Firuze zayifliyor....

Ara öğün 3 Altınbaşak bisküvi 1 elma 1 tane üçgen peynir ara değil de bildiğin ana öğün oldu saat 5.45

Akşam yemeği fırında pişiyor canım vokallerini istedi fırında mantar yaptım ben de kaşar da var üzerinde 1 dilim de ekmek yerim

Aksam yemeğimi yazdım sanıyordum 6 tane mantar 1 dilim uno tam tahıl li yedim yeşil cayımı da içtim. Şöyle bi geçmişte yazdıklarımı okudum da insanların niye yeni günlük açtıklarını anladım. Ayy ne biçim günlük tutmuştum hep kaçamak hep kilo alma yapıcam diyim erteleme. Bu kez lik böyle oldu deme. Hiç beğenmedim günlüğümu zaten kendim çalıyor kendim söyluyom. Kısaca beğenmedim

Bir gün buraya 63 kg nun resmini koyucam. Bugün 150 kez zipladim hala eliptik im gelmedi bugün simitle kahvaltıyi tercih ettim öğlen kıymalı börek akşam kuru fasulye ara öğün yapamadım ne yazık ki

Günaydın. ..
Güzel bir gün bizi bekliyor bugün vize sınavım var. Hiç çalışmadım şimdi biraz bakicam. Bugün eliptik im gelirse aksama 15 dakika en az calisicam

Ak
Günaydın. ..
Güzel bir gün bizi bekliyor bugün vize sınavım var. Hiç çalışmadım şimdi biraz bakicam. Bugün eliptik im gelirse aksama 15 dakika en az calisicam
Aklım çalışmakta ya calisicam yazmışım 15 dakika kullanicam demeliydim bugün sabah yumurta kırdım tereyağli 1 dilim ekmekle yedim öğlen ıspanak yicem akşam 6 buçuk ta bitiyo sınav eve gelişim 8 i bulabilir aksama da kırmızı et aldım onu salatayla yicem ekmeksiz

Şimdiye kadar iyi gidiyor
Inşallah artık kaçamak yapmıcam
Bugün de çok mutluyum yaaa
Buraya yazmak iyi geliyo bana
Bu arada hiç çalışmadım sınav 4 te o zaman kadar azcık bakayım

Şimdiye kadar iyi gidiyor
Inşallah artık kaçamak yapmıcam
Bugün de çok mutluyum yaaa
Buraya yazmak iyi geliyo bana
Bu arada hiç çalışmadım sınav 4 te o zaman kadar azcık bakayım
bravo inşallh güzel gidiyorsun sınavında güzel geçmiştir umarım

Iyi akşamlar....
Eve geldim hemen dolaptan eti çıkardım 15 dakikada yemeğimi hazırladım. Ayyy bu et ne büyük bi lezzet mis yaaa bayıldım tadına hem de pratik evde marul filan kalmamış olanlarla bu kadar oldu yeşillik

Bugün kendime irademe hayran kaldım başkalarına imrenmiyorum kendimi imrendiriyorum. Bu laf da simsims in

Arabada ikram edilen çikolatayi yemedim
çocuklara makarna yapıp tadına bile bakmadim
eşime yaptığım mısır patlatmasi ndan 1 tanecik bile yemedim bu çok güzel bir gelisme. Yarın da kaçamak yok

bugün farklı olan ne yaptım derseniz niyet ettim diyet etmeye dedim oruç gibi hissediyorum kendimi. Soya sosu arkadaşımızın tavsiyesi bakalım ne kadar dayanicam

Şu an canım ekmek arasi tulum peyniri istiyo yaa bi lokma yesem doycam gibi.

Ama ben bunu çok yaşadım bi lokma dan bişey olmaz bi fırttan bişey olmaz gibi

sonra bi bakmisi yine sigara tiryakisi olmussun ay Allah korusun Orucumun bozulmasını istemem
niyet ettim.
bu işin bi de Kefaret boyutu var. Yok yok kalsın
Su içiyim en iyisi..

ben bu haftayı kaçamaklar haftası ilan ettim
hafta içi harikaydım ama cuma öğlen ablamdaydım tam bir fiyaskoydu
akşam arkadaşlardaydım az yedim ama yinede çoktu
ve bu öğlende komşularlaydım gerçi komşuda bir kesim börek ve börülce salatası yedim
tatlı yemedim ama yinede yedim p.tesi diyetisyen bana bunu yaparmış
hakettim ama

yarın ki yediklerin ve yürüyüş herşeyi değiştirebilir ama

yarın ki yediklerin ve yürüyüş herşeyi değiştirebilir ama
yok yok bugün nelere hayır dediğimi bir görsen
yarın daha dikkat edecem
bu arada yürüyüşüde biraz bundan istiyorum
valla iki haftadır boşa kürek çekmişim gibi
geçen hafta hastaydım veremedim
bu haftada kaçamaklaaarr yarın yürüyüş paklar beni

Evet insan kaçamak yapınca gerçekten boşa kürek çekiyor.
Ben de aksama kadar iyi gidiyorum çoğu kez
ama sonra her şey bi ısırıkla mahfoluyo. Ben de bi de şöyle bi düşünce var nası olsa bozdun ye gitsin. Tüm Motivasyonum dusuyo. Battı balık yan gidere baglıyorum en sonunda.
Tercih meselesi ya yiyip şişman kilicam y ada yemeyip vericem bu kiloları. Ve ya yersem de onu yakmak için spor yapıcam.

Hepbirlikte yuruyus...
Güzel olucak. Yine güzel bir gün bizi bekliyo. Ben de çocukların kahvaltı sini hazırlayım yedireyim cikicam insallah

Çocukların kahvaltı sini yapmadan çıktım çünkü evde ekmek kalmamış. Evde ekmeği genelde ben tükettiği için dün yemeyi nce etmekten haberim yok hiç mecburen yürüyüşü 15 dakika erken bitirdim ama zaten erken çıkmıştım 1 saat yürüdüm söz verdigim gibi bu söz iyi oldu ama. Çünkü eşim yan çizdi gitme diye sırf söz verdim diye çıktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…