çok teşekkür ederim umarım herkes hedefine ulaşır, sevgiler :)
canım benim yinede çok iyi gittin..bence cok sıkma kendini streste yemeye neden oluyor..Selam arkadaslar ne zzamandır ortada gozukmememden tahmin etmissinizdir motivasyona ihtiyacım var 71 le başlayan 5 ayda 58 e giden süreçte artık bikkinlik dönemine girdim diyetimi düzenli uygulayamiyorum az yiyorum ama saatlere uyamiyorum böyle olunca kastan gidebilir bu da beni strese söküyor bir de sporu her gün yapmayı çok istiyorum ama cocuklar fırsat vermiyor bu da beni geriyor haftada uç yetmiyor doğumdan çıkmış vücuda sonuc olarak soğuyorum bu sıra suyumu bile içermiyorum düzenli off bunalıyorum çocuklarla bu isleri yürütmek zor düzene girmek zorundayım daha dört kg var her seye rağmen inatçı 4 kilo
kuru incirler hariç menu çok çok iyi :) ama kuru incir 4 tane fazla kalorisi çok yüksektir. 4 incir 204 kalori yapar. beni nacizane tavsiyem 2 ye indirmeniz, başarılar diliyorum :)kahvaltı:1 yumurta,1 dilim peynir,2 dilim ekmek,5 zeytin,biber,yeşil çay
ara:1 ç.b light süt,2 incir,4 fındık
öğle:4 kaşık et sote,2 kaşık yoğurt,biber,2 dilim ekmek
ara:yeşil çay,4 fındık,1,5 kaşık üzüm
akşam:5 kaşık z.yağlı kereviz,4 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek,1 kase salata
ara:1 çb süt,2 incir
kuru incirler hariç menu çok çok iyi :) ama kuru incir 4 tane fazla kalorisi çok yüksektir. 4 incir 204 kalori yapar. beni nacizane tavsiyem 2 ye indirmeniz, başarılar diliyorum :)
kızlarrrr merhaba ben geldim
1 gün gecikmeli kilo bildirimi yapayım son hafta 67,9 du dün 67,6kg yani -300gr
gitmeden vermiştim bunu gerçi hala da değişmedi, orada etrafı gezdiğim için 6-7 saat yürüdüğüm oldu ama öğün atladım falan düzenli yapamadım sadece elimden geldiğince dikkate ettim sabit kalmışım, vermeyi umuyordum olmadı ama almaktan iyidirsizle kaldığım yerden devam ediyorum, bir an önce gitsin şu kilolar
yani gelenler hoş gelmişler
selicim canını sıkma tatlım, o kadar diyet yaptın kilo verdin sıkılman normal veremesende korumaya çalış canım hem vermen gereken kilo azaldığı için durma olacaktır, takılma kilon gayet güzel bunun tadını çıkarmaya bak
filizcimmmm canımmm 1.4 kg gitmiş yağdan olsaymış tabiki çok iyi olurmuş ama kafana takma canım neticede diyetisyene gidiyorsun, yardımcı olup sana yol gösterecektir tatlım
kızlarrrr özlemişim sizi :109::109:
selam kızlar motivasyona ihtiyacım var derken aradığım motivasyomu buldumm!!
diyetisyene ilk başladığımda 9/10/2012 tarihinde ölçülerimi ve kilomu bir kağıda yazıp çekmeceye atmışım tamamen unutmuşum demen çekmecede bir şey ararken buldum ve motive oluverdim insan çok yavaş verdiği için kiloyu (ben ayda 3 kg veriyorum) kendindeki değişimi çok hissedemiyor hala görecek bir iki fazlalık buluyor aynaya baktığında sağında solunda en iyisi işi rakama dökmekmiş:
9/10/2012
kilo 64,5
kalça 107
bel 80
göğüs 90
şu anda
kalça 98
bel 70
gögüs 90
normal halimde kilom 54 olurdu kalçam 92 belim 65 göğsüm 88 olurdu hedefe bayağı yaklaşmışım kalçadan 9 belden 10 cm incelmişim gögüs aynı, o gitmesin zaten :))
bence siz de kayıt tutun ama bir aydan önce bakmak yok yoksa fark olmaz motivasyonda olmaz ayda bir bakılacak
[/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?