afiyet olsun cnmakşam yemeğim fırında hamsi ve salata 1 dilim de ekmek yedim
güzel ve doyurucuydu.
biraz başım ağrıyor dün gece spor yapıcaktım savsakladım umarım bugün spor yapabilirim.
teşekkürler canım ....afiyet olsun cnm
bence veremem diye şartlandırma kendını evdede yapacagın çok guzel hareketler varteşekkürler canım ....
bugün 75.3 kg idim. nihayet tekrar 75e inebildim.
memelekete gitmeden 74e inmek zorundayım. çünkü orda çok hareketsizim ve günlük 10 bin adım da atmadığım için yediklerime dikkat etsem de genelde kilo alarak dönüyorum. yazdan beri bu memlekete bu 6. gidişim her gidişte kilo aldım onları vermeyle uğraştım.
sanki hep kilo almışım gibi ama dikkat etmeyip üstüne ekleseydim şu an en az on kilo almış durumdaydım.
böyle düşününce tekrar kendimi tebrik ediyorum.
tamam kilo vermedim ama bu şartlar altında yapabileceğimin en iyisini yaptım.
ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.
benim için bir hafta boyunca 1 kilo vermiş olmak çok önemli.
bu 1 kilocuğu hem pasta hem börek hem yemek hem meyve hem ekmek yiyerek verdim.
sabahları çoğunlukla kahvaltımı yaptım.
ve badem ceviz bile yedim bu hafta.
yani yiyerek 1 kilo verdim.
74ü de görerek memlekete gidicem ve orda da kilo veremem ama üstüne almamaya çalışıcam
tebrik ederim canım…teşekkürler canım ....
bugün 75.3 kg idim. nihayet tekrar 75e inebildim.
memelekete gitmeden 74e inmek zorundayım. çünkü orda çok hareketsizim ve günlük 10 bin adım da atmadığım için yediklerime dikkat etsem de genelde kilo alarak dönüyorum. yazdan beri bu memlekete bu 6. gidişim her gidişte kilo aldım onları vermeyle uğraştım.
sanki hep kilo almışım gibi ama dikkat etmeyip üstüne ekleseydim şu an en az on kilo almış durumdaydım.
böyle düşününce tekrar kendimi tebrik ediyorum.
tamam kilo vermedim ama bu şartlar altında yapabileceğimin en iyisini yaptım.
ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.
benim için bir hafta boyunca 1 kilo vermiş olmak çok önemli.
bu 1 kilocuğu hem pasta hem börek hem yemek hem meyve hem ekmek yiyerek verdim.
sabahları çoğunlukla kahvaltımı yaptım.
ve badem ceviz bile yedim bu hafta.
yani yiyerek 1 kilo verdim.
74ü de görerek memlekete gidicem ve orda da kilo veremem ama üstüne almamaya çalışıcam
ahhh canım . teşekkürler.tebrik ederim canım…sana hep dedigim gibi bu günlüklerden kimler geldi kimler geçti..sen ise hep mücadele ettin,burdaydın.. sigarayı bıraktın,üzücü olaylar yaşadın.. zor zamanlar geçirsen de kendine ve yapabilecegine olan inancın seni burda tuttu.. inanıyorum canım, sen bunu başaracaksın
evet canım haklısın.bence veremem diye şartlandırma kendını evdede yapacagın çok guzel hareketler var
umarım cnm hersey beyınde bıtıyorevet canım haklısın.
ben aslında hep şartlandırıyorum kendimi memlekete gidince kilo alıcam diye
inşallah bu kez kilo vererek dönerim.
harikasın canım 75 leri beraber gördük 60 ları yaza kadar görmek ümidiyele plan çok güzeldir canım uyguladıkça daha mutlu olur insan .bak sana tavsiyem tatilden kilo almayarak dön bu en büyük kazancın olur ben 2 hafta kendimi kampa alacam inş evdeyim çogunlukla bakalım neler yapacagım hep birlikte görecegizzzz.SANA KOCAMANselam kızlarrrr
2 günlük bir aradan sonra bahar tadında bir havayla içim kıpır kıpır.....
yaşamak güzel şey yaaaaa....
her şey için binlerce şükürrr..
haftam güzel geçiyor memlekete gidicem
dün akşam 40 dakika eliptik yaptım 5 dakika da step.
bu akşam da bir terslik olmazsa planım aynı
kendime saat saat plan yaptım ne zaman evi topluycam ne zaman çocuklarla ilgilenicem ne zaman yemek yicem ne zaman eşimle ilgilenicem ne zaman kitap okuycam ne zaman internete giricem hep belirledim.
internete bu saatler giricem 1 saat dedim ama o kadar uzun kalmam sanırım akşam da eşimin tlfundan girerim okumak için.
tlfumun internet paketinin bitmesi de bir anlamda iyi oldu bu zaman zarfında ne kadar gereksiz vaktimi internetle harcadığımı fark ettim. plan yaptım ve 2 gündür planımı uyguluyorum.
hem çocuklarıma hem kendime hem evime zaman ayırabiliyorum.
benim en büyük eksiğim plansızlıkmış meğer.
çok sevindim canımmm.. plan yapmak hayat kurtarıyorselam kızlarrrr
2 günlük bir aradan sonra bahar tadında bir havayla içim kıpır kıpır.....
yaşamak güzel şey yaaaaa....
her şey için binlerce şükürrr..
haftam güzel geçiyor memlekete gidicem
dün akşam 40 dakika eliptik yaptım 5 dakika da step.
bu akşam da bir terslik olmazsa planım aynı
kendime saat saat plan yaptım ne zaman evi topluycam ne zaman çocuklarla ilgilenicem ne zaman yemek yicem ne zaman eşimle ilgilenicem ne zaman kitap okuycam ne zaman internete giricem hep belirledim.
internete bu saatler giricem 1 saat dedim ama o kadar uzun kalmam sanırım akşam da eşimin tlfundan girerim okumak için.
tlfumun internet paketinin bitmesi de bir anlamda iyi oldu bu zaman zarfında ne kadar gereksiz vaktimi internetle harcadığımı fark ettim. plan yaptım ve 2 gündür planımı uyguluyorum.
hem çocuklarıma hem kendime hem evime zaman ayırabiliyorum.
benim en büyük eksiğim plansızlıkmış meğer.
aynen öyle ama bak ben yine planıma sadık kalamadım. eve anca akşam gelebildim. bazen evdeki hesap çarşıya uymuyo işte.çok sevindim canımmm.. plan yapmak hayat kurtarıyor
evet tabi plan yapıyoruz ama hayat bazen de bizim planladıgımız gibi gitmeyebiliyor.. bugün telafi edersin sporunuaynen öyle ama bak ben yine planıma sadık kalamadım. eve anca akşam gelebildim. bazen evdeki hesap çarşıya uymuyo işte.
dün spor yapamadım bugün yapıcam ama söz.
eşim hala biletlerimizi almamış
memlekete gitsem de sabah kahvaltısı haric yediklerime dikkat edicem
umuyorum ki hedeflediğim 74 kg ile dönücem
bunu çok istiyorum
Selam canım mesajım dikkatini çekmedi herlde seni daha fazla rahatsız etmeyeyimharikasın canım 75 leri beraber gördük 60 ları yaza kadar görmek ümidiyele plan çok güzeldir canım uyguladıkça daha mutlu olur insan .bak sana tavsiyem tatilden kilo almayarak dön bu en büyük kazancın olur ben 2 hafta kendimi kampa alacam inş evdeyim çogunlukla bakalım neler yapacagım hep birlikte görecegizzzz.SANA KOCAMAN
canım siteden girdiğim için dün acil işim çıktı hemen yazim çıkim diye öyle bi baktım.Selam canım mesajım dikkatini çekmedi herlde seni daha fazla rahatsız etmeyeyim
mesajı şimdi okudum....harikasın canım 75 leri beraber gördük 60 ları yaza kadar görmek ümidiyele plan çok güzeldir canım uyguladıkça daha mutlu olur insan .bak sana tavsiyem tatilden kilo almayarak dön bu en büyük kazancın olur ben 2 hafta kendimi kampa alacam inş evdeyim çogunlukla bakalım neler yapacagım hep birlikte görecegizzzz.SANA KOCAMAN
yolculuk eşim biletimimzi ne zamana alırsaevet tabi plan yapıyoruz ama hayat bazen de bizim planladıgımız gibi gitmeyebiliyor.. bugün telafi edersin sporunune zamana yolculuk?
aynen canım bugünlerde biraz alınganım heraldecanım siteden girdiğim için dün acil işim çıktı hemen yazim çıkim diye öyle bi baktım.
bugünlerde biraz alıngan mıyız ne ?
kasıtlı bişey değil yani
dün dikkatini çektiyse sadece kendi günlüğüme yazıp çıktım
eve geç geldim zaten eşim gelmeden yemek filan yapayım diye hızlıca açtım bilgisayarı
olabilir canım .At
aynen canım bugünlerde biraz alınganım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?