Hepimize başarılar....başarılar canım benimm
yaaa bilmiyordum bak.. :) herşey çok güzel olucakHepimize başarılar....
Çarşamba günü başlayan işler neticeye ulaşırmis. O yüzden Osmanlı zamanında hafizliga başlayacak olanlar çarşamba günü başlatılırmis. Biz de çarşamba günü çıktık yola. Hadi hayırlısı. ...
Ya kızlar iyi ki varsınız sizleri gerçekten seviyorum bu zor günlerimde hep yanımdaydınız Allah Razı olsun sizden bügün yeni bir gün canımyaaa bilmiyordum bak.. :) herşey çok güzel olucak
Ya kızlar iyi ki varsınız sizleri gerçekten seviyorum bu zor günlerimde hep yanımdaydınız Allah Razı olsun sizden bügün yeni bir gün canım
harikasın canımm.. bugünü ne güzel geçirdin..tebriklerHaydi spor yapalım Rattle eşliğinde ayyy yerimde duramıyorum.
vauuuvvv harika bir sofra olmuşşş bayıldımmm
al canım.. tabagının yanına maydonoz, dereotu, nane veya roka güzel giderUzun zamandır kahvaltı yapmıyorum hafta ici. Özlemişim. Evde yeşillik olarak marul ve kırmızı lahana var domates salatalık kışın almıyoruz maydanoz dereotu da.cok tüketimiyo bugün alicam ama
Canım benim Oruç çok güzel bende denedim hatta ramazanda 3 kilo verdim ve tekrar almadım bu kiloları birşey söyleyim mi canım biz dinimizi doğru yasasak belki hiç kilolu olmayız peygamberimizin az ye az konus Az uyu sözünden anlaşılacağı gibiBugün yepyeni bir başlangıç.
Sabah niyetimi ettim
Bugün sabah biraz peynir ve çavdar ekmeği
öğlen 2 yumurta ve marul
ara öğün 1 muz 1 portakal 2 kaşık yogurt
aksama da Kapuska ve yogurt.
Akşam spor da yapmayı planlıyorum.
Haftalık yada on günde bir ben de kamp yada detoks tarzı bişeyler yapmayı planlıyorum.
Haftanın iki gününü de oruçlu geçiricem pazartesi ve perşembe.
Haftalık Oruçlari hayat standardim haline getirmeyi düşünüyorum . Oruç hem nefsimi egitmeme yardimci olucak hem de bu sayede acliga tahammülüm gelişmiş olucak. Ama tabi ki Allah rızası için tutucam orucu. oruç neticede nefsi eğitmek için bir ibadet olduğuna göre ben de nefsimi bu yolla egiticem inşallah. Orucun benim bünyemde metabolizmayı yavaşlatma ve yağlandırma etkisi de var ama ben zaten orucu hayat standardı haline getirmeyi düşünüyorum o yüzden o etkilerine de bünye bir müddet sonra alışacaktır.
Çok haklısın canım. Gerçi bugün tutamadım ama bunu artık hayatıma tam manasıyla yerleştirmek istiyorum. Ama tabi iftardan sonra az yemeye dikkat etmem gerek. Ben genelde ramazanda kilo alıyorum çünkü fazla yiyorum yağlı yiyorum. Ama peygamberimizin yaptığı gibi bir hayat stilimiz olsa o zaman asıl sağlığı yakalamış oluruz.Canım benim Oruç çok güzel bende denedim hatta ramazanda 3 kilo verdim ve tekrar almadım bu kiloları birşey söyleyim mi canım biz dinimizi doğru yasasak belki hiç kilolu olmayız peygamberimizin az ye az konus Az uyu sözünden anlaşılacağı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?