bazen annenede hayir demeyi ögrenmelisin canim suan esin sabrediyor ama ilerde hic sanmiyorumm
olmadi tayininizi baska yere aldirin yillar sonra bu konu esinle senin aranda kavgaye neden olacak kavga sirasinda bu konu sana yol su elektirik her türlü geri döner
annenin hastalığına üzüldüm Allah şifa versin inşallah ama annenin bu tutumunun sebebi birazda ablanla abin demekki ablanda çok baskın bir karakter ve eşini sindirmiş 24 saat ordalar..yalnız kusura bakma şunu demeden geçemeyeceğim annen sizi öldürür de daha da ölmez:)))...ve benim yüzümden hastalanıp başına bir iş gelir diyede endişelenme vadesi gelmeyen kimse ölmez ....sen kocanı al ve çek git bir sene boyunca da annenlerin kapısını çalma arama..aradığında da açma..merak etme sen onlara döndüğünde o kapı gene açılacak..annenin yaptığı bencilliği ancak senin gidişin kapatır..huzurunu bozmak istemiyorsan da bir süre hiç bir şekilde görüşme....senin yanında kocan var o gidince senin düşeceğin halleri bi düşün ki...bak bir çoğumuz aynı şeyi söylemişiz kocan bu durum devam ederse eninde sonunda daha huzurlu olduğu başka birinin yanında soluğu alır...ve sen ömür billah annenin başında durursun annenden mutlusuda olmaz hepiniz rahatlarsınız....ki evlat anaya emanettir annen sizi malı gibi görüyor.
Annenizin yaptığı tam bir psikolojik şiddet. Babanız için durumne üzücü . Yıllarca böyle bir hanımla yaşamış. Şimdi bunları tolere edebiliyorsunuz ama ço uğunuz olunca anneniz gibi davranmaya başlayınca ona çok kızacaksınız annenize. Uzağa gittiğinizde anneniz olmayacak ama içinze bu denli işlemiş anneyi zihninizde taşıyacaksınız . O içerde hep konuşacak. Bence önce siz bu kopuş için terApi alın. Çünkü anneniz sizi hala doğuramamış. Organı filan zannediyor. Ablanız ve abiniz bu duruma siZden daha acınası. Büyük oldukları için bu psikolojik şiddete dHa kolay başeğmişlerdir. Ayrıca dini kullanamka diye buna denir. Hak böyle bir şey değil ki hemen helal etmeyelim. O zaman annenizde evlatlarıvinız imtihanınızdır ayetine uygun davransın. Bunlar hep enaniyet e kibir halleri. Anneniz için bolca dua edin. İnşallah farketsin yoksa hayat hepiniz için çok zor olur(
Evet beni de rahatlatan sey o aslında doğum ve ölüm kaderde değişmez ama tam.bunu düşünürken önüme sen beni kanser ettin lafı çıkınca alt üst oluyorum...evet ablamın eşi gerçekten sindi tamamen abim deseniz genç olduğunu unutuyor bazan...Babam çaresiz kabullenmiş işte...ama benim en büyük korkum eşim ne zamana kadar susacak..ve burda herkes aynı şeyi söylemiş bu da haklı olduğumu gösterdi bana...kendi kendime haklıymışım dedim...galiba gitme kararı vercem ben...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla çok sinir oldum
Eşinizdeki sabra masallah..ama üzgünüm ki bi yerden sonra eşinizde katlanamayacaktır bu duruma..resmen yuvanızı anneniz yönetiyor
anneniz hastalıgını kesinlikle kullanıyor..ben olsam kusura bakmayında bi kere pazar günleri sabahın 9 undan gitmeyi bırakırdım illa gidiceksem 1-2 saatligine ugrardım pazar günü isterse arasın hic umrumda olmazdı bu ne böyle canım tamam anneniz canınız feda ona ama bu kadarda olmaz ki kendinizi gecin eşinizi düşünün onun hayatını bu hale getirmeye hakkınız yokkisiz baska carem yok gibi düşünürseniz anneniz daha uzunca yıllar ( evliliginiz sürdügü süre boyunca) bu duruma devam eder..hayır demeyi bilin lütfen..böyle yazdım ama lütfen yanlıs anlamayın gercekten cok sinir bozucu bu durum kaldıki yatak odasınıza bile karısmıs lütfen artık farkına varın..annenizden izin almak zorunda degilsiniz sizin bir yuvanız birde eşiniz var..
anneniz resmen hastalığını size karşı kullanıyor. Eşin gerçekten saygı duyulacak adammış. Bu işi çözecek olan sizsiniz. Hastalığını çocuklarına karşı kullanmamasını, hakkımı helal etmiyorum diyen bir anne zihniyeti olmayacağını, onlara sık sık gitmenizin eşinle aranızda düzelmez sorunlara yol açacağını, sizin evlat olarak zaten yeterince vazifelerinizi yaptığınızı durumu kabullenmezse şehirden ayrılacağınızı söyleyin.
Annenizi memnun edeceksiniz diye kendi evliliğinizden olmayın sonra.
annen olayı abartmış..
nası yaparsın bilemem ama dur demenin vakti gelmiş de geçiyo bile.
illa eşinin sabrının bitmesini bekleme bence, sonra eşini kaybeder üzülürsün.
Artik siz bir ailesiniz birakin bunu kabullensin hastalanirsa hastalansin küserse küssün. Sonunda alisacaktir. Ne munasebet canim tum haftasonlarimi kitleyecegim. Psikolojiktir o hastalik, alisinca gecer. Fazla simartiyosunuz. Hadi sizin ananiz da esinizin haline cok uzuldum. Burda bi kv gelinine yapsa bunu neler soyleriz..
Canım Ben bunu eşime de diyorum belki o gazla tayin ister de kurtulurum diye kaç defa dedim yerinde olsam çekemem dedim haftada 4-5 annene gidiceksin hayatta çekemem dedim...o da sonra gitmeyelim dedi gitmedik annem aradı bi sürü laf etti hastalandı..ister istemez oturup ağladım eşim beni öyle görünce gidelim annene sen üzülme diyo...ama adamın sabrı bitecek bir gün korkuyorum...gideceğim bu şehirden artık...sayenizde kararım kesinleşti:)
maşallah eşiniz ne kadar sabırlı
arada kalmanız çok üzücü gerçekten. gerçek şu ki anneler babalar zaman zaman fiziki rahatsızlıklarını çocuklarını yönlendirmede kullanabiliyorlar, haksızlık elbette sizi iki arada bir derede bırakmamalı.
babanızla konuşsanız o ikna etse olmaz mı?
Git biraz kendi hayatini yasa tabii.. Ama bu sefer de tum tatillerde oraya gitmenizi isteyecek. Buna izin verme. Mutluluklar dilerim
Yani canım sadece bu değil bi çok şeyi annem yönetir yani...evlenince de kendi yönetti ablamı..abimi de...Ben de öyle olayım istedi çok değil azıcık başkaldırıncada kötü oldu...Yani bu aynı ile yerleşme haftada 4 gün gitme..her pazar alarm kurup gitme fln başkaldırmış halim..dua ediyorum inan canım çok ediyorum Allahtan istiyorum ne olur annem olgunlaşsın diye...ama olmuo annem olgunlaşmıo..sanırım ben gözümü karartıp gidicem...
Anneannem de bole, zehir ediyo tum cocuklarina hayati. Simdi herkes bikti valla.
Ablanla abini bosver, onlar anlayana kadar is isten gecer zaten.
Sen iste tayini bas git. Esimle boyle karar verdik de.
Bu ne canim bole ya. Eziyet yani insana.
Gunah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?