Firuze zayifliyor....

Ay öyle yaa Pırasalı böreğe dayanamadım bi de kendim için yemek hazırlama fırsatım olmadı. Şimdi hazırlayım diyorum yarının yemeğini

pazar günü fotoları harikaaa bayıldımmmm canım benim de öyle oluyor..eger yemekler hazır degilse,ana ve ara ögünleri atlamışssam inanılmaz acıkıyorummm.çok özenli olmak zorundayız başka şansımız yok.ama önceden hazırlamaya başlamışsın bu iyi olmuş.sadece bugün aksilik olmuş. berceste_ nin dedigi gibi yarın toparlarsın canım

benim hayatım mutfakta geçiyooo
iki günde yeşillik bitiyor yıka salata yap
kahvaltı yap sabah 7 de kalkıyorum
çok sağlıklı besleniyurmdaha ne kadar dayanırım acep
zor gerçekten sabah mısır gevreği verse keşke

Evet canım yaa özenli olmak zorundayız. Yoksa bu kiloda kalırız. Bunu da hiç istemem.

Zor öyle de yaa hele salata yapması işkence geliyo. Hep bu usengeclikten kilo alıyorum. Hemen sarıliveriyorum peynir ekmek yada kahvaliliga. Yavaş yavaş alışıcaz ama.

Zor öyle de yaa hele salata yapması işkence geliyo. Hep bu usengeclikten kilo alıyorum. Hemen sarıliveriyorum peynir ekmek yada kahvaliliga. Yavaş yavaş alışıcaz ama.
aynen katılıyorummm.. ben de çok üşeniyorum maalesef ama artık salatalıkta olsa yemegin yanına koyuyorum birşeyler..

Öyle yapmak lazım. Yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı
kimbilir belki biz daha şanslıyızdır : ) düşünsene yiyip yiyip kilo almadıgını.herşeyden sınırsızca yiyip kilo almamak mı? yoksa herşeyden az ve öz beslemek mi daha saglıklı? gerçi ben yiyip kilo almayanların ya bir rahatsızları oldugunu ya da aslında çok yiyo gözükselerde sonrasında dengelediklerini, dengeli beslendiklerini düşünüyorum

Yok yaa
Haklı olabilirsin. Ama yine de insan yiyip de kilo almamaya ister yaa. Dünyanın en büyük zevki yemek yemek

Sabah 3 hurma ara öğün bir kurabiye öğle sandiviç ara öğün çeyrek simit akşam yeşil mercimek yemegi 1 dilim ekmek

Şimdi çocuklara yaptığım kızartmalar yedim sayma dim ama. Ayy aksama kadar ne güzel geliyorum. Akşam het şey berbat oluyo. Nası kilo vercem

Bu sabah 76.1 kg idim. Bunu nasıl başarıyorum ki. Nasıl bu kadar rahat kilo alıyorum sözde dikkat ediyorum yedıklerıme. Cuma günü diyetisyene randevu alicam

Sanırım böyle daha iyi adapte olucam. Yeme bozukluğum var yaa. Bi deneyim bakalım randevu bulabilirsen

Sabah 1 dilim ekmek bi tane karper peynir 1 yumurta öğlen yeşil mercimek ama bi kaç kaşık anca yiyebildim. Ara öğün cubuk kraker ve kahve 2 si bi arada akşam pırasa yemeği 2 dilim ekmek

Bu saatler benim için çok tehlikeli. En çok bu saatlerde dolabı açıp ekmek arası peynir zeytin yada tereyag yiyerek dıyetımı bozuyorum. Sonrasında da çok pişman oluyorum.

Bu sabah Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek ara öğün 2 parmak kadar simit öğle pırasa 1 dilim ekmek yogurt 3 mandalina ara 3 tane mercimek köftesi akşamı hiç sormayın pırasa yedim ama sonrasında da çok kötü şeyler yedim yine bugün sabah da yürümedim eşim bıraktı. Bağışıklık sistemim çöktü diye biraz saldim beslenmeyi

grip olunca beslenme çok degişiyor canım.daha çok meyve yemek gerekiyor mesela.. bugün gittin mi diyetisyene?

Yok canim yaa gidemedim. Rahatsızim başım gözüm heryerim agriyo gitsem nolur yapamadıktan sonra. Kendimi iyi hissedince gidicem. Bi de eliptik bisiklet mi alsam diyoru eşim de b fit e git daha iyi hoca eşliğinde daha güzel kilo verirsin diyo Her hafta kiloma kilo ekleniyor yaa
grip olunca beslenme çok degişiyor canım.daha çok meyve yemek gerekiyor mesela.. bugün gittin mi diyetisyene?

bende de vardı canım bisiklet ama şimdi süs olarak duruyor annemde :) git o zaman bfit e ve diyetisyene.ama artık haftaya randevu al.ben de senin gibiyim bazen .o yüzden iyi anlarım halinden.. hep bir plan var ama faliyete yok.hadi al randevunu ve o zamana kadar da kendine iyi bak iyileş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…