Firuze zayifliyor....

günaydın....
güzel bir haftaya daha başladık.
bugün 74ü gördüm ucundan
ama olsun çok mutluyum.
sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum
her şeyden ama ölçülü yemeye çalışarak dengeyi bulmaya çalışıyorum.
biraz yavaş gidiyo ama neticede kilo veriyorum.
dün piknikteydik.
yağmur altında mangal yaptık.
mangalda tavuk köfte ve mantar
1 tavuk kanat 2 köfte yedim sanırım bol bol da mantar yedim
bir dilim kadar da beyaz ekmek
akşam sadece ceviz yedim canım yemek istemedi
şimdi saatler filan çok uymuyo ama yavaş yavaş saat kavramını da oturtmaya başlıycam.
spor bu hafta yapamadım sadece 1 kez eliptyik yaptım.
bunu da haftada en az 3 gün yapmayı planlıyorum.
tatil hedefim 74 kg ile dönüp şubat 15e kadar 73ü görmek. inşallah görücem.

canım benim tebrik ederim,bak nasıl güzel güzel yiyerek kilo veriyorsun..

canım benim tebrik ederim,bak nasıl güzel güzel yiyerek kilo veriyorsun..
evet canım. kısıtlamadan yiyerek ama ölçülü yiyerek.
tek dikkat ettiğim şey eskiden yediğimin yarısını yemek.
tabi önceen baya çok yediğim için bu yediklerim bile size göre fazla gelebilir.
çünkü ben hakkaten küçüklükten beri az yemeyle doymuyorum.
alışkanlık idi.
ama şimdi bu alışkanlığımı yavaş yavaş bırakıyorum.
çaktırmadan.

Gunaydinnn
Şükür kavuşturmak tlfuma kavuştu.
Bu kez çocukların eline vermicem
hep oyun yükleyip 4 gb interneti bitiriyorlar.

Bu sabah 74.8 olmuşum düne nazaran 100 gr daha gitmiş
bu aksam yolculuk var hava soğuk hiç sevmiyorum otobüs yolculuğunu kışın.

Dün aile hekimi gidip adim sayar aldım tahlil yaptırdım.
Kansızlık çıktı yine. Ilac da kullanmıyorum
troit normal sınırda. Ilaca devam. Iyi bu da aradan çıktı.

günaydın canımmm çok sevindimmm 100gr daha hafifsin şimdi :)))) ne güzel kontrollerini de yaptrımışsın harikasın.. bahane bulmak istedikten sonra bahane çok maalsef zaman zaman hepimiz bahanelerin arkasına saklanıyoruz.. bunu fark edip engellemek yine bizim elimizde :) bu arada afiyet olsun.. sofrana bayıldımmm ne kadar özenli ve harika gözüküyor..

Bu sabah biraz özeneyim dedim.
Çokokrem onumde su an ve cok guzel kokuyor ama yememeyi tercih ettim. Bugunluk de yemeyiveriyim dimi?

Sana cevap yazarken bile kac tane bahane siralamisim sildim sonra hastalik bu yaaa. Bahane yok bahane yok .....

hehe öyle oluyor yaa :) boşver canım bu ara yeme,biraz düzenin otursun, sonraki zamanlarda arada bir yersin

inan çok uzak degil.. 73 kiloya da iniceksin 60lı kilolara da.. sen böyle azimli ol yeter ki..
İnşallah...
60 kg olucam ve bu ayda 1 kg ile de olsa seneye bile olsa sağlıkla bu kiloları uzerimden atıcam. Kayinvalidem 45 kg 47 olunca bacaklarim agriyo diyo ben yaşlaninca bu beden nasıl taşıyacak o kadar yükü. Gençken önlemini almalıyım. Burdan zayiflama dan ayrılmak yok

aynen canım.. daha bunun yaşlılıgı, hastalıgı var..biz bedenimize iyi bakıcaz ki yaşlılıgımız rahat ve saglıklı geçsin.. en iyi yatırım kendimize yaptıgımız yatırım, sonucu garanti

aynen canım.. daha bunun yaşlılıgı, hastalıgı var..biz bedenimize iyi bakıcaz ki yaşlılıgımız rahat ve saglıklı geçsin.. en iyi yatırım kendimize yaptıgımız yatırım, sonucu garanti
Evet canım haklısın.
O halde kendimize yatırım yapalım biraz zayiflama adına nerde hareket orda bereket.

Valiz hazirliycam gitmeden evi de temizleyim eşim halıları yikama ya versin 12 günde anca kurur. Çocuklu evde ne hali ne duvar temiz kalabiliyo
Fırsat bu fırsat eve girişim tlf a kavuşunca sevincimden baya paylaşımda bulunmusum.
Ara ara uğrarim yine

telefonuna kavuşmana sevindimm.. bekleriz her zaman

Ne güzel sohbet etmişsiniz zevkle okudum hepsini iyi yolculuklar canım Rabbim yolunuzu acık etsin iyi tatiller bizi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…