ne güzel çok sevindimmmm …Ilk kez müzik eşliğinde eliptik kullandım. Süper.rattle müziğin adı yerinizde duramiyosunuz Ayy bir saat nasıl geçti hiç anlamadım.
Süpersin canım
Süpersin canım devam ediyoruz pes etmek yok beni bilmem ama siz kedin olursunuz bende ümit yok gram gram vererek ANCA 2 seneye77.5 kg idim en son bu sabah ise 75.2
Sporun etkisi... Inşallah doğrudur.
Aslında sık tartılmak da iyi değil ama işte bu alışkanlığı birakamadim geçen hafta tartılma yonca hoop 2 kilo birden. En azından kilo kontrolüne yardimci
Firuze bugun yediklerimi bir bilsen çok yemedim ama hepsi Zararlı şeylerdiSüpersin canım devam ediyoruz pes etmek yok beni bilmem ama siz kedin olursunuz bende ümit yok gram gram vererek ANCA 2 seneye
Dün beyin gucuyle zayiflama ile ilgili kısa bi araştırma yaptım kk da topik varmış onu okudum aklıma yattı denilenler. Önce kendimiz inanıcaz zayiflayabilecegimize. Her şey beyinde bitiyor canım istersek her şeyi yapabilecek yaratilistayiz. Zararlı şeyler yemiş olabiliriz ben de yedim bir dilim baklava ve 3 4 tane minik fıstıklı lokum ama eski yediğime nazaran çok az. Ve yerken canım istedi yiyorum bu bana kilo yapmayacak spor yapicam ve hu yediğimi eriticem dedim. Ise yarar mı bilmiyorum ama mutluyum ve ilk kez yediklerimden pismanlik duymuyorum
Benim adet vaktin gelmiştir canım. Beslenme güzel bence. Verıcez bu kiloları birbirimizi uyaralim olumsuzluk hissettiğimizde. Bu çok önemli mutlu bir şekilde zayıfliycaz biz. Kendimizi mutsuz ederek hayattan zevk almadan zayiflayamayiz.Aynen canım bende pişman Değilim bu hafta sadece dün abarttım oda ölçülü abarttım diye düşünüyorum Tartıda 77 leri gördüm morelim Çık bozuldu ya okadar dikkat ediyorum ac yatıyorum olmuyor ya olmuyor meNÜlerimi sen görünüyorsun bu hafta 2 günde spor Yaptım artıdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?