Firuze zayifliyor....

Eliptik bisikletimi hala gelmedi bakalım ne kadar etkili ayda 4 kilo versem uff fff.
Çok güzel olur yaaa
Neden olmasın dimi
bugün adim sayımı 10 bin yapicam

Eklentiler

• PhotoGrid_1416138453323.webp
    171,7 KB · Görüntüleme: 60
Sy anda Tatar pişiriyorum.patates kızartması makarna yogurt ve tereyağli sosla yapılıyor bizim çocuklar ve ben bayılıyorum bunu yemeye.

Bugün yine kendime maşallah diyorum sabah yumurtalı ekmek yaptım çocuklara ama bir lokma çık bile yemedim

Çok ilginç bir şekilde hiç Istahim yok hayret ki ne hayret.
Hasta filan miyim acaba yemekleri resmen geliştiriyor bi kaç lokma yiyip kalkıyorum eski ben değilim. Noluyo bana ??

oooofff nefis bi şeeeyy tabiki bize göre degil : ) harikasın canımmm.. bazen yemek yapıp yemeyip,yiyeni izlemesi de güzel

Eliptik bisikletimi hala gelmedi bakalım ne kadar etkili ayda 4 kilo versem uff fff.
Çok güzel olur yaaa
Neden olmasın dimi
bugün adim sayımı 10 bin yapicam
Benim elitim bisikletim var bir türlü binmedim üstüne ya yoksa çok etkili sizde ki Hırs bende de keşke olsa

Ben et pisirmeyi bilmiyormusum resmen yine kırmızı et yedim ama yumuşacık oldu tadı çok güzel her gün yesem bikmam yarın akşam tavuk yada balık yicem ama

Eklentiler

• PhotoGrid_1416150924345.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba firuze seni simsims in günlüğünden takip ediyordum meğer seninde günlüğün varmış

oooofff nefis bi şeeeyy tabiki bize göre degil : ) harikasın canımmm.. bazen yemek yapıp yemeyip,yiyeni izlemesi de güzel
Evet çok nefisti tabi görüntüsü yine tadına bile bakmadım. Ay simsims ne güzel Bişey mis bu yaaa gerçekten zevk alıyorum şu anda. Inşallah bu azmımi kaybetmem.

Merhaba firuze seni simsims in günlüğünden takip ediyordum meğer seninde günlüğün varmış
Benim günlüğüm açıldığında beri yeni kendini buldu yaaa. Eski sayfaları kapatsam olur. tam manasıyla her günüm fiyasko yla sonuçlanıyordu sanırım doğru yolu buldum 63 u gören kadar devam insallah

Benim elitim bisikletim var bir türlü binmedim üstüne ya yoksa çok etkili sizde ki Hırs bende de keşke olsa
Canım eliptigin varsa birlikte sözleşelim her gün 15 le başlar artiririz.
Zaten eliptik seçmemin sebebi az vakitte koşu bandı ve diğer aletlerin 2 katı efor sarfettiriyo ve yüzmeye eşdeğer
. Çok mükemmel bi aletin var neden atıl halde birakiyosun?. Çok güzel zayiflariz form tutarız. Ha gayret

İstersen 50 lere düşebilirsin tamamen sana bağlı benim kronik rahatsızlığım olduğu halde zayıfladıysam sağlıklı bir insan daha kolay zayıflar başarılar diliyorum sana sakın pes etme :)

İstersen 50 lere düşebilirsin tamamen sana bağlı benim kronik rahatsızlığım olduğu halde zayıfladıysam sağlıklı bir insan daha kolay zayıflar başarılar diliyorum sana sakın pes etme
Evet canım haklısın. Ama öncelikli amacim beden kitle indeksindeki normal statüsünü kazanmak. Sonra belki 60 59 58 olabilir neden olmasin. Ama hiç kendimi 55 kg da hatırlamıyorum. Zor ihtimal yani kemiklerim iri

Evet canım olur ben bir ara Yaptım 1 saat yapıyordum 800 kalori diyordu

800 kalori mi
Çok güzel yarım saat yapsak 400 kalori yeter... yarın vari gelseydi yaaa. Merakla ve heyecanla bekliyorum . Her gün 15 le başlayıp artıracak insallah

Canım ben im adım Emine su an 79 kiloyum 170 boyundayım. Hamilelikte 28 kilo aldım oğlum 15 aylık hala veremedim vise Fuat'ın çıktı ne yapmam gerek bilmiyorum ondan okadar kilo almışım ve şimdi de ondan zor kilo veriyormuşum metabolizmam yavaş calısııormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…