Canım bilindiğin knt delisi annem de annen gibi sosyal hayatta da fazla aktif bi kadındır...işin ilginci evime çok az geldi evleneli beri saysan iki elin parmağını geçmez ama bizi sürekli evinde istiyor....abim en büyüğümüz ablam ortanca...ikisi de annem bizim için yaşadı bizlere baktı büyüttü okuttu şimdide kanser oldu..sıra bizde modundalar...düşün özel hayatları yok hep annemleler...ayrı yemeğe bile çıkmazlar annemsiz...
Ahhh denemez miyim tatlım her yolu denedim ağladım, kavga ettim, güzellikle konuştum..seni çok seviyorum sevmesem neden aynı şehire yerleşeyim dedim sen benim için çok değerlisin dedim...nelerle neler dedim de lafla olmaz seviyorum demekte ne car Ben çağırmadan gelmen gerek diyo...canım diyorum ya bana gözümde hala küçüksün Senin evlenmeni asla hazmedemedim diyor kocamın yanında...ki ben 25 yaşımda evlendim küçük evlenmedim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşimin teşhis sizinkiyle aynı..3. Seneye girdik ama annem hala benim evli olmamı kabıllenemedi..ablamınkini de kabullenemedi ama o anneme ayak uydurdu karşı komşusu oldu uyumaya evine gidiyor sadece abim deseniz annem üzülecek diye evlenmeye korkuo...normalde kızları babalar kıskanır benim babam anneme kızların turşusunu mu kuracaksın dedi ve evlenmemize Babam ikna etti annemi...
Canım annem kanser..yanında bi kaç rahhatsızlığıda var bir sürü ameliyatlar kemoterapiler.. işte bende ondan korkuyorum...ne zaman üzsem senn yüzünden ölcem mezarıma gelirsin anlarsın fln diyo çok üzülüyorum o zaman...ama dediğim gibi gitmezsemde huzursuz bir evlilik sürdürcem sürerse...tayin konusunda demiştimyalan söyleme hakkım yok annemde aynı meslekten emekli...yönetmeliği fln çok iyi bilir hayatta yemez onu...keyfi gittiğimizi bilecek yani...o zaman neler olacak tabi bilmiyorum(
heee anladım cnm biliyorum o hastalık çok kötü çok çok geçmiş olsun.özellikle ilgi beklerler sanırım annen de bu yüzden böyle yapıyo.kemoterapi radyoterapi vücudu çok yoruyo.öyle olunca da biraz naza çekiyorlar kendilerini.
Mevzu sizde bitiyor..
Eşinizin yerine koysanıza kendinizi.Ne kasar sinir olurdunuz demi.. Belkide sinirinizi ağlayara atardınız..
O yüzden yapacağınız tek bir şey var..
Açıkça konuşun ve bu kadar sık görüşmeyin..
İsterse surat assın
İsterse kızsın..
Bir süre sonra sizi özleyip kendi arayacaktır zaten..
İletişimi kestirip atın demiyorum 4 görüşüyorsanız 2 günü , 2 gün görüşüyorsanız 1 güne indirin..
Böyle böyle alışır belki..
Eşim tabi ki de bıktı...8 senedir tanıyorum onu ve durumdan rahatsız olduğunun çok iyi farkındayınim hatırıma sustuğunu da biliyorum..korkum da ondan kaynaklanıo benim annem sonuçta kızsam da annem ben bi şekilde çekerim ama kocam nereye kadar sabredecek bir gün patlayacak diye korkuom ondan gitmek istiyorum...annem kanser ne zamman mı oldu ben nişanlıydım daha...neden?
Canım atlattı sayılır çok şükür ama tekrar kanser olacam deyip duruo erken ölcem diyo sürekli diyor yani...tansiyonu da sürekli çıkıo az sinirlense hemen hastaneye gidiyoruz bi bakıyoruz tansiyon tavan yapmış...inan hiç huzurum kalmadı evliliğim hayalim gibi olmadı surf bu yüzden ...hafta sonu eşimle keyif hayal ederken görev gibi sabahın köründe anneme gitmek fln inan çok zor oluo...tabi gitmeyi isterim içimden gelir arada geniş aile kahvaltı sofraları uzun akşamlar ben de isterim ama görev gibi düzenli olunca boğuluyorum bazen...çekip gitmek istiyorum sonra da bana kızıp fenalaşır diye yine korkuyorum...işte hastalığı için çekmek zorunda mıyız farklı bir şehire gitsek daha kötü mü olur daha iyi mi olur bilemedik:what::what:
anaaa böyle kız anası ılk kez görüyorum..
böyle anlayışlı kocada ılk kez görüyorum..
genelde kocanın dedıgı olur,onun anasına sureklı gıdılır,sızde ısler degısmıs..
senın tahammulun kalmamış,kocan ıyı sabrediyor..
anne tabı bu,ama olmaz yanı bu sekılde..
öncelikle merhabalar :)
canım benim, eşinle aranızda problem yaptıgı için çok zor bi durumdasınız evet. Burdaki hemen hemen tüm arkadaşlar da, naz yapıyo resti çekin falan demiş ama ben o kadar acele etme derim o kararı almakta.
bak, annenin hastalıgı tansiyon şeker kolesterol falan olsaydı, evet. yalnız da değilmiş, ben de gidin derdim.
Ama.. kanser bambaşka bişey. o kadıncağız da keyfinden yapmıyo, kanser kafası bambaşka bişey. psikolojisi çökmüştütür kadının size belli etmese de. evladını yanında istiyordur, aklınca şımarıklık yapıyordur belki. ama o kadar şımarıklıgı da kendine hak görüyordur.
yani Allah korusun bişey olsa, sonra hayatın boyunca bi daha huzurlu olamazsın. gece kabuslarına girer, uyuyamazsın.
anne bu. amca teyze değil.
Benim sana / size tavsiyem, şehir değiştirip de kanser hastası kadını üzmeniz değil. bırakın yapsın şımarıklık kimse yarın ne olacağını bilemez.
Bence, sadece sizi haftada bir iki kereden fazla rahatsız etmeyeceği şekilde bi bahane bulun. bunun iki yolu var. ya kendisine bi meşguliyet bulun, yani bi hobi olur bişey olur.
ya da onun da kabul etmek zorunda kalacağı bir meşguliyeti kendinize bulun. yani senin bi sağlık sorunun olsun mesela. fazla hareket etmemeni istirahat etmeni gerektiren bişey.
ha benim asıl tavsiyem ise bebek yapmanız o ayrı. o zaman o da sana kıyamaz, hem gebeykennn hem de bebek olunca artık yerinden kaldırmaz o kadar seni.
gebeliğe hazır değilim diyosan da yalan gebelik uydurun. riskli gebelik diye bişi var sonuçta, düşme tehlikesi olunca evde istirahat şart oluyor. o tarz bişi uydurun hiç olmazsa 3-4 ay rahat edersiniz. sonra düştü dersiniz.
sonra bu hikaye kendini tekrar edebilir, tüp bebek filan uydurabilirsiniz. onda da hassasiyet oluyor ya.
o tarz bişeyler bulun işte. ama gidip de kalbini kırmayın işte.
öptüm. :)
benim annem değilde babam çok kıskanç :) çok söyledim nişanlıma ama taşınmak istemiyor ailesi başka şehirde bizim eve yakın ev tutmak yeme içme açısından onun kolayına gidiyor ama evlendikten sonra babamdan çekiniyorum şahsen zırt pırt gelirler gibi senin durumuda okuduktan sonra endişelendim aynı evde yaşarken bile odamın kapısı kapalıyken birilerinin girmesine sinir olurum evlenince daha sıkıntı bir durum :)hemen taşı o evi hemenşaka bi yanaa eğer annen aile kurumunda kocann yerini biliyorsa,kadının yerini biliyrsa sorun yaşamazsın...ama annen feminist fikirli dominant bir kadınsa heleki seni paylaşamayacaksa kaç ordan hemen evi tası yerleşmeden...benim evim yakın bile dğil düşün aynı şehirdeyim sadece..arası yarım saat neredeyse(ki bilerek uzak tuttum) ama sorun işte...
Canım zaten o hastalık olmasa ben evlenmeden önce bile başka şehire yerleştirdim çünkü annemi tanıyorum başıma gelecekleri az çok kestirmiştim...şu ana kadar da durmamın tek nedeni hastalığı..ona bişi olursa heleki ben gittim diye kendimi affedemeem gibi ama kalırsam da bu evlilik ne kadar yürür kocam nereye kadar idare eder adam 4 gün annem de, kendi ailesini çok as görüo benim ailem yüzünden... yarın bi gün dışarı kayarsa korkusu vardı herkes aynı yorumu yapınca tam oldu...o yüzden gitmek istiyordum...
Anneme hobi buldum yazdırdım ama ben işte olduğum saatlere aldı kursunu akşamları gene aynı... Hastalık deyince benim de rahatsızlığım var zaten zehirli guatr ameliyatı oldum ama şuan iyiyim ve annem iyi olduğumu biliyor..zaten benim hiç hastalığım olmasa 7 gün gelin der hastasın diye susuyorum diyo bazen...yani bu susmuş hali...
.bebek de Rabbim verirse istiyoruz..ama tüp bebekmiş düşük riskiymiş annem öyle kolay kanacak biri değil...senn dr kötü der bulur en iyi dr.u beni götürür ortaya çıkar yani...
aynı şehirde az görüşmek için her yolu denedik...olmadı çözemedik sorunumuzu....
Anliyorum seni inan ki. Ama cozumu baska sehre gitmek olmasin baska bisey bulun. Gebe oldugunu soyleyebilirsin bence hala. 2-3 ay idare edersiniz.
Yok o vikdan azabi ihtimali bile dehset verici.
benim annem değilde babam çok kıskanç :) çok söyledim nişanlıma ama taşınmak istemiyor ailesi başka şehirde bizim eve yakın ev tutmak yeme içme açısından onun kolayına gidiyor ama evlendikten sonra babamdan çekiniyorum şahsen zırt pırt gelirler gibi senin durumuda okuduktan sonra endişelendim aynı evde yaşarken bile odamın kapısı kapalıyken birilerinin girmesine sinir olurum evlenince daha sıkıntı bir durum :)
Canım benim ben anneme hamileym desem doktora onu götürmedik diye küser onu diyemem..gerçekten hamile olsam bile elimizden tutar 3 kişi gideriz doktora annem kocam ben :banghead:
daha önce yaşadım bunu doktora onsuz gittik diye neler oldu neler demediğini koymadı abimde ona hakverdi kadın seni merak ediyor ne var diyo...yalan söyleyebileceğim bir insan değil yani tatlım..
Yok siz bi an once cocuk yapin o zaman. Tek yol devrim yani.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?