- Konu Sahibi sideorderoflife
-
Nişanlınıza yaşadıklarınızı anlatsanız evlenmekten vazmı gecer?
Diğer iki sevgiliniz ile ilişki yaşadınızmı ? İstemeyerek derken nasıl oldu ? Ona göre cevaplıyacağım.
siz kendinizce haklısınız ama karşınızdaki erkekte bunu haketmiyordur eminim..onun için ben çok yaorumda bulunmaycağm..bir dw umarım gerçeksinizdir.çünkü songünlerde bu konular aldı başını gidiyo.ah ah nerde kk nın eski kaliteli günleri diyorum
yaşınız kaç
anladığım doğruysa eğer yapma bence
o doktora gıtme,
psikiyatri uzmanı şuan tek ıhtıyacın olan şey, yaşadıkların kolay değıl
ağır travmalar
sevgılınede bu konuyu açık açık söylemelısın
yalan üstüne olmaz
kendını kandırırsın bır tek
Hayır ilişki yaşamadım. Ben detayını anlatmak istemiyorum, benimde gücümün yetmeyeceği şeyler var. Kaldıki 6 yıl önce oldu.
Hayır ilişki yaşamadım. Ben detayını anlatmak istemiyorum, benimde gücümün yetmeyeceği şeyler var. Kaldıki 6 yıl önce oldu.
Belki detay anlatmak sana iyi gelebilirdi, bilemiyorum tabii. Sen daha iyi bilirsin.
Ayrıca bu zamana kadar hiç doktora ya da psikoloğa gitmedin mi?
Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.
Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?