bende artık daha kolay doyuyorum.bide su kaçamaklar olmasa20 dakikalık calismaya sadece 67 kalori hem de 8 10 arası çalıştım. Neyse rakamların önemi yok. Bugün de sporumu yaptım. Çok sukur
63 kg hatta ve hatta 60 kg olmak istiyorum. Hedefim belli. Peki bunun için ne yapıyorum. Öncelikle spor hareket ve olumlu bakıyorum hayata. Ve herseyden yiyorum ama artık eskisi gibi değil. Çok ilginç ama artık 1 tabak la doyuyorum. Veya sadece salata bana yetebiliyo. Inşallah bu kısa süreli değil bir ömür böyle olur. Çünkü gerçekten böyle az yıyerek çok mutluyum.
Canım ben geçen Cumartesiye beri kaçamak yapmıyorum. Bir lokma bile. Çünkü kendimi biliyorum kaçamak yaptıkça gerisi geliyo. Kaçamak yapmamak çok güzelmiş bunu anladım. Ve ilginç bi şekilde canım kaçamak yapmak da istemiyo. Bi terslik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu hissi hiç yaşamadım için çok farklı geliyobende artık daha kolay doyuyorum.bide su kaçamaklar olmasaama gidecek bu kilolar.gitmeli zayıf bir insan olmak istiyorum insanlar kilo al desin istiyorum
Masaaallsh sana fazla söyleme naAr değer sonra benim hala iştahım açık kendimi tutuyorum arada kaçırıyorum ama.bugun tartışsın hiç zayıflamazmışsın 79 halaBu sabah kahvaltı yapamadım yanıma havuç almıştım ve yumurta
onları yedim öğlen
sonra akşam sebze yemeği yapmaya üşendim
salata yaptim... bi güzel geldi ki.... 2 saat sonra yogurt ve Muz yedim. gunu kapattım...
Allahım bu kadar az yemeyle doyabiliyomusum....o kadar mutluyum ki. Açlık hissetmiyorum da sanki vakit geldi yemem lazım diye yiyorum.
Kafada bitirdiğim için.
Dedikleri kadar varmış. Ben yeterince istemiyomusum zayiflamayi.
Şimdi gerçekten istiyorum. Ve bunun için az yemem lazımsa az yiyorum spor yapmam gerekiyorsa spor yapıyorum.
Bugün mesela dolabı bi açıyorum kek cubuk kraker günlerdir orada .
ama ne çocuklar yiyo ,ne ben ...
masanın üzerin de halley onlu gün gün eksiliyor.
Önceden olsa bir günde 4 5 tane yerdim bi oturusta.
Az yemeyle doymak o kadar güzel ki bu hissi hiç kaybetmek istemiyorum
Bende bu histen istiyorum.etrafimda insanlar deli gibi yedikce markette reyonlari gorunce gozumun onunde zararli ne varsa dans ediyor sankiCanım ben geçen Cumartesiye beri kaçamak yapmıyorum. Bir lokma bile. Çünkü kendimi biliyorum kaçamak yaptıkça gerisi geliyo. Kaçamak yapmamak çok güzelmiş bunu anladım. Ve ilginç bi şekilde canım kaçamak yapmak da istemiyo. Bi terslik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu hissi hiç yaşamadım için çok farklı geliyo
Ayyy canım hakkaten kendi kendime nazar değdirdim. Canım deli gibi herşeyleri yemek istedi ama su an salata yiyorum ver kendimi kutluyorum bugün hamur kızartması yemedim çizi kraker yemedim kakaolu Gofret yemedim superimmmmmMasaaallsh sana fazla söyleme naAr değer sonra benim hala iştahım açık kendimi tutuyorum arada kaçırıyorum ama.bugun tartışsın hiç zayıflamazmışsın 79 hala
Bu his nasıl edinilen bilmiyorum. Ama şu an o hisse sahibim hala. Bugün her ne kadar badireler atlatsam da iyiyim başarıyla günü yine kacamaksiz tamamladimBende bu histen istiyorum.etrafimda insanlar deli gibi yedikce markette reyonlari gorunce gozumun onunde zararli ne varsa dans ediyor sanki
Her gunumuz boyle gecsin o zaman.bu azimle cok kilolar verirsiniz ya.masallahBu his nasıl edinilen bilmiyorum. Ama şu an o hisse sahibim hala. Bugün her ne kadar badireler atlatsam da iyiyim başarıyla günü yine kacamaksiz tamamladim
en zoru hayır demek dimi ama etrafımdakiler alışıyor yavaş yavaşBu his nasıl edinilen bilmiyorum. Ama şu an o hisse sahibim hala. Bugün her ne kadar badireler atlatsam da iyiyim başarıyla günü yine kacamaksiz tamamladim
Yok yaaa kilo al da demesin ler böyle çok güzelsin desinler. Çok zayıf olmayı sevmiyorum ben. Kadın dediğin azcık kilolu olmalı boy kilo aynı olunca tam ideal çok zayıf sevmiyorumbende artık daha kolay doyuyorum.bide su kaçamaklar olmasaama gidecek bu kilolar.gitmeli zayıf bir insan olmak istiyorum insanlar kilo al desin istiyorum
Evet. Hayır diyememek çok zor gerçekten. Ben Hayır diyemiyorum ama bu hafta mesela pogaca ikram edildi çok da güzel koktu burnuma ama Hayır demedim yine aldım çaktırmadan çantama attım. Eşim yedi. Ikram tabaklarini da geri çevirmiyorum çocuklara yedirince bi de caktirmadan mutfağa götürüp hepsini yerine.koyunca anlamiyolar hem de kimseye Hayır dememiş oluyorumen zoru hayır demek dimi ama etrafımdakiler alışıyor yavaş yavaş
Nasıl yemiyorsunuz ben dayanamıyorum ya hamur işineEvet. Hayır diyememek çok zor gerçekten. Ben Hayır diyemiyorum ama bu hafta mesela pogaca ikram edildi çok da güzel koktu burnuma ama Hayır demedim yine aldım çaktırmadan çantama attım. Eşim yedi. Ikram tabaklarini da geri çevirmiyorum çocuklara yedirince bi de caktirmadan mutfağa götürüp hepsini yerine.koyunca anlamiyolar hem de kimseye Hayır dememiş oluyorum
Kolay gelsin canım dün bindin mi pekiBen gece çocukları uyutup ev islerimi bitirince kullanabiliyorum canım.
Şimdi yeşil cayımı içiyorum
Gece en az 30 dakika yine
Evet 32 dakika 100 kalori bari olsun diye 2 dakika daha ekledim tlf şarjı yoktu foto çekemedimKolay gelsin canım dün bindin mi peki
harikasın canım bu azimle çok yakıda gider tüm kilolarIyi akşamlar
Çocuklar uyusun spor yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?