Firuze zayifliyor....

Iyi akşamlar kızlar

Bugün öğlen yanıma yumurta almıştım ama yemedim 1 tane simit yedim
Yanına ayran değil çay içtim
Ara 1 portakal 5 badem

Akşam üstü de 1 dilim ekmek peynir

Şimdi akşam yemeği hazirliycam du akşam kauinvalideme yemeğe gidecektik gitmedim bu aksam eşim kestane yemeye gidelim diyor kuzine sobasi var. Akşama kestane yicem yani eve erken gelirsek telafi edicem soz

canım benim afiyet olsun senden biz zor zayıflarız su bogazımı bir tutsak çok iyi olacak ama nerde inş bunu basarabiliriz en azından 2 yi geçirme canım

Yok canim gitmedik kayinvalideme. Zayıfliycam inşallah yaaa ümitsizliğe kapilmak istemiyorum bugün yine de iyi beslendim bence. Akşam da yogurt ve dünkü kapuska yemeği. Gece yöne yapabilirsem yarım saat eliptik inşallah. Ama müzikle. Yoksa hiç çekilmiyor

Çok geriye gidememdim ama mayısta açmıssın sanırım günlüğügünü. Baya zaman geçmiş. Güzelde yapıyor gbsın kaç kilo verdin noldu anlayamadım

Çok geriye gidememdim ama mayısta açmıssın sanırım günlüğügünü. Baya zaman geçmiş. Güzelde yapıyor gbsın kaç kilo verdin noldu anlayamadım
Canım ben günlüğümu açtığımda 73 kg idim şimdi 76 kg oldum. Sigarayı bıraktım o yüzden biraz iştah artışı ve kilo alımı oldu.
Hedefim fazla kilo almadan bu süreci atlatmakti. Çok sukur 3 kg fazla değil. Vericem şimdi tam manasıyla sigarayı bıraktım sayiyorum.insallah tekrar o illete bulaşmam.

Kendimi zayifliycama o kadar inandirdim ki alışveriş bile yapmıyorum yazdan beri kıyafetleri daraldı ama nasıl olsa vericem bu kiloları diyorum. Ben kendime inanıyorum. Her ne kadar dışardan bakınca iradesizlik örneği gibi görünsem de bu işin üstesinden de gelicem. Saglikli beslenmeyi yaşam biçimi haline getiricem ve 60 kg ya icicem insallah

Hiçte iradesizlik örneği olarak görünmüyor. Sigarayı bırakmak kolay birsey değil. Eğer nede olsa aldım diyip vazgecseydin o zaman iradesizlik olurdu. Bencede başarıcaksın.

Bende ilk zayıflamaya karar verdiğimde kıyafet almadım sadce 1 tane pantolonumun içine sıgıyordum . Bide calısıyorum ben her gün aynı pantolonu giydim iş yerinde 2-3 günde bir yıkar kurutur giyip giderdim :)şuan diyorum ki iyki almamışım.

Ben de inatla almıyorum eskilerini bile vericem yakında nasıl olsa zayıfliycam.
75 kg olayım buraya foto eklicem.

Ben de inatla almıyorum eskilerini bile vericem yakında nasıl olsa zayıfliycam.
75 kg olayım buraya foto eklicem.

1 kg mu .Verirsin onu yaa zaten daha çok yeni almışsındır onu. Ben 2 haftada 1 ayran detoksu yapıyorum. Kesin sende biliyosundurda ben yinede soyliyim. toplamda 4 kere yaptım. ilk 2. si işe yaramadı. Çünkü düzenli yapmadım. son 2 si gayet güzell işe yaradı. her yaptığımda 1 kg garanti gitti ve geride almadım. Sen hiç denedin mi?

Yilbasi tatilinden sonra 78e kadar ciktim sonra 75i gormustum ama bu hafta yine 76yi gordum sporu biraz aksatınca geri geldi. Ayran detoksunu biliyorum ve cok seviyorum aslında 3 sene filan önce yapmıştım 2 kg ya yakın gitmişti sanırım ama sanırım geri aldım. Ben işte geri alıyorum. Hemen yaaa. Beste besi de yaptım 3 kg verdim nerdeyse normal beslenmeye geçince geri aldım. Hayat tarzim olacak bir beslenme düzeni oturtmak gerekiyo

Orası kesınlikle oyle. 5 te 5'i hayatta yapmayı düşünmüyorum ama ne biliyim ayran detoskunda baya baya yediğimden sanırım hiç gelmedi şukur bana geri. hadi inşallah 75 i görde resmini koy

selam kızlar...
tlfumun internet paketi bitmiş ne yazık ki. siteden yazıyorum .
ama zaten eve akşam geldim cok fırsatım olmuyor
mümkün oldukca ugramaya calışıcam.

günaydın kızlarrr..
ayyy internetsizlik ne zormuş. sabah sabah yatağımda uzanıp keyif yapmak varken
oturdum bilgisayarın başına.....

dün akşam yarım saat eliptik 5 dakika da step yaptım.
dün öğlen bi arkadaştaydık
1 dilim kek ile mercimek köftesi yedim kurabiyeler ve börek kaldı.
kendimi tebrik ediyorum.
akşam ise mercimek çorbası ve salata yedim .
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
tatil sonu daha da dikkat edicem.

selam kızlar
hafta sonu çok fırsatım olmadı
şimdi burdayım
bir de şirfemi hatırlayamadım çok da uğraşmadım ama okudum sizleri.
yeni gelenler yeni başlangıçlar beni de heveslendiriyor
hele bazılarının kiloloarı ve hedef kiloları benimle aynı.
onları da okuyorum ara ara.
hafta sonu ne yaptım dersek güzel yemekler yaptım ama sağlıklı
gerçi patlıcandan bu mevsimde pek sağlık beklenmez ama
olsun yine de çok güzel közlenmiş patlıcanla karnıyarık yaptım
hafta sonu yemeğimiz buydu yanına pilav tabi
ama ben pilavdan 2 kaşık yedim
sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum
çok da zayıfladığım söylenemez.
benim zayıflayabilmem için kısıtlamam bir şeylerden ödün vermem gerekiyorç yada ben beynıme öyle kodladığım için ve şu an o ödünü vermeyip hem ekmek hem meyve hem yemek yiyerek zayıflamaya çalıştığım için şu an tartıda bir eksilme yok.
yasemin soysalın kitabını okuycam mutlaka. çünkü kesinlikle benim kilo alımım psikolojik. beynimde olluşturduğum tabuları yıkmadan kilo versem de hemen alıyorum. en kısa zamanda o kitabı okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…