Sende mi
Canım ben günlüğümu açtığımda 73 kg idim şimdi 76 kg oldum. Sigarayı bıraktım o yüzden biraz iştah artışı ve kilo alımı oldu.Çok geriye gidememdim ama mayısta açmıssın sanırım günlüğügünü. Baya zaman geçmiş. Güzelde yapıyor gbsın kaç kilo verdin noldu anlayamadım
Hiçte iradesizlik örneği olarak görünmüyor. Sigarayı bırakmak kolay birsey değil. Eğer nede olsa aldım diyip vazgecseydin o zaman iradesizlik olurdu. Bencede başarıcaksın.Canım ben günlüğümu açtığımda 73 kg idim şimdi 76 kg oldum. Sigarayı bıraktım o yüzden biraz iştah artışı ve kilo alımı oldu.
Hedefim fazla kilo almadan bu süreci atlatmakti. Çok sukur 3 kg fazla değil. Vericem şimdi tam manasıyla sigarayı bıraktım sayiyorum.insallah tekrar o illete bulaşmam.
Kendimi zayifliycama o kadar inandirdim ki alışveriş bile yapmıyorum yazdan beri kıyafetleri daraldı ama nasıl olsa vericem bu kiloları diyorum. Ben kendime inanıyorum. Her ne kadar dışardan bakınca iradesizlik örneği gibi görünsem de bu işin üstesinden de gelicem. Saglikli beslenmeyi yaşam biçimi haline getiricem ve 60 kg ya icicem insallah
Ben de inatla almıyorum eskilerini bile vericem yakında nasıl olsa zayıfliycam.
75 kg olayım buraya foto eklicem.
Yilbasi tatilinden sonra 78e kadar ciktim sonra 75i gormustum ama bu hafta yine 76yi gordum sporu biraz aksatınca geri geldi. Ayran detoksunu biliyorum ve cok seviyorum aslında 3 sene filan önce yapmıştım 2 kg ya yakın gitmişti sanırım ama sanırım geri aldım. Ben işte geri alıyorum. Hemen yaaa. Beste besi de yaptım 3 kg verdim nerdeyse normal beslenmeye geçince geri aldım. Hayat tarzim olacak bir beslenme düzeni oturtmak gerekiyo1 kg mu .Verirsin onu yaa zaten daha çok yeni almışsındır onu. Ben 2 haftada 1 ayran detoksu yapıyorum. Kesin sende biliyosundurda ben yinede soyliyim. toplamda 4 kere yaptım. ilk 2. si işe yaramadı. Çünkü düzenli yapmadım. son 2 si gayet güzell işe yaradı. her yaptığımda 1 kg garanti gitti ve geride almadım. Sen hiç denedin mi?
Yilbasi tatilinden sonra 78e kadar ciktim sonra 75i gormustum ama bu hafta yine 76yi gordum sporu biraz aksatınca geri geldi. Ayran detoksunu biliyorum ve cok seviyorum aslında 3 sene filan önce yapmıştım 2 kg ya yakın gitmişti sanırım ama sanırım geri aldım. Ben işte geri alıyorum. Hemen yaaa. Beste besi de yaptım 3 kg verdim nerdeyse normal beslenmeye geçince geri aldım. Hayat tarzim olacak bir beslenme düzeni oturtmak gerekiyo
Ay canım süper duruyorlar masaaalahBunlar da benim menekşelerim yaz kış açarlar böyle.
özletme kendiniselam kızlar...
tlfumun internet paketi bitmiş ne yazık ki. siteden yazıyorum .
ama zaten eve akşam geldim cok fırsatım olmuyor
mümkün oldukca ugramaya calışıcam.
Bekliyorum seni ....selam kızlar...
tlfumun internet paketi bitmiş ne yazık ki. siteden yazıyorum .
ama zaten eve akşam geldim cok fırsatım olmuyor
mümkün oldukca ugramaya calışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?