Firuze zayifliyor....

Ahah ahah. ......
Ben kendime ne desem bilmiyorum ki
78 kg olmuşum çok moralim bozuk
Nasıl toparlamam bilmiyorum
Dün karar verdim tamam yarın ekmek yemiycem dikkat edicem diye aksama kadar da gayet iyiydi. Ama birden gözüm. Karardı acıktım mi noldu bilmiyorum. Yine kendimi ekmek arası peynir yerken buldum.
2 dilim beyaz ekmekle peynir ama ekmekler baya kalın ve içleri doluydu
Akşam yemeği yemiyorum bu yüzden
Kendimecok kızıyorum. Hem şişmanlıktan şikayet ediyorum. Hem de şişman olmak için elimden geleni yapıyorum. Bu ne Perhiz bu ne lahana turşusu?
Eşim de diyet yapmama karşı
Spor yap diyo. Ama 1 saat ile başla sonra artır diyo

Bugün spor yapmam gerek.
Bugün spor yapmalıyım.
Evet evet spor spor benim ilacı spor
Ben bu bogazima söz geçiremiyorum

Spor yapmalıyım

Spor Spor sporrrrr

Şimdi eşim etli kuru fasulye yedi.
ben de onun yanında 1 kesme sekeriyle yaptığım Türk kahvesini yudumladim.

Spor yapmalıyım Spor yapmalıyım Spor yapicam. Artık her gün spor.

Niye 78 kg olduğuma gelince, geçen hafta full evdeydim yılbaşından bu yana da ne spor ne yuruyus. Bu bünye alışık her gün en az on bin adim atmaya. Bu artık rutine bindi 4 gün yapılmayinca bir de üstüne hamur işi pizza kumpir kek börek yaptım hep evdeyim diye. Normal olarak kilo aldım. Bu kilolar yerleşmeden benim detoks tarzı bişey yapmam gerek. Yada protein ağırlıklı beslenmek. Bugün 2 dilim ekmek haricinde iyiydi. Bakalım yarın kaç kg olucam

Ilk kez müzik eşliğinde eliptik kullandım. Süper. rattle müziğin adı yerinizde duramiyosunuz Ayy bir saat nasıl geçti hiç anlamadım.

Ilk kez müzik eşliğinde eliptik kullandım. Süper. rattle müziğin adı yerinizde duramiyosunuz Ayy bir saat nasıl geçti hiç anlamadım.
ne güzel çok sevindimmmm … rattle yi de duymamıştım.şimdi youtube dan baktım.. tam spor içinmiş gerçekten

Evet artık rattle ile spor yaparım...
Kilo vermek istiyorum spor tamam sayılır beslenme ayağı pek tamam gibi durmuyor ama bugün hiç ekmek ve türevi yemiycem makarna pilav vs. Bugün buna dikkat etsem yeter.

Gece bildirimi
Spor yapıldı 15 dakika step 45 dakika eliptik. Bugün yine aynı saatlerde ekmekarasi peynir yedim. Ama ben de 60 kg olucam ışte. Bunun için gerekirse iki saat spor yapicam.

77.5 kg idim en son bu sabah ise 75.2
Sporun etkisi... Inşallah doğrudur.
Aslında sık tartılmak da iyi değil ama işte bu alışkanlığı birakamadim geçen hafta tartılma yonca hoop 2 kilo birden. En azından kilo kontrolüne yardimci

Selam günlüğüm
Bugün tartida.eksildigimi görmenin simarikligiyla beslenmeme dikkat etmediğim gibi yeterli sporu da yapamadım. Ama 60 kg olucam hem de baharda. Mayıs gibi filan 38 40 beden gidicem ve tum gardolabimi yeniliycem. Eskileri de elden çıkarıcam. Saklamanin manası yok. Çünkü tekrar kilo almiycam.
400 adim yaptım step tahtasında. Bugün her yerim agriyo yaa

Süpersin canım devam ediyoruz pes etmek yok beni bilmem ama siz kedin olursunuz bende ümit yok gram gram vererek ANCA 2 seneye

Dün beyin gucuyle zayiflama ile ilgili kısa bi araştırma yaptım kk da topik varmış onu okudum aklıma yattı denilenler. Önce kendimiz inanıcaz zayiflayabilecegimize. Her şey beyinde bitiyor canım istersek her şeyi yapabilecek yaratilistayiz. Zararlı şeyler yemiş olabiliriz ben de yedim bir dilim baklava ve 3 4 tane minik fıstıklı lokum ama eski yediğime nazaran çok az. Ve yerken canım istedi yiyorum bu bana kilo yapmayacak spor yapicam ve hu yediğimi eriticem dedim. Ise yarar mı bilmiyorum ama mutluyum ve ilk kez yediklerimden pismanlik duymuyorum

Herkese musmutlu bir hafta diliyorum
....

Burda hava ılık ve hafif yağmur atistiriyo hala sokak lambaları yaniyo ve ben ise gidiyorum. Haftaya güzel bir enerjiyle başladım. Inşallah böyle sürer.

75.6 kg yum demek ki gerçekten 75e inmisim.

Bekle beni 60 sana geliyorummm

Aynen canım bende pişman Değilim bu hafta sadece dün abarttım oda ölçülü abarttım diye düşünüyorum Tartıda 77 leri gördüm morelim Çık bozuldu ya okadar dikkat ediyorum ac yatıyorum olmuyor ya olmuyor meNÜlerimi sen görünüyorsun bu hafta 2 günde spor Yaptım artıdayım

Benim adet vaktin gelmiştir canım. Beslenme güzel bence. Verıcez bu kiloları birbirimizi uyaralim olumsuzluk hissettiğimizde. Bu çok önemli mutlu bir şekilde zayıfliycaz biz. Kendimizi mutsuz ederek hayattan zevk almadan zayiflayamayiz.

Hedeflerimi belirledim.
Yapamayacağım bir şey yok
Şimdi ilk hedefime yoğunlaşiyorum. 15 Şubata kadar orucluyum beslenmeme dikkat ederek ve haftada 2 yada 3 gün spor yaparak 70 kg ya inicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…