Firuze zayifliyor....

Öğle yemeğinden sonra da bi yere çıkamadık. Gelen giden sıkıldım yaa. Tanıdığım tanımadığım bi sürü insan. Bir de daha dün küçücük olup evlenenleri gördükçe yaşlandigimi daha çok hissettim. Yaş oldu 33. Spor yapmamak yada on bin adim yapmamak bende stres yapıyo yaa Istahim zaten açık ve haddinden fazla çikolata yedim bugün. Akşam yemeği yemesem mi. Ona da dayanamıyorum. Burdan eve dönerken kilo almak yok yarın bayram değil biraz daha dikkatli olabilirim Kalabalık ta ne yediğini de bilmiyo insan

Bu aksam da abarttım yaa inşallah kilo almam. Babamın da iştahı yerinde maşallah. Dakka başı acikiyo maşallah. Dün ve bugünkü adim sayım. Ne yazık ki on bini bulamadım

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-07-22-12-05.webp
    173,2 KB · Görüntüleme: 102
Bu da dünkü adim sayım

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-07-22-16-43.webp
    177,6 KB · Görüntüleme: 130
Bugün çarşıya yürüyerek gittim geldim. Kendime etek aldım 2 tane kitap aldım. 13 bin adım yaptım

Yuruyusumu yaptım mükemmel Parkur yapmışlar çiçek etmişler foto çektim 6 tur attım burdan kilo almadan dönünce inşallah sonra diyetime basliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-09-17-46-31.webp
    180,3 KB · Görüntüleme: 123
Bugün de on bin adim tamam.
Ama sanırım yine de kilo aldım neyse vericem nasıl olsa. Bugün çocuklarla gittik parka ordan yürüyüşe geçtim ama benim ufaklık yürütmedi. Kimi koştuk kimi yürüdük. Güzel bir gün geçirdik vesselam...

Dün evime gelebildim. Gelir gelmez tartıldım hüsrana uğradım sinir oldum kendime yemiycem dedim ama sürekli yedim suçluluk pişmanlık. Kafam dopdoluydu. Nasıl vericem bu kiloları 75 iken 76.5 olmuşum. Zaten her memlekete gittiğimde en az 2 kg alıyorum. Bu kez de 1.5 kg ile döndüm. Sabah 1 yumurta yedim simdi de resmen krize girdim 4 dilim yumurtalı ekmek 1 yumurta 1 muz 1 mandalina yedim. Hepsini ben yedim. Bu saatten sonra bişey yemiycem burdan kendime söz veriyorum. Sabah 200 kez ip atladım bunu bine tamamlamaya calisicam. Sonradan aldığım 2 kiloyu vermem gerek. Akşam 5 ten sonra yemiycem artık. 42 44 giyebiliyorken sanırım artık 46 oluyorum etekler Gömlekker sar gelmeye başladı. B fit e mi yazılsam yaaa.

canım benim 2 kilo alıp da dönebilirdin.1,5 kilo almışssın dikkat etmenle.. kendine acımasız davranma zor günler geçirdin orda..hem şimdi evinde kendi düzeninde olucak yemekler..herşey daha senin kontrolünde.. bu arada ne tatlı çocukların var yaaa maşallah… günlük sporunu da yapmışsın harikaaaa.. darısı yarın benim başıma : ) kitap nasıl gidiyor? kahve alfaydı di mi? : )

Haklısın yaa. Iste bir an öyle düşünemedim. Şimdi daha iyiyim bi plan yaptım ve uyucam. Dediğin gibi kendi evimde kendi pisirdiklerimi yiyerek bu kiloları verebilirim . Benim on bin adim rutine bindi ekstra spor yapmam gerek Kilo vermem için yada kalori kısıtlamam lazım.
Kitap güzel gidiyor benim ifade problemim var troit de o yüzden çıkmış yüzde yüz öyle bence de. Ve bu problemimi çözmek gerek. Kitabı beğendim yaaa nefes egzersizleri de çok mantıklı.

Bu arada çocuklar için iltifatina Teşekkürler..
Kahveyi ben beta zihin diye hatırlıyorum alfaysa niye zararlı diye aklımda kalmış ki

Bu sabah çok mutluyum 74.9 kg
Sanirim 5ten sonra yememem in sonucu. Ben günlük tartilicam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…