dünkü menüm
1 tost
5 zeytin
ara
1 incir
2 kayısı
4 badem
1 çb light süt
öğle
2 tane tavuk baget
salata
2 kaşık light yogurt
2 dilim ekmek
1 incir
ara
1 incir
2 kayısı
4 fındık
2 kaşık light yogurt
akşam
1 çupra
1 dilim ekmek
salata
ara
1 çb süt
Gidiyorum canım durunca verecek su anda haftada 500 gr veriyorum iyi diyor su an icin biraz daha yavaşlasın bakıcacagiz daha önemlisi platesi yapmam yoksa kastan gider diyo
benim kilo çok farketmemiş gibi görünsede bu hafta yağdan 900 gr vermiş bulunmaktayım..kilom 64.7
163 cm aslında su an tam normal duruyorum da biraz daha ince seviyorum ben ama oolmazsa ara verebilirim kalan uç kilo yavaş yavaş gider belki bu arada 57,5 olmuş kg
canım bu diyetisyenin verdiği menü sanırım gerçekten çok güzelmiş, kuru meyvelerde var sağlıklı bir diyet bir de üstüne zayıflayacaksın daha ne olsun
kızlar ben bu ara çok yoğunum malum yıl sonu, bir şeylerin yetişmesi telaşı falan o yüzden bakamıyorum maalesef ama en azından bildirim günlerini kaçırmamaya çalışıyorum şu yoğunluk bitince sık sık ziyaret edicem sizi
bu ara pek iyi gitmiyor diyet maalesef baktım kilo alıyorum, 2 gündür baya bir dikkat ettim dedim yarın kızlara ne derim sonra dedimneyse ki aldığımı verdim aynı kilodayım 67,6 ama haftaya kilovermeden gelmicem inşallah
Selam iyi pazarlar kızlar biliyor musunuz dün 27 beden kota girdim :))) onceden dizden yukarı gecmezdi bes ay kadar önce ama tek sorun Kemer'in üstünden tasan gevsek karındi( o olmasa her şey mükemmel ah kızlar siz siz olun hamilelikte 10 kg'dan fazla almayın vücudu toparlaması çok zor oluyor dün Ebrunun karinsavar DVD ye başladım baya efor istiyor tamamını yapamadım ama bir iki haftaya yaparım benim karnımı ancak o toparlar gerçi iki ay önce çektiğim karin resmime baktım iki ay hafif ve orta seviye plates üstelik çok düzenli yapamama rağmen epey toplamış % 60 diyebilirim ama %40 bile epey uğraşıracak sekilde iki ay önceki resmen facia idi zaten bu karin gidecek başka yolu yok Kemer'den fışkırıyor çünkü inşallah başaracağım sizler ne alemdesiniz
slm kızlar ..ne zmandır giremedim..nasılsınız?keyifler nasıl?bende bi değişiklik yok ..tek sorunum sarkan göbeğim .kilo veriyorum ama o aynı .doktoruma 1 aydır gıtmedım ama arada kendıme ödül vererek devam ediyorum diyete tartılmadım da bilmiyorum kaç kılo oldum.en son 60,1dım.ocak ayınn ılk haftası doktora gıtcem.muhasebede calısıyorum ben yılsonu oldugundan ızın almak güç o yuzden gıtmedım doktora 1 aydır..kılo veren arkadaşlarım sizin adınıza sevındım .platesten baska göbek toparlamaya yarayan bişeyler varsa yazın.ben kendı capımda bel bölgesını ve iç bacak erıtecek hareketler yapıyorum.yarım mekık cekıyordum yatagın ıcınde yattıgımda 30 tane falan aklıma geldıgınde.şimid tam mekık cekıyorum ama 6 tanecık:)dıyete uymam lazım spor yapmak lazım mm offf yaaa
Bende de aynı dert var sırf karin çalısmaya başladım plateste baya toparlıyor masaj aleti aldım her gün masaj yapicam bir de sikilastirici krem kullanıyorum ilerleme var ama yavaş dogum sonrası karin toparlama öyle bir ayda iki ayda olmuyor bı altı ay lazım düzenli bir sekilde bir de planer sok dalga tedavisi düşünüyorum olmazsa
canımm geldim ben..ya yılsonu olduğu için hesap kapatıyoruz.biraz yoğunum bu sıraları .ya kılo veremıyorum durdu sankı vermem ama bogazına sürekli yersen durması doğalbişey sorcam günlük kaç kalori almam lazım acaba vermek için 1500 falan mı ?
kalorı manyağı oldum bu sıra aldıgım herşeyin arkasına bakıyorum kalorısıne . ya bı buskuvının bıle 1000/2000 kalorı olursa aç mı yaşayacaz bizz..birde ben ıkı kere gıttım doktora aynı menuyu verıyor bı kagıt sen şekillendiriyorsun . kalorı gr cetvelı var .ıncır su kadar ye fındık bu kadar ye tercıhıne göre yıyorsun .ama sıkıldım ben bu işten arkadaşlar .
canım diyetisyene düzenli gitmek önemli ama gidemiyorsa şöyle yap..en önemlisi tartıda eksilmen değil yağdan kilo verebilmek..biz yağdan veremiyorsak cok kilo vermiş sayılmıyoruz. sen o verilen listeye de uyabilirsin değişim yaparak..1 tane 100 kalorilik bisküviyle 1 tane 100 kalorilik meyve vücuda aynı etkiyi yapmaıyor..vücut meyveyi tanıyıp sindiriyor ama bisküviyi tanımıyor sindirmiyor..yani kaloriden daha önemlisi besin değerleri..ben sana yardımcı olsun diye kendi diyetimden bahsedeyim..6 öğün benimki öğle ve akşam yemeği değişimli yani birinde sebze birinde et yenecek ama asla 2sindede et yenmeyecek ben spor yaptıgım için her gün et ve yumurtam var..ama senin günlük alman gereken muhtemelen yazılmıştır o listeye..benim diyetisyen süt ve yogurdun yağ yaktıgını söylüyor tabi light hemen her öğün süt ve yogurt var. ara öğünlerde bile..sen mutlaka yağ su ayrı ölçen bir tartıda tartıl..avmlerde yolda falan var ya büyük para atıyosun galiba onlarda yağı ayrı tartıyor.tabi bulundugun yerde varsa..şimdilik böyle bir şey olursa cevap vermeye çalısırım..birde menünmü yaz buraya..kaçamaklarınla her şeyle yaz..bir süre sonra düzeliyor menüler..hem yaptıgın yanlışları görürürz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?