canını hiç sıka amaşallah guzel verdin kiloları bol hareket etmeye bak hiç bir şey yapamıyorsanHaftasoNü Ufaklik hastaydi yine, plates falan kaldı ne zaman biraz düzen tutar gibi olsa ya yatılı misafir oluyor ya Bayram tatili ya hastalık mutlaka bir şey çıkıyor anlamadım gitti ya
YArından itibaren düzene giriyorum arkadaslar gerçi bu hafta da diyete göre beslendim çok bir sapma olmadı ama düzen yoktu gerçi uç defa plates yapabildim ama artık düzenli olacak son kalem de düştü kızlar tam yagli koyün peynirimi bir yana itip yağsız peynir aldım hayatımda ilk kez peynirimden taviz vericem(
canım sen diyetisyene gidiyordun değil mi?onun programı ne bu konuda cunku durdugunda 2-3 günlük detoks diyeti gibi bişeyler veriyorlar..
Gidiyorum canım durunca verecek su anda haftada 500 gr veriyorum iyi diyor su an icin biraz daha yavaşlasın bakıcacagiz daha önemlisi platesi yapmam yoksa kastan gider diyo
cnm zaten mucizevisin sen..bende cocuk mocuk yok ona ragmen cok zorlanıyorum yemek yapma planlama konusunda..Tebrik ederim valla 3 kilo kalsa bile bak alıyorsun mükafatını..azcık esnetse diyetisyenin diyecegim ama o zmanda vermen tekrar yavaşlayabilir..sık sık yaz paylaşalım kaybetme motivasyonunu..Yok az gelme değil de insan bes ayın sonunda hala verecek 3 kg daha olunca bıkıyor haliyle artık bitsin istiyorum bir de iki cocuk biri bebek o kadar zor uyguluyorum ki diyeti bilemezsin bebeğe ayrı pişiriyorum kendiE ayrı esime ayrı oğlum zaten doğru dürüst bişey yemiyor ona ayrı bı de is bittim valla bu sıra
BeNimde pazartesi gunu randevum bakalim yag mi kas mi kassa durduracak bir sure hadi bakalm insallah kas kaybi olmadan veririz kiloları
163 cm aslında su an tam normal duruyorum da biraz daha ince seviyorum ben ama oolmazsa ara verebilirim kalan uç kilo yavaş yavaş gider belki bu arada 57,5 olmuş kghadi inşallah güzel sonuçlar vardır..boyun kaçtı kuzum senin?sormuştum bunu sanki
163 cm aslında su an tam normal duruyorum da biraz daha ince seviyorum ben ama oolmazsa ara verebilirim kalan uç kilo yavaş yavaş gider belki bu arada 57,5 olmuş kg
hoşgeldinnn bizde seni özledik nasıl gecti gezebildin mi?ülke değiştirince aşırı ödem oluyor meraketme bende de olmuştu ödemdir o..valla diyetisyen kızdı bende toparladım hemen birazı ödem dedi ama yağdanda gitmeliydi dedi.
HaftasoNü Ufaklik hastaydi yine, plates falan kaldı ne zaman biraz düzen tutar gibi olsa ya yatılı misafir oluyor ya Bayram tatili ya hastalık mutlaka bir şey çıkıyor anlamadım gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?