Evet canım istikrar önemli. Bugün biraz içim Kıyıldı 2 dilim ekmek yedim bi de eşim için yaptığım kıymalı lahana dan yedimben dün tatlı istedi canım evde biskrem vardı
yemedim adet oldum bugün ondanmış
hadi bakalım istikrar önemli
hadi bakalım yarın diyetisyen nasıl bir yol çizecek73 u gördüğüme göre yarın normal düzenime gecebilirim. Zaten yarın diyetisyene gidicem. 73 le zayiflamaya devam bu hafta 73 u korusam bile yeter
Bakalim. Ben de merak ediyorum. Inşallah iyi bi diyetisyendir. Bazıları çok suratsiz oluyo ya öyle olmaz inşallah. Elektrik almam çok onemlihadi bakalım yarın diyetisyen nasıl bir yol çizecek
73 olmanada çok sevindim canım
hadi hayırlı bir başlangıç olsun, akşama anlatırsın : )Bakalim. Ben de merak ediyorum. Inşallah iyi bi diyetisyendir. Bazıları çok suratsiz oluyo ya öyle olmaz inşallah. Elektrik almam çok onemli
çok güzel canımmm..Sevgili günlüğüm
Sağlıklı beslenmeye bugün itibariyle başladım. Diyetisyenimin dediklerini ana hatlarıyla ozetlersem hepimizin bildiği vücudumuza faydali olanlar ve faydasız olanlar diye bi ayrım yaptı ve bize kilo aldırmayan serbest olan tüm yiyecekleri listeye yazdı. bunları aciktiginizda yiyebilirsiniz dedi bir de aciktiran besinleri bunların haricindekiler diye belirtti ve mümkün mertebe bunlardan uzak kalmaliyiz dedi. Ama İnsanız ola ki bir davete katıldık ve yedik o günün telafisi ni yapıcaz dedi. Yani ben bu diyetisyenle telafiyi hayatıma sokucam. Diyelim ki bugün canım simit istedi ve yedim olsun asla pişman olmuyorum ama bunun telafisi ni yapıcami bilicem mumkunse o akşam ekmek ve karbonhidrat almiycam yada sadece elmayla geçiricem dedi. Isin özü TELAFi
diyetısyenın dedikleri bana mantıklı geldi. aslında bilmediğim bişeyi soylemedi ama yaklaşımı yumuşak ve hamileydi. diyor ki mesela ben bugun öğlen çok güzel yiyecekler yedim ama akşam nası olsa hamileyim diyip de yemiyorum salatayla bitiriyorum günü dedi. hakikaten gram kilo almamamış incecik sadece karnı şişmiş. bayılıyorum öyle hamilelere. yiyeceğim ama ölçülü. bir de acelemiz yok yavaş yavaş oturtucaz dedi ve sabah bile beyaz ekmek koydu kepek ekmeği yok esmer ekmek yok :)çok güzel canımmm..
işte firuzeee geldi.. sigarayı bırakan her insan çok dikkat etmezse agız alışkanlıgından dolayı kilo alıyor canım..sen öyle çok kilo almadın ve ben biliyorum ne zor zamanlar geçirdin.. güçlü oldun.. öyle bir illetten kurtuldun ki seni tebrik ediyorum canım.. şimdi sırada kilolar var.. artık hazırsın..Sevgili günlüğüm
Bir hafta oldu heralde yazmayalı . Bu bir hafta bol kaçamak li ama telafisi az olan bir haftaydi. Yani diyetisyenimin dediklerini uygulayamadim. Pasta çok güzel şimdi yiyim telafi ederim dedim ama hep bu telafiyi erteledim. Yani bu erteleme hastalığım yine nüksetti.
Çok bunaldim ve ben artık bu işin üstesinden gelmiycem ve obez olucam bu gidişle diye kendi kendime düşünürken simsims arkadaşımızın yazdığı mesaj beni kendime getirdi. Ben ki sigarayı bıraktım yaa. Insanların uğrunda ölümü göze alıp da birakamadiklari o lanet olası sigarayı bıraktım. Ve sıgarayı bırakalı 5 ay oluyor nerdeyse tam tarihini bile hatırlamıyorum ben toplam 3 kg kadar aldım ayda 1 kılo ne ki. Onlarca kilo alanlar gibi kilo da almadım. Kendimi takdir ediyorum. Kendimi seviyorum be ben bu kiloları da vereceğime inanıyorum. Bir gün buraya 63 kg nun fotosunu çekip koyucam inşallah. O zaman gelene kadar da yilmiycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?