Firuze zayifliyor....

Çok açım sabah 1 yumurta yedim yine yok tutuyorum ve hiç acikmiyorum koy yumurtası. Öğlen ne yazık ki fırsatım olmadı eve bi geldim 1 dilim ekmek yedim bi de Mersinden lokum gelmiş gidip gelip yiyorum. Öğlen kendimi tutmuştum yememek için. Kafamda planlar yapmıştım kauinvalideme vereyim diye ama vermedim eve geldim bi güzel yiyorum.tadi mükemmel. Yok böyle bi lezzet yaaa. Yarın çok kilo alır miyim acaba

Lokumu komsuya gönderdim ama o da bana pogaca ve kek yapmış onu gönderdi 1 tane pogaca yedim. Balık ve salatami da yedim. Yeme isi tamam. Hesapta olmayan şeyler çıkması çok kötü yaa. Ne güzel diyet moduna girmiştim nerden çıktı şu lokum. Inşallah yarın fazla kilo almam. Akşam yeşil cay icicem. Belki ip atlarım.

Sevgili Günlük
Burayı açtığımda beri ne çok kararsizliklarim oldu. Bu kez tamam artık olacak beslenmemi düzene koydum diyorum ama bi türlü o başarıyı gösteremedim. Ama inat ediyorum. Bir şekilde olmak zorunda. Bu zaman kadar ne başarılarim oldu boğazına mi söz geciremiycem bunu da üstesinden gelirim. Hep topu vermem gereken 10 kilo hadi 12 olsun. En gec bir senede biter bu iş aslında her ay 1 kılo versem 1 senede 12 kilo yapar. Ama ben bundan daha fazlasını yapabilirim. Kendime inanıyorum moralimi bozmuyorum.

Sabah kahvaltim 2 dilim beyaz ekmek 1 yumurta 1 2 çatal peynir

Ara öğün şimdi yapıcam 1 elma 3 bisküvi

Akşamüstü bi dilim tane bimin kekinden yedim akşam sadece salata bi kaç kaşık da çocuklara yaptığım kuskustan yedim aslında yememem gerekiyordu ama şimdiden sonra bişey yemiyorum akşam yemeğimi de 7 buçuk gibi yedim zaten. Bu arada on bin adim attım. Eşim saçlarımı boyadı daha yikamadim 10 dakikaya yıkıycam kızıl renk yine.

harika beslenme ve bakım tamamm eşininde destegiyle

Evet. Eşim de çok beğendi sacimi yarısı siyah yarısı kızildi ne zamandır. Bi de güzel bırakma ben bile kendime aşık oldum. Ay hicbakmiyorum kendime. Bugün bi hevesle ndim

Evet. Eşim de çok beğendi sacimi yarısı siyah yarısı kızildi ne zamandır. Bi de güzel bırakma ben bile kendime aşık oldum. Ay hicbakmiyorum kendime. Bugün bi hevesle ndim
harikasın canım.. güle güle kullan.. bundan böyle firuze böyleee

Iyi akşamlar
Günün Özeti mükemmel bir gün geçirdim çok şükür. Şimdi şekersiz Türk kahvemi yudumluyorum.
Sabah 2 dilim ekmek
Peynirli yumurta çay

Öğlen yemeğim 3 u geciyodu. eşimle ve çocuklarla kahvaltıdan sonra kır gezisine çıktık. Çok güzel yerler gördük kiyikoy e gittik ama canımız et tavuk balik yemek istemedi aldık marketten karper peynir sandiviç ekmeği ve acuka denize nazır ayranla ohh..
Akşam yemeği de lüfer almadan gelmedik kiyikoy den. Balık salata. Aksam yemeginde bir lokma bile ekmek yemedim. Haftaya pazar yoğunum aralığın 15 ine kadar hafta sonu keyfi yok. Biraz çekirdek yedim gunun kaçamağı

Son düzenleme:
Merhaba :)
Öncelikle kolay gelsin isterseniz size baharat tavsiyesinde bulunabilirim. Yaptığınız yemeklerin içinde kullanırsanız yağ yakımını kolaylaştırır?

Merhaba :)
Öncelikle kolay gelsin isterseniz size baharat tavsiyesinde bulunabilirim. Yaptığınız yemeklerin içinde kullanırsanız yağ yakımını kolaylaştırır?
Teşekkür ederim.
Bekliyorum tavsiyeni. Yeter ki yağlarım erisin kullanırım baharati. Soylee lutfen neymiş ??

Hepsinden birer çay kaşığı
Kimyon, karabiber, pulbiber, tarçın, zencefil, zerdeçal -karanfil seviyorsanız çok çok az bir miktarda ondan- koyup karıştın özellikle tavuklu yemeklerde güzel oluyor :)
Çok büyük bir etkisi yok tabi ama faydalı ben kendim denedim biliyorum.
Yalnız bu baharatlardan birine alerjiniz varsa kullanmayın

Tamam canım çok teşekkür ederim. Bilgilendirdin. Bunların hepsini karıştırip bulundurmak lazım. Zerdecal kanser için çok faydalıymis diğerlerini bilmiyodum. Sagolasin

Ne demek rica ederim :) Tadınız beğenirseniz oranları yükseltebilirsiniz.
Zencefil de çok faydalı metabolizma konusunda özellikle eğer kök zencefil kaynatıp içine tarçın karanfil gibi güzel tat ve koku veren baharatları atıp içebilirseniz ödemlerinizden kurtulursunuz :)
Ayrıca yeşil çayda ara öğünlerde kesinlikle kullanın. Poşet değil de yaprak halinde alıp kendiniz demlerseniz daha çok faydalı olur.

Yeşil çay mümkün mertebe kullanıyorum cubuk tarçın mate biberiye ile karıştırip. Ama her gün kullanmıyorum. Bünyem alısmasın diye. Bi ara sadece bunlar sayesinde tuvalete çıkabiliyodum. Şimdi düzene koydum. Zencefili yarın alicam onu da katıyim cayıma

Bu sabah kahvaltimi yapamadım yumurtaları hasladim ama yemeye fırsatım olmadan kostur kostur çıktım evden öğlen için yanıma sandiviç hazırlamıştır acele den onları da unuttum sabah 3 hurma yedim öğlen hastalığım yumurtaları yedim akşam tam bir fiyasko önce kızım için kahvaltıya hazırladığım ama onun Yemedigi yumurtalı ekmekleri karper peynir acuka eşliğinde yedim sonra eşim için hazırladığım Pırasalı borek ten yedim 1 yufka. Ole üste beslenmemi şimdiden hazırlıyorum eve gelince çok aç oluyorum yaa bi de çok atistiriyo rum. Hem elim çalışıyo hem ağzım şu huyum dan bi vazgecemedim

evet atıştırman iyi olmamış ama en azından hatanı biliyorsun
ama bazen diyet dışına ister istemez çıkılıyo
sadece toparlamak önemli pırasalı böreği yaapıp da yememek ayıp olurdu
neyse yarın toparlarsın canım kaç kilosun peki

75 76 değişiyor bu sabah 75.5 tum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…