Feryadım duyulmuyor :(

sideorderoflife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
106
2
46
İstanbul
İnanın bana hayatımı anlatsam hiçbiriniz inanmazsınız. Dört bi yandan mücadele ettiğim şeyler var. Kimseyle paylaşamadığım için çok doluyum mazur görün, rahatlamak istiyorum biraz olsun. Ben 6 yıl önce benim isteğim olmadan en değerli şeyimi kaybettim(özellikle adını söylememenizi rica ediyorum bunu hala kabullenemmedim). 6 yıldır bununla yaşamak benim için çok zor oldu. Televizyonda bununla ilgili haberler çıktığında içeri kaçıyordum, ya da o meşhur dizi çıktığında kaskatı kesiliyordum. 2 tane sevgilim oldu bu olaydan sonra ve anlattım herşeyi. ama inanın bunun ezikliğiyle yaşamak çok zor. Şimdi evleniyorum 2 ay sonra. Çok seviyorum... Hayatımda ilk defa mutluyum, böyle kalmak istiyorum. Ona anlatamam... Zaten herşeyi geride bırakmak yeni bi hayata başlamak istiyorum, başka bi topice bunu yazmıştım bunun benim için anlamını bilemezsiniz. Ameliyat olmaya karar verdim, doktorla telefonda konuştum bugün ve yerin dibine girdim konuşurken, nasıl gideceğim bilmiyorum. 2 hafta içinde olmaya karar verdim. Ya tutmazsa ya ilk gün olması gerekenler olmazsa diye ne uyku uyuyorum ne birşey yapabiliyorum, ruh gibiyim. Ben bunları haketmedim ama herşeyde bi hayır vardır isyanda edemiyorum... Bana dua edin olur mu... Bütün yaşadıklarımdan sonra eğer mutluluk sebebimi eşimide kaybedersem dayanamam... Canım çok acıyo. Evlendiğim güne kadar uyku yemek içmek haram bana

anladığım şey galiba
isteyerek bile olmuş olsa o senin en değerli şeyin değildi.
dürüstlük, sevgi, saygı nerde kaldı?
kaldı ki seninki isteyerek de olmamış.
psikiyatri desteği al
sevgiline de söyle
evliliğini yalan üzerine kurma.
umarım hayvanlar da cezalarını bulmuştur.

Son düzenleme:
keşke tüm olan biteni anlatsaydınız bir ömür boyu saklayarak nasıl yaşayacaksınız merak ediyorum

Diğer iki sevgiliniz ile ilişki yaşadınızmı ? İstemeyerek derken nasıl oldu ? Ona göre cevaplıyacağım.

siz kendinizce haklısınız ama karşınızdaki erkekte bunu haketmiyordur eminim..onun için ben çok yaorumda bulunmaycağm..bir dw umarım gerçeksinizdir.çünkü songünlerde bu konular aldı başını gidiyo.ah ah nerde kk nın eski kaliteli günleri diyorum

Nişanlınıza yaşadıklarınızı anlatsanız evlenmekten vazmı gecer?

Bilmiyorum beni bırakacağını düşünmüyorum çok seviyo beni ama bilemiyorum. Ben bununla yaşamak istemiyorum, Kabullenmek istemiyorum. Nasıl anlatayım ki şimdi... Eğer anlatırsam ömrüm boyunca unutmicam ve en ufak bişeyde bu yüzden mi soğuk davranıo acaba vs kendimi yiyip bitiricem. Ezik hissedicem. 3 yıl bi sevgilim oldu herşeyimi anlattığım, ayrıldık son cümlesi "ben seni böyle sevdim" oldu. Ben seni böyle sevdim... Defolu malmışım gibi duygularımı ifade edemiyorum şu anda. Ben sadece herşeyi geride bırakmak istiyorum. Bu benim için çok önemli. Nişanlımı tanıdığım günden beri başka biriyim sanki, bu şekilde kalmak istiyorum.

yaşınız kaç

anladığım doğruysa eğer yapma bence
o doktora gıtme,
psikiyatri uzmanı şuan tek ıhtıyacın olan şey, yaşadıkların kolay değıl
ağır travmalar
sevgılınede bu konuyu açık açık söylemelısın
yalan üstüne olmaz
kendını kandırırsın bır tek

Kastettiğin buysa ben erkek değilim. Kendimi çok güçsüz hissediyorum şunda, paylaşmak istedim sadece...

24 yaşındayım. Çok istedim gitmeyi ama konuşamam.. Kitlenip kalıyorum herşey boğazımda kalıyo. Söyleyemem. Böyle yaşayamıyorum anlamıyosunuz anlatamıyorum

tatlım bence onemlı olan durust olmaktır .sevdıgın adama herseyı gerceklıgıyle anlatırsan

emın ol senı yadırgamayacaktır .tabi o da senı sevıyor ıse ..

seven ınsan seni her halınle kabullenır canım ,lutfen bunun ezıklıgını hıssetme .

elbette bızım ıcın cok degerlı ama ,artık sevdıgım benı boyle kabul etmez gıbı

dusuncelerı aşın lutfen .bız kadınlar kabullenemezsek eger ,karsımızda kı

hıc kımse kabullenmeyecektır .

Ne denir ki böylesi bi durumda ?

Benim başıma gelmiş olsaydı diye düşününce sanırım yalan söylemezdim,sonuçta haketmiyodur o yalanı nişanlınız.

Olduğu gibi kabul etmek diye bişey var mı ?

Çok yanlış bi yaklaşım,sen yaşadıklarınla onun karsısına çıktın seni sen yapan bugüne kadar yaşadıklarındı.

Her insanın hayatında hatalar vardır yanlışlar vardır ama hayatta bundan ibaret değildir.

Bence yalan söyleme kandırma onu.

Olanı biteni söyle.Ben buyum de.

İnan giderse de o kaybeder. Sanki o hiç yaşamamış böyle bişey daha önce...

Benim fikrim bu ama anlaşılan karar vermişsiniz siz...

Hayır ilişki yaşamadım. Ben detayını anlatmak istemiyorum, benimde gücümün yetmeyeceği şeyler var. Kaldıki 6 yıl önce oldu.

Sanırım tecavüzden bahsediyorsun kimse sormadımı bu üstün başın ne hal diye yoksa beklenmedik bişey mi oldu heaplamadığın ? Herneyse özelin.

Nişanlın madem bu kadar iyi niye ona bu sahtekarlığı yapıyorsun? Ömür boyu yüzüne nasıl bakıcaksın? Zarın yüzünden vazgeçiyorsa geçsin seni karakterin yüzünden seni sen olduğun için sevmeli yoksa iyi biri değildir.

canım bakk kendınıde şinide kandırma ..inan bu daha cok üzer senıı

zaten senı sevıyorsa herseyıyle dogrusyla yanlısyla kabul eder...

kı senın ıstegın dısında olusan bır olaydan öturude asla konusmaya bıle hakkı yok karsındaa

sevıyorsa asla bellı bıle etmez senı mutsuz etmezz...

sakın doktora gıtmee

herseyı oldugu gıbı anlatt...

ha abktın kem küm edıyorr

o zaman anlarsın senı sevıp sevmedıgını yürektenn.....

Annesini kaybetmiş biri olarak en değerli şeyimi kaybettim diyince anneni ya da evladını falan kaybettiğini düşündüm. Konuyu sonuna kadar okuyup hiç bir şey anlamayınca farkettim bahsettiğiniz en değerli şeyi.
Aileniz ,ar duygunuz , inancınız , saygınız , sevginiz hala yerinde durduğuna göre ; en değerli şeylerinizi kaybetmemişsiniz..

Başınıza gelmediği için mi bu kadar acımasız olabiliyosunuz ltf daha yorum yazmayın hiç hakkınız yok canımı acıtmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…