Tüp Bebek Merkezleri Ferticenteri herkese tavsiye ediyorum

endora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
18
0
36
İstanbul
selamlar arkadaslar,
7 yıllık evliyim. cocugum olmuyordu. ferticenter tup bebek merkezinde tup bebek yaptırdım. sonucum pozitif. cok mutluyum. butun arkadaslarıma mutlaka tavsiye ediyorum. cok ilgili ve guvenilir bir merkez oldugunu dusunuyorum. darısı hepinizin basına insallah.:)

canım merhaba ;
öncelikle bebişin hayırlı olsun :)
Allah tamamına erdirsin .
Merkez nerede tam olarak ?

merhaba,
altunizadede yerleri. bana da bir arkadasım tavsiye etmisti. kızı 1 yasında simdi. insallah sen de bebek hayaline kavusursun.

merhaba,
altunizadede yerleri. bana da bir arkadasım tavsiye etmisti. kızı 1 yasında simdi. insallah sen de bebek hayaline kavusursun.

canım çok teşekkürler Allah razı olsun .
bende başladım bakalım sonuc ne olacak hakkımızda hayırlısı

bende bugün başladım ferticenterde tüp bebeğe ve ilk iğnemi kondurdum göbeğime allah inşallah sonunu güzel ve hayırlı eyler..bizimde senin gibi yüzümüz güler inşallah hayırlı olsun...

bende bugün başladım ferticenterde tüp bebeğe ve ilk iğnemi kondurdum göbeğime allah inşallah sonunu güzel ve hayırlı eyler..bizimde senin gibi yüzümüz güler inşallah hayırlı olsun...

canım hayırlısı olur senin için inşlllllllllllll
tedavin olumlu olması dileklerimle canım bol şansss

allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..sende ferticenterdemi başlıcaksın yada başladın mı :)

Tebrik ederim cnm,Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
masrafı ne kadar tuttu tedavinin bilgi verebilir misin?

canım hersey dahil yaklasık 4000 tl harcadık ama 1500 tl civarında ilaclar tuttu. bugun ikinci kez gebelik testimi yaptıracagım. cok heyecanlıyım

endora allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bende ferticenterde tedaviye başladım inşallah hayırlı olur senin doktorun kimdi

doktorum Nuui Delikara idi. cok memnun kaldım kendisinden. her asamada cok ilgilendi benimle. seninki kim?

benimkide celalettin bey bende ilgisinden çok memnunum.gerçi merkez olarak bütün çalışanlar çok ilgili inşallah sonuda güzel ve hayırlı olur

canımm benimde bugün transferim yapılcak kısmetse nuri bey yapıcak tarnsferimi..
maşallah bebeğinle ilk buluşman hayırlı olsun :) bu arada sen hala ferticenterdamı devam ediyosun gebelik takiplerine

endora gordunmu melegını
canım
dıger arkadasta ınsallah melegını al gel bakalım evıne
allahım umutlarımzı yıkmasın ınsallah

inşallah canım miniğimle evimdeyim inşallah hiç bırakmaz beni

bugun ilk kez gorduk. allaha cok sukur gayet iyi. :) darısı sizlerin basına isllah. yaresbulut nasıldı transferin?
iyimisin simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…