Firuze zayifliyor....

Işte sporum. ...
Şu an alnından hala ter akiyo. Normalde saatlerce yürü sen gram terlemem. Guatr dolayısıyla. ...
Ama eliptik çok güzel terletiyo

Bugün hazır program tercih ettim.interval mi diyorlardı bi 4 te bi 8 de dün sadece 8 de yapmıştım. Böyle daha hoşuma gitti

bende artık daha kolay doyuyorum.bide su kaçamaklar olmasa ama gidecek bu kilolar.gitmeli zayıf bir insan olmak istiyorum insanlar kilo al desin istiyorum

bende artık daha kolay doyuyorum.bide su kaçamaklar olmasa ama gidecek bu kilolar.gitmeli zayıf bir insan olmak istiyorum insanlar kilo al desin istiyorum
Canım ben geçen Cumartesiye beri kaçamak yapmıyorum. Bir lokma bile. Çünkü kendimi biliyorum kaçamak yaptıkça gerisi geliyo. Kaçamak yapmamak çok güzelmiş bunu anladım. Ve ilginç bi şekilde canım kaçamak yapmak da istemiyo. Bi terslik mi var acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bu hissi hiç yaşamadım için çok farklı geliyo

Masaaallsh sana fazla söyleme naAr değer sonra benim hala iştahım açık kendimi tutuyorum arada kaçırıyorum ama.bugun tartışsın hiç zayıflamazmışsın 79 hala

Bende bu histen istiyorum.etrafimda insanlar deli gibi yedikce markette reyonlari gorunce gozumun onunde zararli ne varsa dans ediyor sanki

Masaaallsh sana fazla söyleme naAr değer sonra benim hala iştahım açık kendimi tutuyorum arada kaçırıyorum ama.bugun tartışsın hiç zayıflamazmışsın 79 hala
Ayyy canım hakkaten kendi kendime nazar değdirdim. Canım deli gibi herşeyleri yemek istedi ama su an salata yiyorum ver kendimi kutluyorum bugün hamur kızartması yemedim çizi kraker yemedim kakaolu Gofret yemedim superimmmmm

Bende bu histen istiyorum.etrafimda insanlar deli gibi yedikce markette reyonlari gorunce gozumun onunde zararli ne varsa dans ediyor sanki
Bu his nasıl edinilen bilmiyorum. Ama şu an o hisse sahibim hala. Bugün her ne kadar badireler atlatsam da iyiyim başarıyla günü yine kacamaksiz tamamladim

Bu his nasıl edinilen bilmiyorum. Ama şu an o hisse sahibim hala. Bugün her ne kadar badireler atlatsam da iyiyim başarıyla günü yine kacamaksiz tamamladim
Her gunumuz boyle gecsin o zaman.bu azimle cok kilolar verirsiniz ya.masallah

en zoru hayır demek dimi ama etrafımdakiler alışıyor yavaş yavaş

Yok yaaa kilo al da demesin ler böyle çok güzelsin desinler. Çok zayıf olmayı sevmiyorum ben. Kadın dediğin azcık kilolu olmalı boy kilo aynı olunca tam ideal çok zayıf sevmiyorum

en zoru hayır demek dimi ama etrafımdakiler alışıyor yavaş yavaş
Evet. Hayır diyememek çok zor gerçekten. Ben Hayır diyemiyorum ama bu hafta mesela pogaca ikram edildi çok da güzel koktu burnuma ama Hayır demedim yine aldım çaktırmadan çantama attım. Eşim yedi. Ikram tabaklarini da geri çevirmiyorum çocuklara yedirince bi de caktirmadan mutfağa götürüp hepsini yerine.koyunca anlamiyolar hem de kimseye Hayır dememiş oluyorum

Nasıl yemiyorsunuz ben dayanamıyorum ya hamur işine

Beslenmemi söyle ayarladim.
Sabah 8e kadar kahvaltı işi bitiyor
En fazla 2 dilim esmer ekmek
..(beyaz ekmek hakikaten aciktiriyo diyetisyenim neden üstüne başa başa beyaz ekmek dedi acaba?)
Biraz peynir ama 30 gr. I geçmiyor
5 zeytin
Söğüş

Ilk arayı yapmıyorum

Öğlen 12 13 arası

evden salata götürüyorum
ve sebze yemeği
1 dilim ekmek
yanına da ayran

ikindi ara öğün ünde meyve yiyorum havuç muz elma gibi. Yanına süt içiyorum tok tutuyor

akşam ise çoğunlukla protein ve salata

bu beslenme düzeni 1 haftadır iyi gidiyo. Ve 2 kg gitmiş bile

Hep dua ediyorum. Allahım inşallah zayiflama azmim kaybolmaz.

Artık inanıyorum kendime sigarayı nasıl bıraktiysam kiloları mi da vericem ve daha sağlıklı olucam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…