Ay öyle yaa Pırasalı böreğe dayanamadım bi de kendim için yemek hazırlama fırsatım olmadı. Şimdi hazırlayım diyorum yarının yemeğinievet atıştırman iyi olmamış ama en azından hatanı biliyorsun
ama bazen diyet dışına ister istemez çıkılıyo
sadece toparlamak önemli pırasalı böreği yaapıp da yememek ayıp olurdu
neyse yarın toparlarsın canım kaç kilosun peki
pazar günü fotoları harikaaa bayıldımmmmBu sabah kahvaltimi yapamadım yumurtaları hasladim ama yemeye fırsatım olmadan kostur kostur çıktım evden öğlen için yanıma sandiviç hazırlamıştır acele den onları da unuttum sabah 3 hurma yedim öğlen hastalığım yumurtaları yedim akşam tam bir fiyasko önce kızım için kahvaltıya hazırladığım ama onun Yemedigi yumurtalı ekmekleri karper peynir acuka eşliğinde yedim sonra eşim için hazırladığım Pırasalı borek ten yedim 1 yufka. Ole üste beslenmemi şimdiden hazırlıyorum eve gelince çok aç oluyorum yaa bi de çok atistiriyo rum. Hem elim çalışıyo hem ağzım şu huyum dan bi vazgecemedim
benim hayatım mutfakta geçiyooopazar günü fotoları harikaaa bayıldımmmmcanım benim de öyle oluyor..eger yemekler hazır degilse,ana ve ara ögünleri atlamışssam inanılmaz acıkıyorummm.çok özenli olmak zorundayız başka şansımız yok.ama önceden hazırlamaya başlamışsın bu iyi olmuş.sadece bugün aksilik olmuş. berceste_ nin dedigi gibi yarın toparlarsın canım
Evet canım yaa özenli olmak zorundayız. Yoksa bu kiloda kalırız. Bunu da hiç istemem.pazar günü fotoları harikaaa bayıldımmmmcanım benim de öyle oluyor..eger yemekler hazır degilse,ana ve ara ögünleri atlamışssam inanılmaz acıkıyorummm.çok özenli olmak zorundayız başka şansımız yok.ama önceden hazırlamaya başlamışsın bu iyi olmuş.sadece bugün aksilik olmuş. berceste_ nin dedigi gibi yarın toparlarsın canım
Zor öyle de yaa hele salata yapması işkence geliyo. Hep bu usengeclikten kilo alıyorum. Hemen sarıliveriyorum peynir ekmek yada kahvaliliga. Yavaş yavaş alışıcaz ama.benim hayatım mutfakta geçiyooo
iki günde yeşillik bitiyor yıka salata yap
kahvaltı yap sabah 7 de kalkıyorum
çok sağlıklı besleniyurmdaha ne kadar dayanırım acep
zor gerçekten sabah mısır gevreği verse keşke
aynen katılıyorummm.. ben de çok üşeniyorum maalesef ama artık salatalıkta olsa yemegin yanına koyuyorum birşeyler..Zor öyle de yaa hele salata yapması işkence geliyo. Hep bu usengeclikten kilo alıyorum. Hemen sarıliveriyorum peynir ekmek yada kahvaliliga. Yavaş yavaş alışıcaz ama.
Öyle yapmak lazım. Yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslıaynen katılıyorummm.. ben de çok üşeniyorum maalesef ama artık salatalıkta olsa yemegin yanına koyuyorum birşeyler..
kimbilir belki biz daha şanslıyızdır : ) düşünsene yiyip yiyip kilo almadıgını.herşeyden sınırsızca yiyip kilo almamak mı? yoksa herşeyden az ve öz beslemek mi daha saglıklı? gerçi ben yiyip kilo almayanların ya bir rahatsızları oldugunu ya da aslında çok yiyo gözükselerde sonrasında dengelediklerini, dengeli beslendiklerini düşünüyorumÖyle yapmak lazım. Yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı
Haklı olabilirsin. Ama yine de insan yiyip de kilo almamaya ister yaa. Dünyanın en büyük zevki yemek yemekkimbilir belki biz daha şanslıyızdır : ) düşünsene yiyip yiyip kilo almadıgını.herşeyden sınırsızca yiyip kilo almamak mı? yoksa herşeyden az ve öz beslemek mi daha saglıklı? gerçi ben yiyip kilo almayanların ya bir rahatsızları oldugunu ya da aslında çok yiyo gözükselerde sonrasında dengelediklerini, dengeli beslendiklerini düşünüyorum
belki böylesi daha iyi olur canım,bakınızBu sabah 76.1 kg idim. Bunu nasıl başarıyorum ki. Nasıl bu kadar rahat kilo alıyorum sözde dikkat ediyorum yedıklerıme. Cuma günü diyetisyene randevu alicam
grip olunca beslenme çok degişiyor canım.daha çok meyve yemek gerekiyor mesela.. bugün gittin mi diyetisyene?Bu sabah Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek ara öğün 2 parmak kadar simit öğle pırasa 1 dilim ekmek yogurt 3 mandalina ara 3 tane mercimek köftesi akşamı hiç sormayın pırasa yedim ama sonrasında da çok kötü şeyler yedim yinebugün sabah da yürümedim eşim bıraktı. Bağışıklık sistemim çöktü diye biraz saldim beslenmeyi
grip olunca beslenme çok degişiyor canım.daha çok meyve yemek gerekiyor mesela.. bugün gittin mi diyetisyene?
bende de vardı canım bisiklet ama şimdi süs olarak duruyor annemde :) git o zaman bfit e ve diyetisyene.ama artık haftaya randevu al.ben de senin gibiyim bazen .o yüzden iyi anlarım halinden.. hep bir plan var ama faliyete yok.hadi al randevunu ve o zamana kadar da kendine iyi bak iyileşYok canim yaa gidemedim. Rahatsızim başım gözüm heryerim agriyo gitsem nolur yapamadıktan sonra. Kendimi iyi hissedince gidicem. Bi de eliptik bisiklet mi alsam diyoru eşim de b fit e git daha iyi hoca eşliğinde daha güzel kilo verirsin diyo Her hafta kiloma kilo ekleniyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?