dünki yediklerim
sabah : yok geç kaldım işe kahvaltı yapamadım bı bardak su ıctım
ara öğün :yeşil çayla burçak 3 tane büskivi
öğlen :salata ,hamsi tava,bir dilim ekmek
ara öğün:bı tane galeta kepekli,bir su bardağı süt
akşam : az salata,5 tane köfte,yuvarlak normal ekmek 1 tane
ara öğün :bardakta mısır yedim yaaa kaşarlıgel de zayıfla bu kadar ye de işte
bugün kahvaltı ekmegın ucundan 4 zeytın peynır çay şekersiz
ara öğün :galeta yeşil çay
öğle:barbunya , 2 kaşık pilav,yoğurt ,1 tane kalburabastı yedimmmm
araöğün:3 adet büskivi lifli ,çay
akşama alllah kerim :)
nasıl oldu o iş :)kolay gelsin kızlar inşallah fazla kilolardan çarçabuk kurtulursunuz...
ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum evlendiğimdede 86 kiloydumsonra oğlum doğdu ben yine 86 larda geziyorum derkennnnnn...
2 yıl içinde birde baktımki 57 kiloyum
ama kendmi psikolojik olarak halada kilolu hissediyorum yaaa
nasıl oldu o iş :)
hoşgeldin tabi katılabilirsin..gel konusuruz hareket etmesende bir yolu bulunur kilo vermeninbende kilo vermek istiyorum aranıza katılabilirmiyim yeni evliyim daha 1,5 aylık ama çok kilo aldım. muhasebeciyim hareket imkanım yok eşimle aynı yerde çalışıyoruz çoğu zaman çok geç çıkıyoruz doğal olarak çok geç yemek yiyoruz ve ben bu yüzden çok kilo aldım 68 kiloyum boyum 1,63 toparlak bişey oldum çıktım moralim çok bozuk kıyafetlerim olmuyor banada yardım edermisiniz?((((
cnm anlayamadım 1100 gr olan ne 100 gr yağ fazladanmı aLMIŞSIN?Diyetisyene gidince moralim bozuldu yazmadım bir kac gündür kilo kaybı 600 gr ama 100 gr kalan yağ olmuş 1100 gr sok olduk kadın soruyor ne yedin ne yedin bı şey de yemedim ama saatlerine uymadım uç saati astım genelde vücut depolamış yediklerimi yeniden sil bastan dakikası dakikasına yiyorum şimdi uç saati geçince ara oğunun anlamı kalmıyormuş uç hafta süre sıkıcam kendimi bitecek bu is son iki buçuk kg deyim
hoşgeldin tabi katılabilirsin..gel konusuruz hareket etmesende bir yolu bulunur kilo vermenin
geldim. neler yapabilirim siz bu konuda bayaa deneyimlisiniz anladığım kadarıyla
Uc hafta önce 100 gr olan yağ fazlası 1100 gr olmuş kilo 600 gr vermişim ama 1000 gr yağ artısı var vücut yağ depolamış yani canım iste boyle
Merhaba kızlar sınav dönemim anca geçti.Yazamamıştım buraya.2 hafta kadar rahatım,yine yazabilicem buraya.Ben 66 kilodan 55 kiloya düştüğümde leslie uygulamıştım.Ama ne kadar süre uyguladığımı hatırlamıyorum.Sürekli değişik programlar uyguluyordum.Arkadaşla iddiaya girdim.2. dönem başına kadar 3 kilo vermeliyim.Ama ben kilo vermesemde kalçamın incelmesini istiyorum.Isınmak için Leslie den 1 mil yapsam sonra 8 minutes legs ve 8 minutes buns yapsam incelir miyim ki?Bir de Leslie kalçayı eritiyor mu? :)
hoşgeldinn kendini bir daha tanıtırmısın en son kaç kiloydun hatırlayamadım çok balık hafızayım ya
Tabi hatırlatırım.17 yaşındayım.Lise sondayım.1.66 boyundayım ve 60.4 kiloyum.Sınavlar başlayınca dikkat edemedim.Sınavlarım yeni bitti ve gönlüme biri düştü.Rüyamda onu incecik bir kızın benden kaptığını gördüm.Tekrar dikkat etme vaktimin geldiğini anladım
hatırladım hedefin kaçtı..umarım olur ama biliyorsun diyet işleri istikrar istiyor cnmTabi hatırlatırım.17 yaşındayım.Lise sondayım.1.66 boyundayım ve 60.4 kiloyum.Sınavlar başlayınca dikkat edemedim.Sınavlarım yeni bitti ve gönlüme biri düştü.Rüyamda onu incecik bir kızın benden kaptığını gördüm.Tekrar dikkat etme vaktimin geldiğini anladım
Ben de senin gibi sınava hazırlanıyorum 18 yaşındayım.. boyum 1.62 61 kiloyum. sevgilim ince kızlardan hoşlanıyor..acilen incecik olmam lazımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?