Firuze zayifliyor....

15 dakika ile başladın ama her yerimden ter akıyor çok efor sarf ettim. Alet çok güzelmiş ama kalori çok az gösterdi 200 kalori filan harcar diye düşünmüştüm 30 kalori gösterdi çok az değil mi yaaa

Az göstermiş gerçekten bme Yanlışlık vardır muhakkak ya da yanlış yere bskıyorsundur.Ekran elektronik mi bizde kaçıncı ayarda calıstın

15 dakika fitness yazıyordu ona bastım 6 7 gibiydi ayarı elektronik mis çok anlamadım sürekli bi yerlere bastım habire program değiştirdim. Alışınca yavaş yavaş. Ama 30 kalori gösterdi yaa internetten araştırdım kadarıyla 120 150 olmasi lazim

kullanma prospektüsü yok mu canım?veya internetten kullanılışını bir araştır.en hafifte yapmışsındır büyük ihtimal ondandır..

kullanma prospektüsü yok mu canım?veya internetten kullanılışını bir araştır.en hafifte yapmışsındır büyük ihtimal ondandır..
Yok canım orta zorlukta. güçlük derecesini buldum 6 7 ile çalıştım 12 ye kadar çıkıyo ama 12 de zor dönüyodu uğraşmadim ben de. Prospektüsü de ayrıntılı bilgi yok hazır programlar varmış ben manuel kullandim

20 dakikalık calismaya sadece 67 kalori hem de 8 10 arası çalıştım. Neyse rakamların önemi yok. Bugün de sporumu yaptım. Çok sukur
63 kg hatta ve hatta 60 kg olmak istiyorum. Hedefim belli. Peki bunun için ne yapıyorum. Öncelikle spor hareket ve olumlu bakıyorum hayata. Ve herseyden yiyorum ama artık eskisi gibi değil. Çok ilginç ama artık 1 tabak la doyuyorum. Veya sadece salata bana yetebiliyo. Inşallah bu kısa süreli değil bir ömür böyle olur. Çünkü gerçekten böyle az yıyerek çok mutluyum.

herhangi bir yanlış yok canım 15 dakika sadece vücut ısınıyor 45 dak en az yapman lazım ki yağ yakımı başlasın
ama ilk günler için güzel bence

Firuzeew ben 25 dk Yürüdüm bugün aksamda Ebru Şallının. Pilates cd mi yapacam uzun bir aradan sonra ilk defa pilates yapacam çok rahatlatıyor

herhangi bir yanlış yok canım 15 dakika sadece vücut ısınıyor 45 dak en az yapman lazım ki yağ yakımı başlasın
ama ilk günler için güzel bence
Evet ama bak eminim 250 kalori yakmış 20 dakikada. Neyse dediğin doğru 15 dakikadan so ra başlıyomus yağ yakımi
bugün 30 daķika yapıcam ama 1 saat sonra baslayabilirm

Bu sabah kahvaltı yapamadım yanıma havuç almıştım ve yumurta
onları yedim öğlen
sonra akşam sebze yemeği yapmaya üşendim
salata yaptim... bi güzel geldi ki.... 2 saat sonra yogurt ve Muz yedim. gunu kapattım...

Allahım bu kadar az yemeyle doyabiliyomusum.... o kadar mutluyum ki. Açlık hissetmiyorum da sanki vakit geldi yemem lazım diye yiyorum.
Kafada bitirdiğim için.
Dedikleri kadar varmış. Ben yeterince istemiyomusum zayiflamayi.
Şimdi gerçekten istiyorum. Ve bunun için az yemem lazımsa az yiyorum spor yapmam gerekiyorsa spor yapıyorum.

Bugün mesela dolabı bi açıyorum kek cubuk kraker günlerdir orada .
ama ne çocuklar yiyo ,ne ben ...

masanın üzerin de halley onlu gün gün eksiliyor.
Önceden olsa bir günde 4 5 tane yerdim bi oturusta.
Az yemeyle doymak o kadar güzel ki bu hissi hiç kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…