Filiz'le zayıflama günlüğü

Alemsin valla :)))) ama doğru yani ben hep zayiftim normalde çocukken de hamileliklerde alıp basımı gidiyorum ama çok planlı programlı yaparsan dört ayda gider bence yine de seker troit falan yoksa canım sabret

sabredicez artık yapacak başka bişi yok

Canım kolay gideceğin bir yer daha iyi olmuş, motivasyonunu toplamanada sevindim
üzülme canım hiç, kilolar gittikçe gençleşicez inşallah

Filizcim kafana takma ben 31 yaşındayım diyetisyene gittiğimde kilolu oldugum için vücut yasım 33 çıkmıştı sok oldum bı de normalde yasımı hiç göstermem 25 26 gibi duruyor çok canım sıkıldı şimdi ideal kiloya ulaştıkca iniyor aşağı daha çabuk inmesini istersen spor yap kas artınca da iniyor vücut yası bu arada kilo bildirimi 58

Nuriz tebrikler çok iyi gidiyorsun sporu ihmal etmeyelim yoksa zayıflasak da görünüm hoş olmuyor

pilates iyi gidiyordu ağrı oluştu sırtımda belimde bıraktım fitnesse devam sanırım
58 Allahımmmm bende görebilecek miyim 58 harika bir rakam tebrik ederim harikasın

menüm
kaffaltım:1 dilim peynir,1 yumurta,5 zeytin,2 dilim ekmek,1 tutam maydonoz,şekersiz ıhlamur
ara:4 badem
öğle:ton balıklı salata,1 kase komposto,1 dilim ekmek
ara:3 kaşık yogurt,4 badem,1 elma
akşam:1 kase çorba,1 tane kerevizi rendeledim yanına
arada da meyveyle sütüm var

58 cidden süper ya, 4 kilon kaldı canım send 54ü görürsün inşallah, biz de 58 i :119::119:

canım menün mü böyle bugün yediğin mi bu?
komposta fazla gibi geldi de ama diyetisyen böyle verdiyse no problem

kızlar ben iş nedeniyle yurt dışına çıkıyorum, dolayısıyla bu hafta yokum ama cuma kilo bildirimine burdayım, öpüyorum hepinizi

kahvaltı:1 yumurta,1 kaşık lor,5 zeytin,2 dilim tam bugdayu ekmeği marul,maydonoz,roka,dereotuuu uuuu :)
ara:2 mandalina,4 badem
öğle:1 kase kabak çorbası,3 köfte,2 dilim ekmek,salata
ara:2 kaşık y.yağlı yogurt,4 badem,1 kivi
akşam:5 kaşık dilim ekmeksusuz etli nohut,4-5 kaşık y.yağlı yogurt,1,5 ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…