Tüp Bebek Merkezleri Ferticenteri herkese tavsiye ediyorum

ama lütfen daha test bile yaptırmadan kendini karamsar yapma şuanda minik bebeğin hala seninle olabilir ve annesinin bukadar kolay vazgeçtiğini hissedip sana küsebilir :) Bak benim geldi bitti ama hala acaba teki kalmışmıdır diye umutlanıyorum sen daha test bile yaptırmadan hemen kötüye kendini şartlamışssın yapma olumlu düşün belkim seni bırakmadı yerine yerleşmek için biraz hırpalıyo kim bilir ama sen test yapmadan hatta 12 gün tekrar tesy yapmadan asla kötü düşünme oldumu olucak eninde sonunda bizim de bebeğimiz olacak bukadar çok isteyen annelerini onlar yanlız bırakmıycak şimdi değilse bi sonrakinde asla umudunu yitirme.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Bende gidip tekrar test yaptırıcam içim rahat etsin belkim yaramazın teki annesine sarılmıştır kim bilir :)))) 0,1 çıksa da sonuç bak hala umutluyum sende öyle ol yarına kadar güzel düşün güzel olsun. sevgiler

ya maşallah canım tebrik ediyorum seni bana moral oldun allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur canım...sana 2 tanemi transfer edildi kaç yaşındasın nekadarlık evlisin :) çok soru sordum affet

32 yaşındayım 10 yıllık evliyim ilk tüp denemem , herşey çok iyi gidiyodu 1 tane koycaklardı hatta 2 olmaz durumun çok iyi dediler doktorla zoraki 2 koydurduk :) 10,10,2010 da transfer yapıldı bugun 12 günum 9 da kanamam başladı ilk 2 gün yogun geldi bugun hiç gelmedi bitti , 2 tane koydular ya belki teki kalmıştır diye işte kendi kendime kuruntu yapıyorum , ama hemşire bana kanamanız başlasa bile 12 gün test yaprırın bazen gebelik bu şartlarda da oluşabiliyo demişti. 9 uncu günde işte 0,1 sonuç yani yok bu sonuca göre ama yinede işte bi test değilmi yaptır geç diyorum kendime.
ama sen sakın umudunu yitirme yarına kadar ye iç yat Allahın mucizeleri büyüktür belkim bizede veriri bir mucize :))) Çok ama çok dua ediyorum güzel sonuçlarını duymak için.
sen nereye yaptırdın? ilk denememi? kaç yaşındasın ay sıra bana geçti soru sormada :))))))))))

benimde ilk denemem canım ferticenterde yaptırdım sen nerde yaptırdın ?keşke banada 2 tane transfer etselerdi çok ısrar ettik ama olmadı 2 tane dondurulmuş kardeşimiz var :) yaşım 26 4 yıllık evliyiz ama evlendiğimizden beri hep mücadele içindeyiz iki negatif aşılamamız oldu...embriyo kalitemiz iyiydi herşey sorunsuzdu bakalım artık bu kanama neyin nesi...sen neden bugün tekrarlamıyosun testi belkide minik kuşun seninledir..bende çok dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

ne güzel bizim donmuş kardeşimiz de yok malesef 5 tane yumurtamızdan 2 si kondu 3 de ikinci kaliteye düşmüş dondurmadılar yani biz sil baştan başlıycaz herşeye......... Memoriel ataşehirde cem beye yaptırdık çok araştırmadan bikaç kişiniz iyi tavsiyesiyle ona gittik memnun kaldım gerçi herşey iyi gözüküyordu , neden tutmuyo bir anlasam ben 3 aşılama denedim ondan öncede 6 kere falan hap tedavisi sonra 6-7 yıl baya ara verdim şimdi tekrar başladım hayırlısı şubat ayında 2 kez denemeyi planlıyorum gene aynı yere gitmeyi düşünüyorum en azından bu sefer biraz daha incelerler diye umut ediyorum . ben transferden sonra bi jel kullandım bide hap ostojen hormonu okadar sen neler kullanıyosun kimileri okadar çok şey içiyo ki neden ben sadece 2 tene ilaç kullandım merak ediyorum

olsun canım benim yeni tedavi yeni umutlar ne güzel işte :)
ahh bende bi anlayabilsem...buna inanıyorum ki rabbim ol demese olmuyo bu bi gerçek herşey allahtan biz elimizden geleni yapıp rabbime sığınıyoruz...
bende jel kullandım bide coraspin ve folbiol yani folik asit.zaten kanamam olunca jeli kesti doktorum diğerlerine devam dedi bidahaki tedaviye kolaylık olurmuş.her doktorun her merkezin protokolleri farklı bende anlamıyorum :)

günaydın ,
nasıldın yarescim? verdin mi kan testi hadi bakalım geri sayım başladı stres yapma beklerken
oyalancak bişeyler bul kafanı takma rahat ol çok zor biliyorum ama başarabildiğin kadar işte :) Ben sonucunu döert gözle ve umutla bekliyorum , ancak akşama tekrar int.girebilcem inşallah güzel haberlerinle bizlere de umut olursun canım. Güzel düşün güzel olsun....
sevgiler.

canımm geldim doktordan HAMİLEYİİİİİİMMMMMMM :) evet şimdi güzel düşünüyorum ki güzelll olsunn ama değerim çok düşük 10muş doktor hamilesin ama herşeye hazırlıklı ol kimyasalda olabilir dedi duanı eksik etme canım nolur..sende haberler nasıl yaptırdınmı test hadi sende müjde getir inşallah

can cano iyiki moral verdin ve destek oldun bana.ama hala bi kesinlik yok en çok hoşuma giden ilk defa bana hamilesin dediler...
allah yar ve yardımcımız olsun...dua ile

çok ama çokkkk sevindimmmm hafta sonu bakamadım buralara sabah ik iş müjdeni almak içn girdim ve öyle de oldu :))))))))))))) nasıl sevindim anlatamam hadi şimdi bol bol dinlen fazla ayakta kalma gerekmedikçe kalkma ilaçlarını sorsaydın belki dozunu arttırır dı ne biliyim olsun değerin bence güzel 10 da iyi bebişin seninle :)))) Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri de okuyalaım inşallaahhhhhhhhh :))) Sen artık lütfen daha olumlu düşün ve stres yapmadan yat dinlen herşey güzel olucak :))))
Benim bebiş yok ama olması için umudum tam 2 ci denemeye kadar elimden gelenin fazlasını yapıcam :)

canım birazdan kan vermeye gidiyorum inşallah değerim yükselmiştir ve kimyasal değildir...gelince yazarım..

canım hadi inşallah haberlerini bekliyorum yok değildir Allah'ın izniyle 30-50 70 ben öyle bir sonuç bekliyorum senden :))))))))))))

büyük heyecanla sonuç bekliyorum..sen test yaptırmadın mı canım

olmadı canım kısa sürdü mutluluğumuz değerim düşmüş tutunamamış miniğim annesine napalım kısmet değilmiş

kıyamam olsun yinede üzülme en azından 2 bekleyen kardeşiniz var tekrar nezaman istersen zahmetsiz deneyeceksin bak bide bana sil baştan herşeye tekrar başlıyıcam , benimde olmadı zaten o kdara kanamaya biraz kuruntu yaptım acaba diye olsun sakın üzülme bak aynı şeyleri yaşıyoruz adım adım ama umudumuzu kaybetmeden ikinciye şans vercez olcak diye düşünmezsek olmas biz kazanana kadar bu savaşta yılmıycas tamam mı sil baştan başlasam da hevesle başlıycam okadar çok arkadaşım var ki 7-8 kere yılmadan deneyip sonuca ulaşan ben daha 1 kerede gardımı düşürürsem olmas diyorum sende öyle düşün kardeşleri var bu harika bişey zaten onlar için umudunu yitirme kendini iyi hissedince de hemen koydur tekrar keşke benimde olsaydı bir ay sonra hemen tekrar koyun derdim ama beklemek zorundayım hemde en az 4 ay akupunktur dene ister bu arada ben başlamayı düşünüyorum sonra şu bitki çayları buralardan okuyup buldum hıylat oto civan perçemi aslanpençesi :))) ara ara içicem folik asit her sabah içiyorum yılmıycam yılmıycaz bizde herkez gibi kazanıcaz tamam mı???? İNANCINI YİTİRME .....

ah canım bal damlıyo ağzından.allah büyük bakarsın rabbim gönderir tez zamanda.bende folik asite ve coraspine devam ediyorum doktorum 2 adet geçince dondurulmuşları deneyebilirsin dedi tabi şimdiden sabrım gelmiyo :) şu bitkisel şeyleri bende denemek istiyorum ama hormonlarımı alt üst eder die korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…