Kizlar ben de "sen melek misin" yorumlarini cok cok abartili buldum. Hangi insan sevdigi kisiyi artik yuruyemiyor diye birakir ? Iyi gunde kotu gunde diye bosuna somylenmiyor ki. Konu sahibi arkadas yapmasi gerekeni yapmis. Bence erkek
arkadasiniz ailesi konusunda sizin yaninizdaysa hic umursamayin ve evlenin. Sonucta onlarla yasamayacaksiniz degil mi ? Ama bence farkli bir sehirde yasayin. Hem erkek arkadasiniz da iyilesecekmis dogru anladiysam kalici degil. Acil sifalar, mutluluklar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
koltuk değnegiyle yürüyecek inş. yaşı çok genç çabuk toplanıyormaşallah size ya çok iyi bir insansınız sevgilinizin nasıl bir engeli var azda olsa yüreyebiliyormu tekerlekli sandalyedemi çok mutlu olmanızı dilerim
koltuk değnegiyle yürüyecek inş. yaşı çok genç çabuk toplanıyor
Peki neden kalıcı hasar kaldı? Yani nasıl bir kazaydı ki tüm yaşamını etkiledi?
aile dostalarının kızı var kapalı uzun zamandır onu düşünyorlardı. kazadan önce hep konuşuldu buluşturmaya falan çalıştılar. kazadan önce başladı çoğu şey yani. kazadan sonra hiç duymadım o kızdan bahsedildiğini ama sürekli kıyaslanıyorum. perihan şöyleydi sen böylesin falan filan
mermer tırının altına girdi araçla. hem çalışıp hem okuyordu. ailesi hiç istmezdi Allah için çalışma oku diyorlardı ama hem kariyerıne erken adım atmak hemde malı yuk olmamak için çalışıyordu.Peki neden kalıcı hasar kaldı? Yani nasıl bir kazaydı ki tüm yaşamını etkiledi?
mermer tırının altına girdi araçla . hem çalışıp hem okuyordu ailesinden mali destek almak istemıyordu. allah için ailesi hiç istemezdi çalışmasını.
Ters bir şey yazmak istemiyorum da yani sen onunla iyi günde kötü günde birlikte olmuşsun sevmişsin.
Bakalım Perihan bu şekilde kabul edecek mi de o kadar garanti bakıyorlar olaya.
Canım yalnız bu da ilginç.. mermer fabrikasında falan mı çalışıyordu yani mermer tırı demişsin. Benim bildiğim öğrenci basit işlerde çalışır cafe gibi..[/QUOT
turizim okuyordu. iş yerinin aracıyla bir yere giderken mermer taşıyan tırla çarpişti.
arkalarından atmak istemem ama bu son 1 senedir perihan falan yok ortada ama kıyaslamaya aynen devam
Annesi saplanmış kalmış belki ortada bir Perihan bile yok kendi hayal dünyasının ürünü. Sadece sana gıcık olduğu için..
Ben melekmisin sorularini abartili bulmadim bu devirde kim bunlari yapar kimse sevdigini birakmaz demisler ama oyle olmuyo iste birakip giden cok, sadece kaza olayi degil o kaynanayida cekmissiniz kovulmussunuz assagilanmissiniz yaptiginiz bunca seye ragmen. Yazik gunah ya bide dindar geciniyolarmis. Hala kaynananin neden boyle bisey yaptığını soranlar var 1 sayfa once anlatilmis onu okusunlar yada konu sahibi sen editle konuya
Bence gayet meleksin takdire deger seyler yapmissin umarim hersey gonlunuzce olur,sevgilinize sifalar diliyorum mutlu olmayi hakediyosunuz, bakin çözümü de bulmussunuz atanip gidersiniz hic uzulmeyin siz azicik daha sabredin hem sevgilinizde sizin yaninizdaymis. Ömür boyu mutlu olun insallah 💟💟
Peki şimdi aynı şehre falan mı atandınız? Yani işleriniz nasıl olacak?
Böyle bir durumda kayınvalidenin sizi istememesine anlam veremedim
ayrıca memursunuz ve bu kadar çok seviyorsunuz bu ilginizin karşısında bununla karşılaşıyorsunuz gerçekten çok ilginç
komşumun kızıda memur onun eşi evliyken kaza geçirmiş ve felç kalmış
kızın ailesi boşanmaya zorla ikna etmişler
kızcağız her gün sinir krizleri geçirirdi
bu kadar seviyor neden tekrar dönmüyor dedim hatta annesine
eski eşi evlenmiş bakıma ihtiyacı vardı çünkü böyle bir olayda ailede bir yere kadar demişti
aılelerın cehaletı diyorum ben . o çalışmamı dahı istemıyor ki memur olmam umrunda değil. hatta kendı param evım barkınımın olmasına bıle kıskançlıkla bakıyor. kendı annesı söyledı kızım kıskançtır bıktım bu huyundan yavrum sen uzulme dıye
onun atamasını beklıyoruz. ben doğudayım o aılesıyle iç anadoluda yaşıyor. benım aılemde ege de yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?