Firuze zayifliyor....

ben dün tatlı istedi canım evde biskrem vardı
yemedim adet oldum bugün ondanmış
hadi bakalım istikrar önemli
Evet canım istikrar önemli. Bugün biraz içim Kıyıldı 2 dilim ekmek yedim bi de eşim için yaptığım kıymalı lahana dan yedim çok da sağlıksız beslenmiyorum yani ekmek var protein var şimdi spor zamanı yapabildiği kadar ip atliycam yarım 74 olmayı istiyorum

75 i gördüm sıra 74te inşallah inicem bundan sonrasında nasıl beslenicem önemli. Ben ara öğün yapamıyorum ve ara öğünun çok gerekli olduğunu düşünmüyorum 2 öğün yeter. Kendime göre bi liste ayarliycam ara öğün yok karatay a benziyor ama ben ekmeksiz yapamam

Herkese Günaydın
Bu sabah aynı 74.7 kg idim 300 gr vermişim. Yine çok şükür. 73 leri ramazan bayramında görmüştüm heralde en son 73 72 leri görsem daha iyi adapte olucam. Eşim hala eliptik bisikletimi almamış. Eliptik gelsin 20 dakika her gün kullanıp sıkılasicam inşallah bu arada dün 200 ip atladım bugün sayıyı artırabilirim. Hava güzel olsaydı çocukları parka gotururdum ama artık yuruyus havası da kalmadı. Bana kalsa yağmurlu havada bile yururum ama malum bugün tatil evdeyim

hadi bakalım 73 gördüğüne sevindim ben tartılmıyorum diyetisyende sürpriz olsun

Ahah canım keşke 73 u görseydim daha 74.7 deyim ama görücem inşallah. Yürüyüş için düşünüyorum çocukları kayinvalideme mi biraksam diye. Yada evde bi spor yaparım belki spor olmadan gram oynamıyor benim tarti

Çocukları da aldım yağmur çamur demeden yürüdüm 10 bin adim yaptım şimdi balık yicem fırında tuzsuz yiyemem yaa tuz atıcam biraz üzerine. 74.3 kg olmuşum dakka başı tartıliyorum. Iyi bişey değil ama dayanamıyorum

73 u gördüğüme göre yarın normal düzenime gecebilirim. Zaten yarın diyetisyene gidicem. 73 le zayiflamaya devam bu hafta 73 u korusam bile yeter

73 u gördüğüme göre yarın normal düzenime gecebilirim. Zaten yarın diyetisyene gidicem. 73 le zayiflamaya devam bu hafta 73 u korusam bile yeter
hadi bakalım yarın diyetisyen nasıl bir yol çizecek
73 olmanada çok sevindim canım

Günaydın
Dün giremedim her şey yolunda
74 kıloyum diyetisyen iyi programı geniş bir vakitte yazarım. Öncelikli hedefimiz sağlıklı beslenmeyi oturtmak

Sevgili günlüğüm
Sağlıklı beslenmeye bugün itibariyle başladım. Diyetisyenimin dediklerini ana hatlarıyla ozetlersem hepimizin bildiği vücudumuza faydali olanlar ve faydasız olanlar diye bi ayrım yaptı ve bize kilo aldırmayan serbest olan tüm yiyecekleri listeye yazdı. bunları aciktiginizda yiyebilirsiniz dedi bir de aciktiran besinleri bunların haricindekiler diye belirtti ve mümkün mertebe bunlardan uzak kalmaliyiz dedi. Ama İnsanız ola ki bir davete katıldık ve yedik o günün telafisi ni yapıcaz dedi. Yani ben bu diyetisyenle telafiyi hayatıma sokucam. Diyelim ki bugün canım simit istedi ve yedim olsun asla pişman olmuyorum ama bunun telafisi ni yapıcami bilicem mumkunse o akşam ekmek ve karbonhidrat almiycam yada sadece elmayla geçiricem dedi. Isin özü TELAFi

çok güzel canımmm..

çok güzel canımmm..
diyetısyenın dedikleri bana mantıklı geldi. aslında bilmediğim bişeyi soylemedi ama yaklaşımı yumuşak ve hamileydi. diyor ki mesela ben bugun öğlen çok güzel yiyecekler yedim ama akşam nası olsa hamileyim diyip de yemiyorum salatayla bitiriyorum günü dedi. hakikaten gram kilo almamamış incecik sadece karnı şişmiş. bayılıyorum öyle hamilelere. yiyeceğim ama ölçülü. bir de acelemiz yok yavaş yavaş oturtucaz dedi ve sabah bile beyaz ekmek koydu kepek ekmeği yok esmer ekmek yok :)

Sevgili günlüğüm
Bir hafta oldu heralde yazmayalı . Bu bir hafta bol kaçamak li ama telafisi az olan bir haftaydi. Yani diyetisyenimin dediklerini uygulayamadim. Pasta çok güzel şimdi yiyim telafi ederim dedim ama hep bu telafiyi erteledim. Yani bu erteleme hastalığım yine nüksetti.

Çok bunaldim ve ben artık bu işin üstesinden gelmiycem ve obez olucam bu gidişle diye kendi kendime düşünürken simsims arkadaşımızın yazdığı mesaj beni kendime getirdi. Ben ki sigarayı bıraktım yaa. Insanların uğrunda ölümü göze alıp da birakamadiklari o lanet olası sigarayı bıraktım. Ve sıgarayı bırakalı 5 ay oluyor nerdeyse tam tarihini bile hatırlamıyorum ben toplam 3 kg kadar aldım ayda 1 kılo ne ki. Onlarca kilo alanlar gibi kilo da almadım. Kendimi takdir ediyorum. Kendimi seviyorum be ben bu kiloları da vereceğime inanıyorum. Bir gün buraya 63 kg nun fotosunu çekip koyucam inşallah. O zaman gelene kadar da yilmiycam.

Son düzenleme:
işte firuzeee geldi.. sigarayı bırakan her insan çok dikkat etmezse agız alışkanlıgından dolayı kilo alıyor canım..sen öyle çok kilo almadın ve ben biliyorum ne zor zamanlar geçirdin.. güçlü oldun.. öyle bir illetten kurtuldun ki seni tebrik ediyorum canım.. şimdi sırada kilolar var.. artık hazırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…