Firuze zayifliyor....

Soğuk ama güneşli bir hafta sonundan herkese günaydın.

şimdi çocuklara güzel bir kahvaltı hazirliycam. Kendime de yaparım güzel bişeyler 2 dilim ekmeği gecmem. Bugün canım tost istedi çocuklara bol tereyağli güzel bir tost yapim süt oğlum da bizde evde 3 çocuk var cak güzel. ...

Bugünkü planım güzel bir temizlik
perdeleri de yıkayım diyorum. Bizim ufaklık sağolsun duvar kapı heryerim karalamis onları da silicem. Isim çok.

Ay saat kaç oldu ben hala baslamadim ise
Sabah alışveriş yaptim evde deterjan filan kalmamış eve geldim çocuklarla oyalandim diliyorum de kahve yaptim kendime ara öğün.:))
Si.di bulasik larla başlıyorum sonra belki dışarı çıkarız çocuklarla soğuk ama olsun soğuğa da alışsin çocuklar. ...

ohh ne güzel bir günmüş tadını çıkart çocuklarınla
bende dünden beri temizlik yapıyorum sadece misafir odasının tozu kaldı
birde hamurum buzdolabında pizza yapacam saat 4 de
nasıl dayanacam ben yaa

Sporum bitti ilk günler daha çok terliyodum sanki. Yine hemen bağışıklık kazandım 40 45 dakika yapmam gerek.

Bugün hafta sonu olduğu için sanırım biraz abarttım. Akşam karniyarik yapmıştım pilavla .patlıcanlari közledim bu arada Kızartma değil

Pilav yemeseydim iyiydi ama sporla telafi etmişim dir. 10 bin adim da yaptım ekstra. Zayıfliycam zayifliycam

Dünkü yediğim pilav bana hiç olumlu etki etmedi.
Bende böyle bi etki yapıyo yaaa kaçamak yaptın bitti. Boz gitsin ye gitsin
So ra yiyorum. Bugün pazar günlerinin klasik yemeği Tatar yaptım yine ama geçen haftaki kadar iradesi olamadım ne yazık ki
Yedim ama çok mutsuzum
Niye yedim ki aç da değildim muz yedim ceviz yedim ara öğün ana öğün fazlasıyla yendi ama illa yemek istedim işte
Bahane yok
Ama gerçekten Üzgünüm
Zar zor verdiğim 2 kg yu almak istemiyorum
Yarından itibaren kendime plan çiziyorum öğle yemeklerimi even götürüyorum
Yemeklerde salatami eksik etmiyorum
Ve bir müddet tatlidan uzak duruyorum.

Şimdi sporumu yapıcam
Bugün 10 bin adim yok
O yüzden eliptik en az 45 dakika
En kisa zamanda 70i görmeliyim
Yarın tartım in fotosunu yükleyerek yeni bir rota belirliycem

Firuze nerelerdesin ya ben kaç gündür yapamıyorum kayboldun göremiyorum seni hiç yorum yapmıuorsun iştahım kalmadı ama dön artık

Firuze nerelerdesin ya ben kaç gündür yapamıyorum kayboldun göremiyorum seni hiç yorum yapmıuorsun iştahım kalmadı ama dön artık
Burdayım canım bi kaç gün yine kaçamak yaptım ya ben kaçamak yapınca kilo alınca hiç girmek istemiyorum. Dün de yarım saat spor yaptım ama . Tek avantajım bu. Bugün daha dikkatli beslenicem. Şu 70 lerden kurtulmayı çok istiyorum yaaaa.

Hoş geldin canım sen kaybolunca benim de yapasım gelmiyor aktif olalım arada kaçamaklar olur canım Can'ını sıkma

Işte o kaçamaklar benim bütün sevki mi kırıyor yapmayim diyorum ama yine yaptım
Bugün de sabah öğle iyiydi ikindi üstü simit yedim akşam yemeği henüz yemedim yine 30 veya 45 dakika spor yapicam

Işte o kaçamaklar benim bütün sevki mi kırıyor yapmayim diyorum ama yine yaptım
Bugün de sabah öğle iyiydi ikindi üstü simit yedim akşam yemeği henüz yemedim yine 30 veya 45 dakika spor yapicam
bişey yok simitte arada olur okadarcık :) bence pişmanlık yaşama nasıl olsa telafi ederim dersin olur biter
akşama daha hafif geçirirsin üstüne de sporunu yap ohhh miss

Işte o simit benim bütün sevki mi azmim hırsımi kırıyor yaaa. Ama illa yapıyorum bu kaçamağı.

Neyse şimdi yeşil cayımı içiyorum akşam mercimek çorbası içtim sadece. Sporumu yapmadan yatmıcam inşallah. Benim spor biraz gec oluyo ya gece 10 11 gibi ama daha erken yapma imkanım da yok
acaba vücut çok mu yorgun dusuyo

Sporumu yaptım. Dün 8 9 10 ile çalışmıştır bugün 1 2 3 5 le çalıştım ama fazla terlemedim bugün. Sanırım hafif geldi

Eklentiler

• 20141126_232113.webp
    206,1 KB · Görüntüleme: 86
Canım eğer Zayıflamak istiyorsak düşük ayarda hızlı çalışmak gerekmiş yüksek ayar yağ yakmadan kas yapıyormuş int öyle bulmustum

Canım eğer Zayıflamak istiyorsak düşük ayarda hızlı çalışmak gerekmiş yüksek ayar yağ yakmadan kas yapıyormuş int öyle bulmustum
Tamam canım bu bilgiyi bi araştırayim ben de. Bilmeden yanlış bişey yapmayim. Ama düşük ayarla da hiç terlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…