Feryadım duyulmuyor :(

Allah'tan eski konuymus, şimdiye kadar hayati biraz daha yoluna girmiştir sanırım.konuya başlayınca bebeğini çocuğunu kaybetti sandım bir an

Konu sahibi epeydir girmemiş, anladığım kadarıyla sizin de başınıza kötü bişey gelmiş, Allah yardımcınız olsun sizinde , konu sahibinin de . İnşallah sorumlu kişiler cezalarını bulmuştur.
Allah kahretsin böylelerini

Normalde başkasıyla ilişki yaşamış sonra nişanlısına söyleyemeyen kişilere hep dürüst ol , söyle diye yazıyorum bu forumda ama sizin durumunuz farklı. Psikolojik destek aldınız mı, çünkü nişanlınızla o şekilde yakınlıkta sizin tepkiniz vs ile de anlayabilir. Allah yardımcınız olsun, yaşadığınız çok ağır

Sorumlusu cezasini aldi icimi birazcik rahatlatan bu ailem arkadaşlarım hep yanimda durdu uzun sure psikolojik destek aldim hala da alıyorum evliliğe kendimi hazirlamak için. Ama ona bunu asla söyleyemem anlatamam gözünde çok farkliyim öyle kalmak istiyorum.. sagolun..

Allah yardımcınız olsun, inşallah çok güzel bir hayatınız olsun bundan sonra

Sen istiyorsan yaptır. Bu sahtekarlık değil kandırmak değil. Sen kendi isteğiyle yapmış olsan -bu da sorun değil- sevgilin de bugüne kadar kendisini eşine saklamış olsa evet kandırmak olur. Sen yaranı açmak istemiyorsun sadece o kadar. Ben olsam hiçbirine bahsetmezdim. Bu senin yaşadığın kötü bir olay. Sana kalsın. Bırak anlatma istemiyorsan. Vicdan azabı çekmeni gerektirecek bir şey yok. Bu çok farklı bir durum. Lütfen sana ne iyi geliryorsa onu yap. Ayrıca en değerli şey senin sağlığın , sevdiklerin.

En değerli şeyi ne ki, biri mi ölmüş, dizi ne alaka diye düşüne düşüne 4. okuyuşumda anladım. Bekaret mi en değerli şey? Biz bekaretten mi ibaretiz? Her şeyden önce insanız. Başınıza gelen şeye ayrı, böyle düşünmenize ayrı üzüldüm..Umarım o hayvanlar cezasını bulmuştur ve evliliğiniz güzel gidiyordur...

canim bende anlatman taraftari degilim.Turk erkegi illaki bunu kullanir.Erkeklerin yemedigi halt kalmiyo hangi birini soyliyorlar sanki.bu durum artik Allahla senin aranda kalsin.Tum gizleri tum sirlari bilen Rabbim seninde kalbine huzur versin.Anlatirsin ayrilir acin dahada artar.zaten cenabi Allah herseyi tum sirlarinizi anlatin demiyor.tovbe edin diyor.bence anlatma.evlilik toz pembe degil.adam yan baksa bu duruma baglarsin mutsuz paranoyak olursun.

O senin en degerli seyin degil. Hic bir kadinin degil önce bunu bil bence. Seni onun icin terk edecekse birak gitsin zaten

Nişanlın diğer sevgililerinden ayrı. O senin kalbine dokunmuş. Yani sen bu kadar yaralıyken kalbini hissedebilmeli. Anlatmak zorunda değilsin. Ama defolu da değilsin. Önce kendin iyileşmelisin ki bu yara içinde büyümesin. İleride bi kızın olduğunda ona daha cok yansıtabilirsin böyle devam edersen. Lütfen destek almadan evlenme...

Sahtekarlik felan. Haddinizi bilin hanfendi!
O duymak istemedigi kelimleride siralamissiniz. Aferin size. Devam.

Uzatmaya gerek yok.
Bi insan nasil topluma kazandirilir?
Yanlis yaptigini vurgulayrak degil!
Herkeste su an bunu yapiyor.
Ki kizin hic bi yanlisi yok.
Onun ne sucu var bu olanlarda?
Baskasinin yaptigi hata yuzunden debeleniyor su an. Revami bu?

Ben bi saglikli birey olman adina; yaptir diyorum. Eger boyle mutlu olucaksan o ameliyati ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…