Firuze zayifliyor....

Guatır

Ilac kullanıyo musun guatr için. Kullanmazsan kilo yapar. Benim de guatr hpotroidi. Euthyrox 150 mg ilaç kullanıyorum ve ilacimi ihmal ettiğimde hemen metabolizma yavaşlıyor çok uyuyorum tembellesiyorum ama ilacı düzenli kullanicam hiç bir problemim kalmıyor. Sadece herkes gibi kilo veremiyorum ekstra spor yapmadan zor gidiyor kilolar

Levotion diye bir ilaç yazmıştı düzenli kullanmadım şimdi kafama dank etti bügünden itibaren sürekli kullanacam inş

Levotion diye bir ilaç yazmıştı düzenli kullanmadım şimdi kafama dank etti bügünden itibaren sürekli kullanacam inş
Kullan canım sakin ihmal etme. Zayıflamak istiyorsan her sabah 1 2 yudum suyla kahvaltidan en az yarım saat önce ilacını almalısın yoksa ilacın çok etkisi olmuyo ben çoğu kez kahvaltı yapamıyorum bu sebepten

Kullan canım sakin ihmal etme. Zayıflamak istiyorsan her sabah 1 2 yudum suyla yemeklerden en az yarım saat önce ilacını almalısın yoksa ilacın çok etkisi olmuyo ben çoğu kez kahvaltı yapamıyorum bu sebepten
Ahu bu kadınların ne bitmez dertleri var ya

Ben 33 yaşındayım 2 çocuğum var çalışıyorum. 160 boyunda 75.7 kg idim ama du bakalim vercem inşallah ümidim cok

10 bin adımı tamamladim ama çarşıya çıkamadım. Sırf tamamlamak için evde adim attım 200 kez de zipladim. Ama zıplarken tlf elimde değildi

Eklentiler

• PhotoGrid_1416170151827.webp
    174,6 KB · Görüntüleme: 102
Gece gece yaptıklarıma bakın

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-16-22-44-48.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 90
Bu da bir başkası tlf uma kaydettim ara ara vakit buldukça yaparim. Zayıf ama sarkık olmayalım dimi. Nası olsa zayıfliycaz sporu da devreye sokalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…