olursun tabiii belki mart olur, nisan olur ama inan bana olursun : )Ah ahh günlükcugum
Kaçıncı sayfalara düşmussun çok ihmal ettim yine seni.
Ben de aralığı kadar 70 kg olmayı hedef olarak seçtim inşallah önümde 1 ay var ve ben 74 kg yum neden olmasın
Henüz bi beslenme planım yok ama akşam yemeğini 7de kadar halledicem mumkunse.sadece salata yada çorba. Ekmek meyve vs karbonhidrat yok
Ögle yemeklerinde protein alicam sabah yumurtami ve peynirimi eksik etmicem
Haftada 5 gün spor eliptik 40 dk. Şubat kadar 63 olurum ben yaaaa. Olurum olurummm
Evet canım. Inaniyorum olucak bu iş.olursun tabiii belki mart olur, nisan olur ama inan bana olursun : )
harikasın canım, salataya yemege devam ediyoruz..2 gün için çok güzel bence salataya devam bu gidişle 70 olurum
Merhaba kkya yeni uye oldum.ama diyet gecmisim universite yillarina dayaniyor. O zamanlar 60 kiloyu begenmeyip diyetisyenle zayiflamaya calisan ben simdilerde 72 kiloyla zayiflama mucadelesi veriyorum. 160 boyunda 32 yasindayim. Saglikli beslenerek istedigim kiloya inmeye calisicam. Dukan karatay denemelerim oldu ama istikrar saglayamadim. Birakinca da kilolar geri geldi dogal olarak. Bir de sigara diyet dongusu mahfetti beni. Beynimdeki sigarayi birakincs kilo alicam korkusunu bir turlu atamadim hatta psikologa bile gittim ilacla birakmak icin ama beynimde bitiremedigim icin sigarayi birakamadim. Istiyorum ki hem sigaradan hem de kilolarimdan kurtulayim. Bunun icin bu topigi actim. Su andan itibaren saglikli beslenmeye basliyorum
Ve sıgarayı da bu topik sayesinde mi bilmiyorum ama bırakmayı başardım. Şimdi mücadelem kilolarimla sürüyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kendine zaman ver canımm.. herşey normale zamanla dönüyor.. bugünlerde geçicek...Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba. ...
Babam vefat etti...
zor günler geçirdim hala daha alışmaya toparlanmaya çalışıyorum. Ama ilk kez bu kadar yakın birisini yitiriyorum
ölüm gerçeğini anladım.
Babamı çok özlüyorum hele pazar sabahları saat 9 olunca hep arayacak gibi geliyo hep o saatte arardi.
Rabbim mekanını cennet eylesin...
kilomu tam bilmiyorum herseyi boslamistim. Yazmak iyi gelir mi bilmiyorum sanırım bir depresyon geçiriyorum. Ve yiyeceklerin ve yemenin hiç bir boşluğu doldurmadigini bildiğim halde yiyorum
canıım sana sımsıkı sarılıyorumUzun bir aradan sonra tekrar Merhaba. ...
Babam vefat etti...
zor günler geçirdim hala daha alışmaya toparlanmaya çalışıyorum. Ama ilk kez bu kadar yakın birisini yitiriyorum
ölüm gerçeğini anladım.
Babamı çok özlüyorum hele pazar sabahları saat 9 olunca hep arayacak gibi geliyo hep o saatte arardi.
Rabbim mekanını cennet eylesin...
kilomu tam bilmiyorum herseyi boslamistim. Yazmak iyi gelir mi bilmiyorum sanırım bir depresyon geçiriyorum. Ve yiyeceklerin ve yemenin hiç bir boşluğu doldurmadigini bildiğim halde yiyorum
Canım benim tamam ama bugün sabahtan su ana kadar temizlik yaptım Öldüm resmen yarın olsa olur muSagolun kızlar iyi ki Varsınız. ...
Emine bugün başlayalım mi spora ama foto koymak şart olsun. Yoksa ben de spor filan yapmıyorum. En son buraya koyduğum resim spor yaptığım gündü.
Bi yerlerden başlamam gerek. Beslenme için henüz hazır değilim ama sporla serotonin hormonu salgılanirsa toparlamam daha kolay olur diye düşündüm. Beraber yapınca insana zor gelmiyo. Bugün 45 dakika eliptik söz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?