10.000 e 1000 kala ha gayret 10.000 eBu da dünkü adim sayım
sana da canım.. yarın güzel olsun..Yavaş yavaş dikkat etmelere başlasam iyi olucak. 75 den daha fazla bi rakamla diyete girmek istemem. Yarın guzel bir gün olsun. Kısıtlama yok ama tatlıya çikolataya abanmak da yok. Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.
çocukken bayram sabahı söyledigimiz şarkıBugün bayram erken kalkın çocuklar
Giyinelim en güzel elbiseler iii
Elimizde taze kır çiçekleri
Uzmeyelim bugün annemizi
Çok mutluyum yaaa çok seviyorum bayram sabahlarini herkese mutlu huzurlu bayramlar.
off aynı dertler bende de var hem çok yogun geçiyor hem beslenmem düzenli degil..neyse bir gün kaldı : )Öğle yemegim yaprak sarması yogurt bir dilim ekmek kemik haşlama. Pilav yok ekmek de az yedim. Iyi gidiyor gibi. Akşama geçiştirmek düşünüyorum. Inşallah nefsime yenik düşmem. Akşama doğru da biraz yürüycem çok güzel olur. Ama gelen giden çok yoğun yaa..
canım daha önce bahsetmiştin ben mi görmedim?? çok geçmiş olsun Allah şifasını versin..tabiki dua ederimm...Aksam yemegi yedim yaa hatta şimdi bile yiyesim var ama yok yemiycem. Yarın sabah biraz daha dikkatli olucam. Burdan kilo almadan dönmem gerek. Bu arada babam da iyi. Çarşamba kemoterapi başlıycak. Morali yerinde iştahı iyi babam çok güçlü. Onun için dua eder misiniz Rabbim sifa versin tüm hastalara
canım inşallah .. Allah şifa versin.. bu gece baban için dua edicem..Daha önce bahsetmedim. Kanser teşhisi yeni kondu sayılır biz de inanamadik ama hayatta her şey oluyor Önce amcamın vefatı sonra babamın rahatsizligi. Ve hiçbir belirti yokken birden akciger kanseri teshisi. Ama babam maşallah morali yerinde ve hastalığıyla mücadele ediyor. Onun yerine başkası olsa çökerdi ama babam maşallah çok iyi. Ve iyiye gidecek inşallah. Onun mutlu olmasi hayattan keyif alması hastalığım yemicem diye ümitle bakması bize de umut oluyor. Canım babam
sen de iyi ki varsın canım….Teşekkür ederim canım. Iyi ki varsın.
bayramın en güzel yanı kalabalık aileyle kahvaltı yapmaktır..Merhaba
Bu sabah yine güzel bi aile kahvaltısı yaptık. Güya dün demiştim Ablamla yürüyüşe çıkacaktik ama uyanamadik sonra da bulasik derleyip toplama ve misafir akını yuruyus kaldı.
Öğle yemeğinden sonra çıkarız belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?