Fikirlerinize çoooook ihtiyacım var:(

Böyle bir saçmalığa hangi damat hangi gelin dayanır şaştım kalıdm eşinzn sabrına

senn annen yerinde kayınvalden olsaydı çok daha farklı bir uslubla yazardın emin ol

ama annen çekilecek gibi değil evliliğin için kendi ruh sağlığın için kesinlikle başka bir şehre yerleşin ne güzel tayin şansızınıda varmışşşş

Canım bilindiğin knt delisi annem de annen gibi sosyal hayatta da fazla aktif bi kadındır...işin ilginci evime çok az geldi evleneli beri saysan iki elin parmağını geçmez ama bizi sürekli evinde istiyor....abim en büyüğümüz ablam ortanca...ikisi de annem bizim için yaşadı bizlere baktı büyüttü okuttu şimdide kanser oldu..sıra bizde modundalar...düşün özel hayatları yok hep annemleler...ayrı yemeğe bile çıkmazlar annemsiz...
Ahhh denemez miyim tatlım her yolu denedim ağladım, kavga ettim, güzellikle konuştum..seni çok seviyorum sevmesem neden aynı şehire yerleşeyim dedim sen benim için çok değerlisin dedim...nelerle neler dedim de lafla olmaz seviyorum demekte ne car Ben çağırmadan gelmen gerek diyo...canım diyorum ya bana gözümde hala küçüksün Senin evlenmeni asla hazmedemedim diyor kocamın yanında...ki ben 25 yaşımda evlendim küçük evlenmedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şeyi kv yapsaydın nasıl anlatırdın acaba?

yazık günah evliliğinin en güzel yıllarını balayı dönemlerini annen resmen gasp etmiş... Allah şifa versin ama bu durumda anne de bir yere kadar derdim ben.
Ne demek ona gitmeyince hakkımı helal etmem demek.. Hangi evladını seven anne böyle diyebilir? Ya da benim kızımın da bir ailesi var huzuru kaçmasın dese ya
resmen annen hastalığını kullana kullana sizin hayatınızı rezil ediyor.

Eşin de bir yere kadar dayanır benden demesi.. Herkesin bir pazarı var onda da Nazi gibi 9 da annede olmak çok mantıksız

Eşimin sabrına gerçekten Ben bile saşırıyorum...bu da benim sınavım derim diyor sen nasıl mutluysan Ben öyle yaşarım diyo Allah razı olsun ondan ama onun bu tavrı beni on kat fazla üzüyor...zaten gitmek istiyordum ama eşim pişman olma sonra üzülme ama sen karar ver yine de deyince kafanm karıştı sizlere danışmak istedim

valla eşinizi tebrik ederim helal olsun çok şanslısınız eşinizden yana
annenizde, hani çocuklar bir istediği olana kadar ağlar ya..bu kozunu kullanır aynen öyle..
eşinizde sizin aileniz pazarları evde keyif yapmak istiyo olabilir veya başbaşa kalmak istiyo olabilir..veya bir pazar sabahı kendi arkadaşlarıyla kahvaltıya gitmek istiyo olabilir eve arkadaşlarını çağırmak istiyo olabilir..aynı şeyler sizin içinde geçerli..
yani bence annenize önceden verlmiş sözümüz var diyip arkadaşlarınızla buluşacağınızı söyleyip gitme sıklığınızı azaltın bu pazardan başlayın..vicdan azabı duyma konusunda da haklısınız ama bunun başka bir çözümü yok..
eğer hiç çıkış yolu bulamazsanız psikoloğa gidip annenize karşı nasıl davranmanız gerektiği konusunda destek alın..

Benim anlamadığım bir konu var.Anneniz anne hakkından,hayırlı evlat olmaktan,sizi büyüttüğünden dem vuruyor sürekli ilgi bekliyor da iş eşinizin ailesine gitmeye gelince neden anlayıs göstermiyor?O da bir evlat,onun da ailesine karsı sorumlulukları var,hem damadımın ailesi uzakta benim gibi her daim evlatlarını göremiyorlar diye düsünmüyor.Onun ki evlat o bir anne de eşinizin ailesi ne?Yanlıs anlamayın tepkim tabiki size değil de annenizin arkasına sıgındıgı gerekceler mantıklı değil.Hem ilgi beklese hem de esinizin ailesinin isteklerine de saygı duysa cocuguna fazla bagımlı bir anne oldugunu düsünecegim ama anneniz öyle bir kisi ki dünyada tek anne o tek evlat da kendi evlatları gibi hareket ediyor.Esinizin anlayısına ben de hayran kaldım.Tamam milyonda bir de olsa bir erkek karısının ailesine sık sık gitmeyi hastalık vs. gibi sebeplerden normallestirebilir ama kayınvalidesinin kendi ailesine gitmesini sınırlamasını,bu konuda yasaklar koymasını bile sakinlikle karsılaması esinizin cok erdemli bir insan oldugunu düsündrüyor.

az önce yorum yaptım ama şunu da eklemek istedim sorunu kaçarak başka şehire giderek çözemezsiniz kesinlikle..hem de neden düzeninizi değiştiriyosunuz ki?? dediğim gibi çok çözümsüz kaldıysanız kendiniz (anneniz değil) psikoloğa gidip nasıl davranmanız gerektiğini öğrenin psikologlar bunun için var..hatta eşinizle birlikte gidin davranışlarınız çelişmesin..

Canım arkadaslarla gizli görüşüoz resmen yalan söyleyip eve misafir alıyoruz...bi kaç böyle kahvaltı yapalım diyoruz dışarda yalanla gidiyoruz sanki sevgili gibi!!psikolojik tedaviyi dediğim gibi reddediyo... Farklı kurslara yazdırdım oyanlansın diye ama fayda olmadı derdime

Allah razı olsun ondan.... Canım annemi aldım karşıma abim yapsa diyorum abin yapmaz diyo...eee o zaman benim oğlum olsa karısı'nın annesi kızıo diye yanıma gelmese ben cok üzülürüm diyorum..Ben gitmesin demiyorum özlüyorsa gitsin sen gitme diyorum diyo..anne karı koca ayrı bayram mı geçirir diyorum geçirsin ne var sen fazla değer veriyorsun kocana diyor...anne ama kaynanamda anne yazık değil mi o kadıncağıza oğlu uzakta diyorum bayramda da göndermedin diyorum bu defa kaynanamı kıskanıyor seni o büyüttü zaten onu savun sen ben kimin ki diye başlıyor susmuyor sonra tansiyonu fırlıo bir defa kendinden geçti bi gittik Dr.a komaya girecek neredeyse...sonra da suçlusu ben oluyorum cook üzülüyorum...inanın napacağımı şaştım kaldım tek çare il dışına gitmek kaldı

Son düzenleme:

dedıgım gbı ben olsam baska sehre gıtmem annem hastayken yapmam bunu cnm.ama ayagım ıkeserım bıraz kavga ederse kırılırsa kırılsın senınde hayatın var

tedavi olmayı reddeder tabiki sizi nasıl kontrol altında tutucak??
tedaviyi anneniz olmayacak zaten..
gidip psikologtan annenize karşı nasıl davranmanız gerektiğine yönelik siz seans alıcaksınız..
bence en mantıklı çözüm bu...

Anneniz yatsın kalksın kızıyle aynı şehirde oturduğuna dua etsin..
Uzakta olan o olsaydı ve seni ziyarete gelecekleri sırada eşinin annesi surat asıp yersiz sinirli hareketlerde bulunsaydı , tepkisi ne olurdu.. ?
Hem kaynanaların oğullarına düşkünlüğünden şikayetler dinledik..
Bakın apayrı bir örnek..
Anneniz sizi paylaşamıyor ..
Bence hala evli olduğunuzun farkında bile değil..
Arada git gel olur fakat tüm gününüz tüm haftanız onunla geçecek diye bir şey yok..

Bak bu aklımıza hiç gelmedi eşime söyleyim bunu..evlilik danışmanına gitmeyi düşündük vazgeçtik ne dicez sen evlilik danışmanısın ama bizim sorun kızın annesi...ama dediğin mantıklı bi söyleyim eşime...

Son cumlenden esininde biktigini anlamissindir insaallah canim...bide annen ne.zaman kanser oldu..neden senin yuzunden kanser oldum diyor ben onu cozemedim hastaliginin sebebini evladi gormesine sasirdim acikcasi...

Eşimin teşhis sizinkiyle aynı..3. Seneye girdik ama annem hala benim evli olmamı kabıllenemedi..ablamınkini de kabullenemedi ama o anneme ayak uydurdu karşı komşusu oldu uyumaya evine gidiyor sadece abim deseniz annem üzülecek diye evlenmeye korkuo...normalde kızları babalar kıskanır benim babam anneme kızların turşusunu mu kuracaksın dedi ve evlenmemize Babam ikna etti annemi...

ailenin bu durumda bir annenin kişiye vicdan azabı yaşatmasına çok kızıyorum

ben sizin yerinizde olsam çok kızardım. böyle bir eşinin olduğunu düşünsene korkunç!!!!

anneniz bencil. başka bir şey değil hastalığını sevdiklerini üzmek için kullanıyor. ne yapıp edin bir yolunu bulun. ama ben en çok babanıza üzüldüm

Son cumlenden esininde biktigini anlamissindir insaallah canim...bide annen ne.zaman kanser oldu..neden senin yuzunden kanser oldum diyor ben onu cozemedim hastaliginin sebebini evladi gormesine sasirdim acikcasi...

Eşim tabi ki de bıktı...8 senedir tanıyorum onu ve durumdan rahatsız olduğunun çok iyi farkındayınim hatırıma sustuğunu da biliyorum..korkum da ondan kaynaklanıo benim annem sonuçta kızsam da annem ben bi şekilde çekerim ama kocam nereye kadar sabredecek bir gün patlayacak diye korkuom ondan gitmek istiyorum...annem kanser ne zamman mı oldu ben nişanlıydım daha...neden?

ay çok kötü bi durum cnm.normalde erkek annesi böyle yapar ama sizin tersi olmuş biraz.annene geçmiş olsun canm hastalığından dolayı.hani eşin içinde çok zor bi durum olmuş çok anlayışlı bi eşin varmış gerçekten.başkası olsa belki bu kadar sabredemezdi.annen hastaymış hastalığı ne bilmiyorum ama Allah korusun yarın öbür gün bi şey olsa keşke daha çok yanında kalsaymışım daha çok onu görseymişim demezsen tayin isteyin.annene de tayin edilen yerde açık varmış bizi atamışlar oraya fln dersiniz.

İşte bir yolunu bulamadım 2 senedir...en son çare il dışına taşınmayı düşündüm ama sizlere danışmak istedim...??

Canım annem kanser..yanında bi kaç rahhatsızlığıda var bir sürü ameliyatlar kemoterapiler.. işte bende ondan korkuyorum...ne zaman üzsem senn yüzünden ölcem mezarıma gelirsin anlarsın fln diyo çok üzülüyorum o zaman...ama dediğim gibi gitmezsemde huzursuz bir evlilik sürdürcem sürerse...tayin konusunda demiştimyalan söyleme hakkım yok annemde aynı meslekten emekli...yönetmeliği fln çok iyi bilir hayatta yemez onu...keyfi gittiğimizi bilecek yani...o zaman neler olacak tabi bilmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…