Firuze zayifliyor....

7000 adımla günü kalıyorum şimdi yeşil çay saati. Akşam yemeği yemedim çünkü bu akşamüstü bi yere gittim ve iç pilav ikram edildi ve hepsini değil ama neredeyse yarısını yedim. Ben de onu akşam yemeği saydim. Iç pilav in içinde ciğer filan da vardı ben bulgur pilavı zannetmistim renginden dolayi ama pirinç imiş maalesef. Yarın tüm gün dersteyim sabah 6 da kahvaltimi yapıp öğle için tost hazirliycam

Koca bi hafta sonunu devirdik ve pazartesiye erdik. Ama bi türlü beslenme listeme tam uyamadim. Bugün sabah 50 gr tam buğday ekmeği biraz peynir 5 zeytin yeşillik le kahvaltimi yaptım. Kahvaltı çok güzel oturdu zaten ama yemek yapamıyorum öğlen. Bi de ara da yapmayınca saat 5 te 2 yumurta kırdım beyaz ekmekle yedim. Akşam acikirsam meyve yicem bugün de böyle oldu.

Dün akşam biraz yoldan çıktım gibi. Canım çok tatlı istedi önce tarçınlı yogurt yedim kesmedi içine damla çikolata koydum ben de öyle yedim. Ama damla çikolata bitter. Şimdi kahvaltı yapıcam 70 gr ekmek peynir domates biber bugün zeytin yemiycem tek fark o bi de uno light denge yiyorum ekmegimi her gün degistiriyorum

Dün söyle bi düşündüm Evlendigimde beri eşime hep zayıfliycam diyorum ama hep de 70 75 arası veriyorum alıyorum veriyorum alıyorum. Adama da yüzüm kalmadı artık yılbaşına kadar 63 leri görmek istiyorum. Kendimi Şartlandırma mi bilmiyorum ama hakikaten artık yoruldum artık kafamda hep diyet listeleri zayıflamam lazım bugün çok yedim vs vs olsun istemiyorum artık kafama bu kadar kiloyu takmak istemiyorum. Normal bi insan gibi yemek ve normal bi yaşam sürmek istiyorum.

Öğle yemegim ton balıklı salata 1 dilim ekmek olucak akşam da çorba yapıcam bi de pırasa yemeği. Yoğurtla yerim. Yemek yapmaya useniyorum yaaa bazen de evde yemek olduğu halde peynir ekmek yiyorum.

Din ne yazık ki planladıklarını hiçbirini yapamadım. Öğlen simit yedim. Akşam da süt ve hani var ya tahta gibi bi kepek bisküvi si ondan yedim bi paket. Bi de muz ve 1 dilim hazır kek. . Yemek yaptım düz sma patates ve biber kızartması ben de yemedim.
Bu sabah 2 dilim trabzon ekmeği ve tereyag bal. Bugün kahvaltıyi değiştireyim dedim. Ama sanırım tereyağının olcusu kaçtı. Bal bi tatlı kasıgi. Ara öğün yapmam yine çünkü açıkmiyorum öğleye kadar.

Bu sabah 1 dilim uno light denge 1 yumurta 4 zeytin salatalık.
Neden öyle oluyo bilmiyorum plan yapıyorum yiyeceklerimi listeliyorum bazen öğlen is bozuluyor bazen de aksama kadar güzel gidip akşam abartıyorum. Ve benim bu halim bir günlük bir haftalık bir aylık bişey değil. Nerdeyse 5 yıldır böyleyim. Her sabah diyete başlıyorum. Öğleye kadar iyi gidiyor hatta ikindi ara öğün kadar her şey mükemmel. Ama akşam ve bazen akşam yemeginden sonra yememem gereken hesapta olmaya şeyler yiyorum. Açlıktan değil çünkü gayet doyurucu besleniyorum porsiyonlarim küçük değil. Ama neden bağlı kalamiyorum listeme neden kendime verdigim sözü tutamıyorum. Sigarayı da bıraktım artık. Bu problemi nasıl asicam????

bunu sadece sen biliyorsun canım.. sırrı senin içinde saklı

Öğlen 1 simit akşam da balık ve salata yedim. Simsims bunu sadece sen biliyorsun diyosun ya işte ben gerçekten bilmiyorum niye böyle oluyo. Artık kilo verme diyet yapma konusunda kendime inancımı yitirdim gibi

canım seni yoldan çıkaran şeyleri eve alma, acıktıkça bitkiçayı su gibi sıvılara yönelmeye çalışben de zayıflayıp normal insanlar gibi misafir çağırmak gitmek istiyorum, zayıflamaya çalışırken bunları yapsamda hep bir suçluluk pişmanlık o anın tadını çıkaramıyorum bile

canım zaten evde abur cubur olarak yenecek hiç bişey bulundurmuyorum. Beni yoldan çıkaran derken mesela meyve yada ekmek. Ben zaten diyeti ya peynir ekmekle bozarim ya makarnayla vs. Ekmek almadan da millet ne Yicek kızım oğlum esim

Artık her gün kopyaliycam adım sayısını. Her gün ortalama bu kadar yürüyorum ve nasıl kilo alıyorum acaba

Sabah yumurta yedim ekmek yok işlenmiş gıda yok hazır hiç bişey yemiyorum. Ara öğün yapmadım öğlen 1 de somon ızgara salata. Salatami yağsız yiyemiyo rum. Illa zeytinyağı olucak bol limonla. Zaten vitaminler yağda cozunuyor. Yağsız beslenmeye karşıyım. Ama tabi trans yağ kastetmiyorum. Ikindi buğday kavurgasi yicem canım istedi. Akşam da mercimek çorbası. Aslında baya sağlıklı besleniyorum ben yaaa. Ama sanırım porsiyonlarim çok büyük. En güzel kiloyu ekmek Yemedigim de veriyorum. Kan grubuna göre diyeti araştır mistik bi ara. Benim kan grubum b. Öyle çok yasaklı besin yok hatırladığım. Kadariyla. Ama ekmek kesin manada yasak diyodu mesela. Kan grubuna göre beslenme modelini uygulamadım ama bu da kafamda bi soru işareti oluşturdu. Gerçekten ekmeği çok seviyorum ve bu yüzden kilo alıyorum gibi geliyor. Ve en guzel kiloyu hayatımdan ekmeği çıkardığım zaman yani dukan diyeti yle verdim. Tamamen ekmeksiz bi yaşam sürebilir miyim acaba a. Bu sadece bi alışkanlık değil mi. Nasıl sigarayı bıraktım ekmeği de yavaş yavaş bırakabilirim.
Bugün hiç ekmek yemedim b vitamini eksikliği olmasın diye buğday yicem ama.

Bugün dersi ektim haftaya finaller var

Yürüyüşü 10 bin adim yaparsam fotoyu koyucam hedef 10 bin.

Aksam yemeğim mercimek corbasi ve salata bu de buğday yemedim ikindi o yüzden 2 dilim uno light yedim. Bir de 2 ince dilim kavun. 10 bin adim geçtim yine. Pazartesi tartılıp yol haritası belirliycem

Eklentiler

• PhotoGrid_1411234906408.webp
    174,9 KB · Görüntüleme: 79
Şu an diyet yapmıyorum çok stresliyim. Diyet de yapamıyorum sağlıklı da beslendiğim söylenemez. Her gün 9000 adim kadar yürüyorum en azından ama. Diyet psikolojisini en siyrilmak istiyorum bi süre.

Selam günlüğüm.
Buraya çok alıştım yaa eksiklik hissediyorum yazmazsam okumazsam.
Diyet yapmıyorum dedim bi süre uzak kalmak istedim şu psikolojiden. Bayram dönüşü başlıycam ufaktan dikkat etmelere. Düşündükçe sevindim nokta sigarayı bu süreçte bırakmış olmam. Bu benim için çok önemli. O kadar korkuyordum ki. Ya hiç birakamazsam diye sanki birakamayacakmisim gibi geliyodu. 3 ayı geçirdim çok şükür. Ve 75 kg kadarim olsun vericem bu kiloları da inşallah.

Dün gece nası olsa diyet yapmıyorum diye 2 tane kek ve çekirdek yedim. Bugün Evimi temizliycem toz alcam çekmeceler dolaplar karıştı biraz düzene koyarım. Perde cam ooo isim çok. 2 tane de kızanim var. Bana kolay gelsin

Bu da dünkü adim sayım

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-03-08-06-22.webp
    179,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…