bunu sadece sen biliyorsun canım.. sırrı senin içinde saklıBu sabah 1 dilim uno light denge 1 yumurta 4 zeytin salatalık.
Neden öyle oluyo bilmiyorum plan yapıyorum yiyeceklerimi listeliyorum bazen öğlen is bozuluyor bazen de aksama kadar güzel gidip akşam abartıyorum. Ve benim bu halim bir günlük bir haftalık bir aylık bişey değil. Nerdeyse 5 yıldır böyleyim. Her sabah diyete başlıyorum. Öğleye kadar iyi gidiyor hatta ikindi ara öğün kadar her şey mükemmel. Ama akşam ve bazen akşam yemeginden sonra yememem gereken hesapta olmaya şeyler yiyorum. Açlıktan değil çünkü gayet doyurucu besleniyorum porsiyonlarim küçük değil. Ama neden bağlı kalamiyorum listeme neden kendime verdigim sözü tutamıyorum. Sigarayı da bıraktım artık. Bu problemi nasıl asicam????
canım seni yoldan çıkaran şeyleri eve alma, acıktıkça bitkiçayı su gibi sıvılara yönelmeye çalışBu sabah 1 dilim uno light denge 1 yumurta 4 zeytin salatalık.
Neden öyle oluyo bilmiyorum plan yapıyorum yiyeceklerimi listeliyorum bazen öğlen is bozuluyor bazen de aksama kadar güzel gidip akşam abartıyorum. Ve benim bu halim bir günlük bir haftalık bir aylık bişey değil. Nerdeyse 5 yıldır böyleyim. Her sabah diyete başlıyorum. Öğleye kadar iyi gidiyor hatta ikindi ara öğün kadar her şey mükemmel. Ama akşam ve bazen akşam yemeginden sonra yememem gereken hesapta olmaya şeyler yiyorum. Açlıktan değil çünkü gayet doyurucu besleniyorum porsiyonlarim küçük değil. Ama neden bağlı kalamiyorum listeme neden kendime verdigim sözü tutamıyorum. Sigarayı da bıraktım artık. Bu problemi nasıl asicam????
canım zaten evde abur cubur olarak yenecek hiç bişey bulundurmuyorum. Beni yoldan çıkaran derken mesela meyve yada ekmek. Ben zaten diyeti ya peynir ekmekle bozarim ya makarnayla vs. Ekmek almadan da millet ne Yicek kızım oğlum esimcanım seni yoldan çıkaran şeyleri eve alma, acıktıkça bitkiçayı su gibi sıvılara yönelmeye çalışben de zayıflayıp normal insanlar gibi misafir çağırmak gitmek istiyorum, zayıflamaya çalışırken bunları yapsamda hep bir suçluluk pişmanlık o anın tadını çıkaramıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?