir eder ve mutlu olur.baska birseyler vardir mutlaka.anlatin.bu durum karsisinda takdir almaniz beklenir.
e
ben duygu sömürüsü yapmak istemezdim kızlar yazarken yaşadım o günleri. o kaadar daraldım ki. ama gözlerine bakınca geçiyor işte. doktorlar nikahı hastanede kıyalım diyorlar . 2 yıla ayağa kalkar diyorlardı 6 aya adım atmaya başladık beraber. ben doğuda görev yapıyorum orada yaşayamaz o . onun atamalarını beklıcez derece yaptık istediğmiz her yer gelecek gibi inş.
onun ailesinin yanında kalmaya razıydım ama o da istemıyor artık yakınlarda ama başka bir şehir olsun diyor
İlk gözüme takılan neden sevgilinin olduğu yere kaçıp kaçıp gidiyorsun?
O hiç gelmiyor mu??
Sen zaten oraya yerleşmek için bahane arıyor gibisin? Kvalidenin eziyetleri neler ki? Daha evlenmeden ne tür eziyetler ediyor?
Bana anlamsız gelen yerler var yazında.
doğru bir tespit bazen gülüyorum ne engelleri geçtin diyorum neler atlattınız ama annesine takıldın kaldın. kaynana dedikleri buymuş meğer .:))) İnsan görünce şaşırıyor :) Binbir zorluk sizi bıktıramadı da kaynana dırdırı mı bıktırdı? :))) Bu kaynanalar çok fenaa çoook, zebani olsa hakkından gelemez bunların :) Benim kayınvalidemle bi sorunum yok ama olanları okuyoruz burda. Herkes hayatına devam ediyor. Bence sizde aynısını yapın :) Kayıvalide için bu kadar emek ve bu kkolay bulunmayacak sevgi yerle bir edilmez
o engelli hayatım yürüme engelli . yolculuk yapamıyor. annesi neler yapıyor söyleyeyım beni hastaneden kovdu defalarca kez. kaza senin yüzünden oldu dedi. ( sevgilim benimle aynı üniversitede okumak için geçiş yapmıştı o şehre )
benim onu haketmediğimi açık bir bayan olduğumu ailelerine yakışmadığımı söylemiş herkese. kilolu olduğum için ayı olduğumu oğluna yakışmadığımı söyledi. çalışan bayan olmamdan tutun ailemin sevgilimi ziyarete gelmesine bile neler söyledi kız ailesiymiş nasıl gelirmiş kızlarını kakalıyorlarmışfalan.
ki ailem asla öyle değildir sevgilim benim tek ilişkim ve hep yanımdaydı sevgisini kanıtladı. annemde kazadan sonra onu bırakırsan sütümü haram ederim dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?