Tamam canım şimdi alıyorum randevuyubende de vardı canım bisiklet ama şimdi süs olarak duruyor annemde :) git o zaman bfit e ve diyetisyene.ama artık haftaya randevu al.ben de senin gibiyim bazen .o yüzden iyi anlarım halinden.. hep bir plan var ama faliyete yok.hadi al randevunu ve o zamana kadar da kendine iyi bak iyileş
gerçekten mi? bu saatte mi?Tamam canım şimdi alıyorum randevuyu
senle anlaşma yapalım;gel sen bu pazartesi al şu randevuyu : )Baktım ama bulamadım. Mhrs ile randevu alırım diye düşünmüştüm. Yaa devlet hastanesinden alicam randevuyu. Özel diyetisyen 80 tl veremem o kadar. Devlette ki de çok iyiymiş. Herkese aynı listeyi vermiyorum diye duydum denemek fayda var. Ama randevu alamadım nasıl randevu alınıyor onu bilmiyirum
pazartesiye degil pazartesi günü randevu almayı hallet demek istemiştim : ) tamam canım haftaya sen halledersin bu işiYaa randevu yla olsa şimdi alırdım. Gidenlere bi sormam lazım nasıl gidiliyor. devlet hastanesi randevu alma bölümünde diyetisyen yok. Muhtemelen başka bi doktorun sevki ile gidiliyor. Bunun için de ya psikiyatrdan yada dahiliye den randevu almak gerek. Pazartesi olmaz bu iş çünkü 5ekada isteyim cuma günü boş günüm. O zamana kadar alamam
sen yinede uzmanla yapsan keşkeSevgili günlüğüm
Geçenlerde bi yazı okudum hani hep hızla zayiflatan diyetler hızla da şişmanlatir diye biliriz ya bunun bilimsel olarak yanlış olduğu ispatlanmis yani yavaş verilen kilolar da hızlı verilen kilolar da aynı hızla tekrar alınabiliyomus araştırmada ilgimi çeken yön ise hızla zayiflama nin kişiyi daha çok motive ettiği ve diyetin surdurulebilirligini artırdığı yönünde. Ben de bu bilgiyi kullanarak pazartesieen cumaya kadar 5te 5 diyetini yapmaya karar verdim bu kez uygulamaya geçiyorum hadi bismillah
Yaaa evet sağlıksız aslında ama gerçekten bi disipline olmam gerek. Böyle bir diyetle sağlıklı beslenmenin ne kadar güzel ve besleyici olduğunu da anlıyorum. Şimdilik baş ağrısı ya da bağırsak sorunu filan yaşamadım. Isin açıkçası normalde de çok doğru beslenmiyorum peynir ekmekle gün geçiriyorum hatta hafta geçiriyorum bazensen yinede uzmanla yapsan keşke
yinede sağlıksızmış gibi görünüyor
bencede hızlı kilo vermenin bir sakıncası yok sağlıklı kilo verdikten sonra
ama 5 de 5 diyeti biraz sağlıksız değil mi canım
sana akıl vermek haddim değil canımYaaa evet sağlıksız aslında ama gerçekten bi disipline olmam gerek. Böyle bir diyetle sağlıklı beslenmenin ne kadar güzel ve besleyici olduğunu da anlıyorum. Şimdilik baş ağrısı ya da bağırsak sorunu filan yaşamadım. Isin açıkçası normalde de çok doğru beslenmiyorum peynir ekmekle gün geçiriyorum hatta hafta geçiriyorum bazen
Yalnız ben de çok pis gaza geldim ne açlık hissediyorum ne tatlı krizine giriyorum. Bakalım sonuç nasıl olucak bindim bi alamete bakalim. Sen ekle Fotolarini. Şu an Motivasyonum tavan.sana akıl vermek haddim değil canım
sadece yanlış yaptığını bile biliyor olman artık gerisi teferruat
bence biraz daha motivasyon lazım sana
yakında foto eklerim nispet yaparrım sana
ben dün tatlı istedi canım evde biskrem vardıYalnız ben de çok pis gaza geldim ne açlık hissediyorum ne tatlı krizine giriyorum. Bakalım sonuç nasıl olucak bindim bi alamete bakalim. Sen ekle Fotolarini. Şu an Motivasyonum tavan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?