Ayyy inşallah.... Yeter ki azmim kaybolmasın... veririm ben bu kiloları 3 aya kadar...harikasın canım bu azimle çok yakıda gider tüm kilolar
Canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler, maşallahAyyy inşallah.... Yeter ki azmim kaybolmasın... veririm ben bu kiloları 3 aya kadar...
Teşekkürler. ....Canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler, maşallahSen artık farklı bir firuzesin :)
ohh ne güzel bir günmüş tadını çıkart çocuklarınlaSoğuk ama güneşli bir hafta sonundan herkese günaydın.
şimdi çocuklara güzel bir kahvaltı hazirliycam. Kendime de yaparım güzel bişeyler 2 dilim ekmeği gecmem. Bugün canım tost istedi çocuklara bol tereyağli güzel bir tost yapim süt oğlum da bizde evde 3 çocuk var cak güzel. ...
Bugünkü planım güzel bir temizlik
perdeleri de yıkayım diyorum. Bizim ufaklık sağolsun duvar kapı heryerim karalamis onları da silicem. Isim çok.
Burdayım canım bi kaç gün yine kaçamak yaptım ya ben kaçamak yapınca kilo alınca hiç girmek istemiyorum. Dün de yarım saat spor yaptım ama . Tek avantajım bu. Bugün daha dikkatli beslenicem. Şu 70 lerden kurtulmayı çok istiyorum yaaaa.Firuze nerelerdesin ya ben kaç gündür yapamıyorum kayboldun göremiyorum seni hiç yorum yapmıuorsun iştahım kalmadı ama dön artık
bişey yok simitte arada olur okadarcık :) bence pişmanlık yaşama nasıl olsa telafi ederim dersin olur biterIşte o kaçamaklar benim bütün sevki mi kırıyor yapmayim diyorum ama yine yaptım
Bugün de sabah öğle iyiydi ikindi üstü simit yedim akşam yemeği henüz yemedim yine 30 veya 45 dakika spor yapicam
Tamam canım bu bilgiyi bi araştırayim ben de. Bilmeden yanlış bişey yapmayim. Ama düşük ayarla da hiç terlemedimCanım eğer Zayıflamak istiyorsak düşük ayarda hızlı çalışmak gerekmiş yüksek ayar yağ yakmadan kas yapıyormuş int öyle bulmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?