Aklım çalışmakta ya calisicam yazmışım 15 dakika kullanicam demeliydim bugün sabah yumurta kırdım tereyağli 1 dilim ekmekle yedim öğlen ıspanak yicem akşam 6 buçuk ta bitiyo sınav eve gelişim 8 i bulabilir aksama da kırmızı et aldım onu salatayla yicem ekmeksizGünaydın. ..
Güzel bir gün bizi bekliyor bugün vize sınavım var. Hiç çalışmadım şimdi biraz bakicam. Bugün eliptik im gelirse aksama 15 dakika en az calisicam
bravo inşallh güzel gidiyorsun sınavında güzel geçmiştir umarımŞimdiye kadar iyi gidiyor
Inşallah artık kaçamak yapmıcam
Bugün de çok mutluyum yaaa
Buraya yazmak iyi geliyo bana
Bu arada hiç çalışmadım sınav 4 te o zaman kadar azcık bakayım
Sınav süperdi . 100 bekliyorum ikisinden de. .:)))))bravo inşallh güzel gidiyorsun sınavında güzel geçmiştir umarım
ben bu haftayı kaçamaklar haftası ilan ettimBugün kendime irademe hayran kaldım başkalarına imrenmiyorum kendimi imrendiriyorum. Bu laf da simsims in
Arabada ikram edilen çikolatayi yemedim
çocuklara makarna yapıp tadına bile bakmadim
eşime yaptığım mısır patlatmasi ndan 1 tanecik bile yemedim bu çok güzel bir gelisme. Yarın da kaçamak yok
bugün farklı olan ne yaptım derseniz niyet ettim diyet etmeye dedim oruç gibi hissediyorum kendimi. Soya sosu arkadaşımızın tavsiyesi bakalım ne kadar dayanicam
yarın ki yediklerin ve yürüyüş herşeyi değiştirebilir amaben bu haftayı kaçamaklar haftası ilan ettim
hafta içi harikaydım ama cuma öğlen ablamdaydım tam bir fiyaskoydu
akşam arkadaşlardaydım az yedim ama yinede çoktu
ve bu öğlende komşularlaydım gerçi komşuda bir kesim börek ve börülce salatası yedim
tatlı yemedim ama yinede yedimp.tesi diyetisyen bana bunu yaparmış
hakettim ama
yok yok bugün nelere hayır dediğimi bir görsenyarın ki yediklerin ve yürüyüş herşeyi değiştirebilir ama
Evet insan kaçamak yapınca gerçekten boşa kürek çekiyor.ben bu haftayı kaçamaklar haftası ilan ettim
hafta içi harikaydım ama cuma öğlen ablamdaydım tam bir fiyaskoydu
akşam arkadaşlardaydım az yedim ama yinede çoktu
ve bu öğlende komşularlaydım gerçi komşuda bir kesim börek ve börülce salatası yedim
tatlı yemedim ama yinede yedimp.tesi diyetisyen bana bunu yaparmış
hakettim ama
Hepbirlikte yuruyus...yok yok bugün nelere hayır dediğimi bir görsen
yarın daha dikkat edecem
bu arada yürüyüşüde biraz bundan istiyorum
valla iki haftadır boşa kürek çekmişim gibi
geçen hafta hastaydım veremedim
bu haftada kaçamaklaaarryarın yürüyüş paklar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?