GuatırCanım ben im adım Emine su an 79 kiloyum 170 boyundayım. Hamilelikte 28 kilo aldım oğlum 15 aylık hala veremedim vise Fuat'ın çıktı ne yapmam gerek bilmiyorum ondan okadar kilo almışım ve şimdi de ondan zor kilo veriyormuşum metabolizmam yavaş calısııormus
Önce 5 el başla hangi marka800 kalori mi
Çok güzel yarım saat yapsak 400 kalori yeter... yarın vari gelseydi yaaa. Merakla ve heyecanla bekliyorum . Her gün 15 le başlayıp artıracak insallah
Voit eco eliptik canimÖnce 5 el başla hangi marka
Levotion diye bir ilaç yazmıştı düzenli kullanmadım şimdi kafama dank etti bügünden itibaren sürekli kullanacam inşIlac kullanıyo musun guatr için. Kullanmazsan kilo yapar. Benim de guatr hpotroidi. Euthyrox 150 mg ilaç kullanıyorum ve ilacimi ihmal ettiğimde hemen metabolizma yavaşlıyor çok uyuyorum tembellesiyorum ama ilacı düzenli kullanicam hiç bir problemim kalmıyor. Sadece herkes gibi kilo veremiyorum ekstra spor yapmadan zor gidiyor kilolar
Kullan canım sakin ihmal etme. Zayıflamak istiyorsan her sabah 1 2 yudum suyla kahvaltidan en az yarım saat önce ilacını almalısın yoksa ilacın çok etkisi olmuyo ben çoğu kez kahvaltı yapamıyorum bu sebeptenLevotion diye bir ilaç yazmıştı düzenli kullanmadım şimdi kafama dank etti bügünden itibaren sürekli kullanacam inş
Benim ki de voit Yale 4 en iyisi buydu nabız km kalori herşeyim ölçüuorVoit eco eliptik canim
Ahu bu kadınların ne bitmez dertleri var yaKullan canım sakin ihmal etme. Zayıflamak istiyorsan her sabah 1 2 yudum suyla yemeklerden en az yarım saat önce ilacını almalısın yoksa ilacın çok etkisi olmuyo ben çoğu kez kahvaltı yapamıyorum bu sebepten
Öyle canım dert bitmiyor. Yine çok şükür halimize. Sen ilacı uzun zaman kullanmadıysan önce T3 T4 TSH ölçümü yaptir değerlerin değiştiyse ilacın dozajini artirir doktorunAhu bu kadınların ne bitmez dertleri var ya
1 ay önce belirlendi tsh yüksekÖyle canım dert bitmiyor. Yine çok şükür halimize. Sen ilacı uzun zaman kullanmadıysan önce T3 T4 TSH ölçümü yaptir değerlerin değiştiyse ilacın dozajini artirir doktorun
Ne işle meşgılsunBen 33 yaşındayım 2 çocuğum var çalışıyorum. 160 boyunda 75.7 kg idim ama du bakalim vercem inşallah ümidim cok
Devlet MemuruNe işle meşgılsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?