Filiz'le zayıflama günlüğü

HaftasoNü Ufaklik hastaydi yine, plates falan kaldı ne zaman biraz düzen tutar gibi olsa ya yatılı misafir oluyor ya Bayram tatili ya hastalık mutlaka bir şey çıkıyor anlamadım gitti ya

HaftasoNü Ufaklik hastaydi yine, plates falan kaldı ne zaman biraz düzen tutar gibi olsa ya yatılı misafir oluyor ya Bayram tatili ya hastalık mutlaka bir şey çıkıyor anlamadım gitti ya
canını hiç sıka amaşallah guzel verdin kiloları bol hareket etmeye bak hiç bir şey yapamıyorsan
ufaklıga da gecmiş olsun

Son düzenleme:
YArından itibaren düzene giriyorum arkadaslar gerçi bu hafta da diyete göre beslendim çok bir sapma olmadı ama düzen yoktu gerçi uç defa plates yapabildim ama artık düzenli olacak son kalem de düştü kızlar tam yagli koyün peynirimi bir yana itip yağsız peynir aldım hayatımda ilk kez peynirimden taviz vericem (

canım sen diyetisyene gidiyordun değil mi?onun programı ne bu konuda cunku durdugunda 2-3 günlük detoks diyeti gibi bişeyler veriyorlar..

dünkü menüm
1 tost
5 zeytin

ara
1 incir
2 kayısı
4 badem
1 çb light süt

öğle
2 tane tavuk baget
salata
2 kaşık light yogurt
2 dilim ekmek
1 incir

ara
1 incir
2 kayısı
4 fındık
2 kaşık light yogurt

akşam
1 çupra
1 dilim ekmek
salata

ara
1 çb süt

canım sen diyetisyene gidiyordun değil mi?onun programı ne bu konuda cunku durdugunda 2-3 günlük detoks diyeti gibi bişeyler veriyorlar..

Gidiyorum canım durunca verecek su anda haftada 500 gr veriyorum iyi diyor su an icin biraz daha yavaşlasın bakıcacagiz daha önemlisi platesi yapmam yoksa kastan gider diyo

Gidiyorum canım durunca verecek su anda haftada 500 gr veriyorum iyi diyor su an icin biraz daha yavaşlasın bakıcacagiz daha önemlisi platesi yapmam yoksa kastan gider diyo

500 gr azmı geliyor kuzum sana Allahım :)
tabi kas kaybetme de kafanı takma canım ya cok iyisinn

Yok az gelme değil de insan bes ayın sonunda hala verecek 3 kg daha olunca bıkıyor haliyle artık bitsin istiyorum bir de iki cocuk biri bebek o kadar zor uyguluyorum ki diyeti bilemezsin bebeğe ayrı pişiriyorum kendiE ayrı esime ayrı oğlum zaten doğru dürüst bişey yemiyor ona ayrı bı de is bittim valla bu sıra

cnm zaten mucizevisin sen..bende cocuk mocuk yok ona ragmen cok zorlanıyorum yemek yapma planlama konusunda..Tebrik ederim valla 3 kilo kalsa bile bak alıyorsun mükafatını..azcık esnetse diyetisyenin diyecegim ama o zmanda vermen tekrar yavaşlayabilir..sık sık yaz paylaşalım kaybetme motivasyonunu..

BeNimde pazartesi gunu randevum bakalim yag mi kas mi kassa durduracak bir sure hadi bakalm insallah kas kaybi olmadan veririz kiloları

hadi inşallah güzel sonuçlar vardır..boyun kaçtı kuzum senin?sormuştum bunu sanki
163 cm aslında su an tam normal duruyorum da biraz daha ince seviyorum ben ama oolmazsa ara verebilirim kalan uç kilo yavaş yavaş gider belki bu arada 57,5 olmuş kg

163 cm aslında su an tam normal duruyorum da biraz daha ince seviyorum ben ama oolmazsa ara verebilirim kalan uç kilo yavaş yavaş gider belki bu arada 57,5 olmuş kg

bravo selinciğim harikasın..inan şu rakamlara bakınca kafana takacak hiç bir şey yok cnm benim kasma kendinide bırakma tabi

benim kilo çok farketmemiş gibi görünsede bu hafta yağdan 900 gr vermiş bulunmaktayım..kilom 64.7

merhaba filizcim yoğunlukdan bakamadım ne zamandır, eğitim için gitmiştim ama baya bir gezdim çok güzeldi :81:ama feci soğuktu, -10 falan
bilmiyorum ödem midir ama umarım öyledir gerçi biraz çikolatalrdan da olabilirorada değil ama gelince aldıklarımızdan yedim de biraz
toparladıysan sorun yok tatlım daha iyi olacak inşallah

canım çok geçmiş olsun, hep öyle olur zaten bende eliptik bisikletimi çok düzenli yapıyordum işler yoğunlaştı şimdi eve yorgun gidiyorum yapamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…