Bisiklet gelmiş akşam 6 ya doğru eve geldiğimde. Kapınin önünde koca bi kutu vardı. Eşim sağolsun yaptı şimdi kullanicam spor öncesi yeşil çay yağ yakımını hızlandırıyor musGeldi mi canım bisiklet
güle güle kullan canımmm.. bol bol kalori yakBisiklet gelmiş akşam 6 ya doğru eve geldiğimde. Kapınin önünde koca bi kutu vardı. Eşim sağolsun yaptı şimdi kullanicam spor öncesi yeşil çay yağ yakımını hızlandırıyor mus
güle güle kullan canımmm.. bol bol kalori yak
Az göstermiş gerçekten bme Yanlışlık vardır muhakkak ya da yanlış yere bskıyorsundur.Ekran elektronik mi bizde kaçıncı ayarda calıstın15 dakika ile başladın ama her yerimden ter akıyor çok efor sarf ettim. Alet çok güzelmiş ama kalori çok az gösterdi 200 kalori filan harcar diye düşünmüştüm 30 kalori gösterdi çok az değil mi yaaa
kullanma prospektüsü yok mu canım?veya internetten kullanılışını bir araştır.en hafifte yapmışsındır büyük ihtimal ondandır..15 dakika fitness yazıyordu ona bastım 6 7 gibiydi ayarı elektronik mis çok anlamadım sürekli bi yerlere bastım habire program değiştirdim. Alışınca yavaş yavaş. Ama 30 kalori gösterdi yaa internetten araştırdım kadarıyla 120 150 olmasi lazim
Yok canım orta zorlukta. güçlük derecesini buldum 6 7 ile çalıştım 12 ye kadar çıkıyo ama 12 de zor dönüyodu uğraşmadim ben de. Prospektüsü de ayrıntılı bilgi yok hazır programlar varmış ben manuel kullandimkullanma prospektüsü yok mu canım?veya internetten kullanılışını bir araştır.en hafifte yapmışsındır büyük ihtimal ondandır..
Evet tabi ki foto bile yükledim 20 dakika kullandım yarın hedef 25.Öne yaptın canım bindin mi nasıl gidiyor
herhangi bir yanlış yok canım 15 dakika sadece vücut ısınıyor 45 dak en az yapman lazım ki yağ yakımı başlasın15 dakika ile başladın ama her yerimden ter akıyor çok efor sarf ettim. Alet çok güzelmiş ama kalori çok az gösterdi 200 kalori filan harcar diye düşünmüştüm 30 kalori gösterdi çok az değil mi yaaa
Firuzeew ben 25 dk Yürüdüm bugün aksamda Ebru Şallının. Pilates cd mi yapacam uzun bir aradan sonra ilk defa pilates yapacam çok rahatlatıyor20 dakikalık calismaya sadece 67 kalori hem de 8 10 arası çalıştım. Neyse rakamların önemi yok. Bugün de sporumu yaptım. Çok sukur
63 kg hatta ve hatta 60 kg olmak istiyorum. Hedefim belli. Peki bunun için ne yapıyorum. Öncelikle spor hareket ve olumlu bakıyorum hayata. Ve herseyden yiyorum ama artık eskisi gibi değil. Çok ilginç ama artık 1 tabak la doyuyorum. Veya sadece salata bana yetebiliyo. Inşallah bu kısa süreli değil bir ömür böyle olur. Çünkü gerçekten böyle az yıyerek çok mutluyum.
Evet ama bak eminim 250 kalori yakmış 20 dakikada. Neyse dediğin doğru 15 dakikadan so ra başlıyomus yağ yakımiherhangi bir yanlış yok canım 15 dakika sadece vücut ısınıyor 45 dak en az yapman lazım ki yağ yakımı başlasın
ama ilk günler için güzel bence
Plates çok güzel yaaaa ben de biraz zayıflasam spor düşünüyorum sikilastiriciFiruzeew ben 25 dk Yürüdüm bugün aksamda Ebru Şallının. Pilates cd mi yapacam uzun bir aradan sonra ilk defa pilates yapacam çok rahatlatıyor
Ben de beğendim. Kullanacaksan al şimdi gece saat 12 de olsa kullaniyorum.canım araştırma yaptım bu arada eliptik bisikletin çok iyiymiş bende mi alsam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?