Alemsin valla :)))) ama doğru yani ben hep zayiftim normalde çocukken de hamileliklerde alıp basımı gidiyorum ama çok planlı programlı yaparsan dört ayda gider bence yine de seker troit falan yoksa canım sabret
kızlar merhaba nasılsınız
bugun yeni bir diyetisyene başladım..aslında size bir itirafta bulunayım gittiğim diyetisyen oturdugum yere 1,5 saat uzaklıktaydı cok sorun oluyordu dogru dürüst gitmedim uymadım falan bu evime 5 dak mesafede birde haftalık görecek beni..bol kalsiyumlu diyet uyguluyor su an bana..sagolsun bozulmuş olan motivasyonumu toparladı..bana bir liste verdi ne yiyorsam onada yazacagım sizede..kaçak yapsan bile yaz dedi..birde tartılmam yasak perşembe günleri gideceğim size perşembe günkü sonuçları cuma yazarım artık evde tartılamayacagım..
şimdiden yazayım kıyafetle falanda olsa ordaki neyse onu bildireceğim size..yağ oranımıda yazacagım önemli olan yagdan vermek dedi..
kilom 66.2
yağ oranım:%31
yağ ağırlığım:20.50 kg
metabolizma yaşım 31 çıktı üzüldüm yaşımdan daha fazla cıktı onu da aşağıya çekeceğiz dedi.
Canım kolay gideceğin bir yer daha iyi olmuş, motivasyonunu toplamanada sevindim
üzülme canım hiç, kilolar gittikçe gençleşicez inşallah
Merhaba kızlar,
ilk bildirim yine benden
Geçen hafta:68,9
bugün:67,9
1 kilo gitmiş
Filizcim kafana takma ben 31 yaşındayım diyetisyene gittiğimde kilolu oldugum için vücut yasım 33 çıkmıştı sok oldum bı de normalde yasımı hiç göstermem 25 26 gibi duruyor çok canım sıkıldı şimdi ideal kiloya ulaştıkca iniyor aşağı daha çabuk inmesini istersen spor yap kas artınca da iniyor vücut yası bu arada kilo bildirimi 58
Nuriz tebrikler çok iyi gidiyorsun sporu ihmal etmeyelim yoksa zayıflasak da görünüm hoş olmuyor
Filizcim kafana takma ben 31 yaşındayım diyetisyene gittiğimde kilolu oldugum için vücut yasım 33 çıkmıştı sok oldum bı de normalde yasımı hiç göstermem 25 26 gibi duruyor çok canım sıkıldı şimdi ideal kiloya ulaştıkca iniyor aşağı daha çabuk inmesini istersen spor yap kas artınca da iniyor vücut yası bu arada kilo bildirimi 58
menüm
kaffaltım:1 dilim peynir,1 yumurta,5 zeytin,2 dilim ekmek,1 tutam maydonoz,şekersiz ıhlamur
ara:4 badem
öğle:ton balıklı salata,1 kase komposto,1 dilim ekmek
ara:3 kaşık yogurt,4 badem,1 elma
akşam:1 kase çorba,1 tane kerevizi rendeledim yanına
arada da meyveyle sütüm var
sağol tatlımhaklısın aslında her gün 30dk eliptik bisiklet yapıyordum ama bu ara yoğunluktan çok ihmal ettim, başlamak gerek
58 cidden süper ya, 4 kilon kaldı canım send 54ü görürsün inşallah, biz de 58 i :119::119:
canım menün mü böyle bugün yediğin mi bu?
komposta fazla gibi geldi de ama diyetisyen böyle verdiyse no problem
kızlar ben iş nedeniyle yurt dışına çıkıyorum, dolayısıyla bu hafta yokum ama cuma kilo bildirimine burdayım, öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?