Firuze zayifliyor....

Ah ahh günlükcugum

Kaçıncı sayfalara düşmussun çok ihmal ettim yine seni.

Ben de aralığı kadar 70 kg olmayı hedef olarak seçtim inşallah önümde 1 ay var ve ben 74 kg yum neden olmasın

Henüz bi beslenme planım yok ama akşam yemeğini 7de kadar halledicem mumkunse.sadece salata yada çorba. Ekmek meyve vs karbonhidrat yok
Ögle yemeklerinde protein alicam sabah yumurtami ve peynirimi eksik etmicem
Haftada 5 gün spor eliptik 40 dk. Şubat kadar 63 olurum ben yaaaa. Olurum olurummm

olursun tabiii belki mart olur, nisan olur ama inan bana olursun : )

2 gün dikkat edemedim ve hemen 74 olmuşum
O kadar aç yatıyorum sonra biraz kaçının hoop geri geliyo
Demek ki hep kontrollü olmak gerek
Bu hafta biraz daha dikkatli olucam
Hedefim cumaya kadar 73 u görmek
Inşallah görücem

bakın bu hareketleri yapın süper..

neredesin sen bakimmm kızarım sana
çabuk gel özletme kendini

Uzun bir aradan sonra tekrar Merhaba. ...

Babam vefat etti...
zor günler geçirdim hala daha alışmaya toparlanmaya çalışıyorum. Ama ilk kez bu kadar yakın birisini yitiriyorum
ölüm gerçeğini anladım.

Babamı çok özlüyorum hele pazar sabahları saat 9 olunca hep arayacak gibi geliyo hep o saatte arardi.
Rabbim mekanını cennet eylesin...

kilomu tam bilmiyorum herseyi boslamistim. Yazmak iyi gelir mi bilmiyorum sanırım bir depresyon geçiriyorum. Ve yiyeceklerin ve yemenin hiç bir boşluğu doldurmadigini bildiğim halde yiyorum

kendine zaman ver canımm.. herşey normale zamanla dönüyor.. bugünlerde geçicek...

canıım sana sımsıkı sarılıyorum
seni ne rahatlatıyorsa onu yap boşveer ama gün gelecek herşey normalleşecek
ve o zaman biz buradayız rabbim cennetinde sana saklasın babanı

Başın sağ olsun canım inş zamanla yaran iyileşir kabuk bağlar çok zor birşey yaşadığın Allah hepinize sabır versin .aileni düşünerek ayağa kalk canım . Bak sen gittin gideli bende bisiklete binmiyorum seni bekliyorum en yakın zamanda Aramıza dön canım özletme kendini

Sagolun kızlar iyi ki Varsınız. ...

Emine bugün başlayalım mi spora ama foto koymak şart olsun. Yoksa ben de spor filan yapmıyorum. En son buraya koyduğum resim spor yaptığım gündü.
Bi yerlerden başlamam gerek. Beslenme için henüz hazır değilim ama sporla serotonin hormonu salgılanirsa toparlamam daha kolay olur diye düşündüm. Beraber yapınca insana zor gelmiyo. Bugün 45 dakika eliptik söz mü?

Canım benim tamam ama bugün sabahtan su ana kadar temizlik yaptım Öldüm resmen yarın olsa olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…