Firuze zayifliyor....

Sağol canım hafta sonları da evde olmayınca dolaplar çekmeceler çok karışmışti. Şimdi düzene koydum temizlik gibisi yok yaaa bi rahatliyom ki ev temiz olunca Ohhh miss

Yavaş yavaş dikkat etmelere başlasam iyi olucak. 75 den daha fazla bi rakamla diyete girmek istemem. Yarın guzel bir gün olsun. Kısıtlama yok ama tatlıya çikolataya abanmak da yok. Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.

sana da canım.. yarın güzel olsun..

Bugün bayram erken kalkın çocuklar
Giyinelim en güzel elbiseler iii
Elimizde taze kır çiçekleri
Uzmeyelim bugün annemizi

Çok mutluyum yaaa çok seviyorum bayram sabahlarini herkese mutlu huzurlu bayramlar.

Bugün bayram erken kalkın çocuklar
Giyinelim en güzel elbiseler iii
Elimizde taze kır çiçekleri
Uzmeyelim bugün annemizi

Çok mutluyum yaaa çok seviyorum bayram sabahlarini herkese mutlu huzurlu bayramlar.
çocukken bayram sabahı söyledigimiz şarkı ne iyi yaptın hatırlattın ,çoktaan unutmuştum : )

Bugün baklava yemedim lahana sarması yedim ama dayanamadım ve et ama abartılı değil 1 çikolata 1 Kahveli seker yedim. Kendimi kutluyorum.

Ayın 13une kadar izinliyim memlekete gidiyorum babam rahatsız bu yazın 4. Gidisim. Rabbim sifa bekleyen tüm hastalara sifa versin ...

E herkese Günaydın kahvaltimizi yaptık. 75.4 kg idim bu sabah. Canım hala yemek istediği halde kendime dur dedim ve kahvaltıdan erken kalktım. Şimdi şekersiz çay içiyorum ve sigara içmiyorum. Bu iki sebepten koca bi aferini hakettim. Burdan dönerken kilo almamaliyim. Akşam yemeği de yemedim. Burda hiç hareket etmediğim için genelde kilo alarak dönüyorum. O yüzden işi sıkı tutmaliyim.

İşi sıkı tutmak için naptim sabah para çekme bahanesiyle evden çıktım yuruyus parkurunda 2 tur attım kendim saydim bir tur bin adim bugün toplam 7000 adim attım. Bir tane bitter olan çikolata yedim. Napim her misafir de ikram ediliyor bi kerecik yedim. Bir de ekmek kadayıfi kenar kısmından.
Ablama dedim sabah 7de kalkıp 10 Tur yapıcaz tamam mı o da beni uyandır dedi. Çocuklar uyanmadan çıkabilirsek on tür atarız. O kadar güzel ki her yere gül etmişler Kasımpatilar çiçekler mis gibi insanın yürüdükce yürüyesi geliyo. Bu arada ablam 117 kg idi geçen gelişimde ona mevsimlerden romanın listesine benzer bi program yaptım şimdi 110 kg ya inmiş. 35 günde 7 kilo çok güzel. Kendim kilo vermiş kadar mutlu oldum. Bi de yuruyus yapsa süper olucak.

Öğle yemegim yaprak sarması yogurt bir dilim ekmek kemik haşlama. Pilav yok ekmek de az yedim. Iyi gidiyor gibi. Akşama geçiştirmek düşünüyorum. Inşallah nefsime yenik düşmem. Akşama doğru da biraz yürüycem çok güzel olur. Ama gelen giden çok yoğun yaa..

off aynı dertler bende de var hem çok yogun geçiyor hem beslenmem düzenli degil..neyse bir gün kaldı : )

Aksam yemegi yedim yaa hatta şimdi bile yiyesim var ama yok yemiycem. Yarın sabah biraz daha dikkatli olucam. Burdan kilo almadan dönmem gerek. Bu arada babam da iyi. Çarşamba kemoterapi başlıycak. Morali yerinde iştahı iyi babam çok güçlü. Onun için dua eder misiniz Rabbim sifa versin tüm hastalara

canım daha önce bahsetmiştin ben mi görmedim?? çok geçmiş olsun Allah şifasını versin..tabiki dua ederimm...

Daha önce bahsetmedim. Kanser teşhisi yeni kondu sayılır biz de inanamadik ama hayatta her şey oluyor Önce amcamın vefatı sonra babamın rahatsizligi. Ve hiçbir belirti yokken birden akciger kanseri teshisi. Ama babam maşallah morali yerinde ve hastalığıyla mücadele ediyor. Onun yerine başkası olsa çökerdi ama babam maşallah çok iyi. Ve iyiye gidecek inşallah. Onun mutlu olmasi hayattan keyif alması hastalığım yemicem diye ümitle bakması bize de umut oluyor. Canım babam

canım inşallah .. Allah şifa versin.. bu gece baban için dua edicem..

Merhaba
Bu sabah yine güzel bi aile kahvaltısı yaptık. Güya dün demiştim Ablamla yürüyüşe çıkacaktik ama uyanamadik sonra da bulasik derleyip toplama ve misafir akını yuruyus kaldı.
Öğle yemeğinden sonra çıkarız belki.

bayramın en güzel yanı kalabalık aileyle kahvaltı yapmaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…