Evet inşallah...işte firuzeee geldi.. sigarayı bırakan her insan çok dikkat etmezse agız alışkanlıgından dolayı kilo alıyor canım..sen öyle çok kilo almadın ve ben biliyorum ne zor zamanlar geçirdin.. güçlü oldun.. öyle bir illetten kurtuldun ki seni tebrik ediyorum canım.. şimdi sırada kilolar var.. artık hazırsın..
gitmez gitmez şöyle güzel şekillendikçe mutlu oluyo insanEşime diye diyeee eliptik bisikleti alırdım 2 güne gelir Ayy inşallah problem çıkmaz da kullanırım bi hevesliyim ki. Sabah da 100 kez zipladim. Şimdi de 50 kez zipladim hareket etmem gerek kahve ictim şimdi yeşil çay icicem. Böyle bir heves gelir ya şimdi geldi o zayiflama hevesi. Inşallah gitmez.
Diyetisyenle yollarımi ayirdim yani çok para veremezdim zaten o kadar her ay. Şimdi simsims le ayarlıyoruz menüyü daha çok evde yada ise goturebileceklerim le menüyü olusturuyorum. Sağolsun simsims çok yardımcı. Bu arada 1 yumurta yla doymuyorum. Ama haklısın galiba 2 tane fazlaçok iyiymiş diyetisyen önerileri mi bunlar
öğlen iki yumurta fazla değil mibenimki haftada iki defa verdi yumi yi
en çok buna kıl oluyorum ben ama kolesterolü yükseltmeyen diyet yapıyormuşum ben
anladımmm bencede fazlaydıDiyetisyenle yollarımi ayirdim yani çok para veremezdim zaten o kadar her ay. Şimdi simsims le ayarlıyoruz menüyü daha çok evde yada ise goturebileceklerim le menüyü olusturuyorum. Sağolsun simsims çok yardımcı. Bu arada 1 yumurta yla doymuyorum. Ama haklısın galiba 2 tane fazla
Işte yeşil cayım
Ben sallama çay sevmiyorum hep böyle demlerim içinde yeşil çay cubuk tarçın mate çayı karanfil tane karabiber var mükemmel bi tat bence siyah çay hastasiydim şimdi bıraktım siyah çayı sadece tatil kahvaktilarinda demliyorum. Tavsiye ederim tadı çok güzel
Sen de yarın alır demlersin canım dövünme bu kadar :))Canım çektiiii
Kalsın yaa bir kere geliyoruz dünyaya onu da uyuyarak mi geçirelim ben uyumak istemiyorum da hpotroidi beni çok uyutuyo. 5 saat uyku bir insana çok bilefiruzeew canım çok güzel gözüküyor,ben de denicem bunu.tam da benim yazmın üstüne iyi oldu.bugün kahve hiç içmedim.sabah 1 bardak mate ögleden sonra 2 bardak yeşil çay içtim.bu arada aklında olsun yeşil çayda kafeinli oldugu için uyku kaçırabiliyor..
uyku problemi nedir çeken bilir canım.. her bünye farklı tabi..Kalsın yaa bir kere geliyoruz dünyaya onu da uyuyarak mi geçirelim ben uyumak istemiyorum da hpotroidi beni çok uyutuyo. 5 saat uyku bir insana çok bile
Haklısın canım o farklı bi durum tabi. Ben uyumamak için diretip uyuyakaliyorum ya o açıdan dedim. Bazen 9 da uyuyorum ve her şey kalıyor çok çok çok fazla uyuyorumuyku problemi nedir çeken bilir canım.. her bünye farklı tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?