çok güzel gözüküyor canımm... yanına sebze, salata da yesen daha çok tutar seniÖğle yemegim 1 koca kase yogurt çorbası üstünde tereyag yok sadece pul biber ve nane kattim. Ekmeksiz Eki Görüntüle 1390300
Haklısın ama tembellik işte bi de acıktım sabredemedim salata hazırlamayaçok güzel gözüküyor canımm... yanına sebze, salata da yesen daha çok tutar seni
birazdan veya acıkınca yapabilirsin karnın şimdi doyduguna göreHaklısın ama tembellik işte bi de acıktım sabredemedim salata hazırlamaya
heheheheheheheheheheheehehehe, neyse ki fark ettinBak gene yaptım hemen bahane eee
Ayyy ben kendimi napıyım
Gayet doyurucuydu canımbirazdan veya acıkınca yapabilirsin karnın şimdi doyduguna göre.. bu seni tutmazsa akşama fazla yiyebilirsin.. salatalık,havuç,yogurt gibi şeyler yesen tutar seni..
evlenmeden önce evlenmek için testler yapıyor ya,onlarda akdeniz anemisi şüphesi çıkmıştı,sonra talasemi merkezinde akdeniz anemisi degil ama demirim çok düşük çıkmıştı.. o zamanlar et yiyordum.hem de nasıl.. şimdi gayet iyiyim :)Gayet doyurucuydu canım
Acikirsam yaparım bişeyler
Ne zamandır sorucam unutuyorum
Sen et yemiyorsun ya demir eksikliğin olmuyo mu
Ben o kadar et yediğim halde gerçi kırmızı et fazla yemem demir eksikliği var ilaç kullanmam gerek
Peki o zaman ilaç kullandın mievlenmeden önce evlenmek için testler yapıyor ya,onlarda akdeniz anemisi şüphesi çıkmıştı,sonra talasemi merkezinde akdeniz anemisi degil ama demirim çok düşük çıkmıştı.. o zamanlar et yiyordum.hem de nasıl.. şimdi gayet iyiyim :)
hayır canım ilaç kullanmadım.. bende de kendimi bildim bileli vardı.şu bildik kilo aldıran vitaminden kullanıyordum arada..ama esas o testte çıktı herşey.. ben hiç çay içmem,sıfır.. bu beslenme şeklimle de hiç şikayetim kalmadı kaç yıldır..beslenmemle birlikte kendiliginden geçti..Peki o zaman ilaç kullandın mi
Çok ilginç yaaa
Bende de akdeniz anemisi şüphesi var ama detayini arastirmadik. Ilac da kullanmadim
Ama ellerim ayaklarım çok soğuk Üşüyorum ve unutkanlık yorgunluk kilo verememe vs çok zararları varmış
Sanirim demir ilacın a da baslicaam.
Çok çay içiyorum yaaa. O da etken demir eksikligine
Anladım canım.hayır canım ilaç kullanmadım.. bende de kendimi bildim bileli vardı.şu bildik kilo aldıran vitaminden kullanıyordum arada..ama esas o testte çıktı herşey.. ben hiç çay içmem,sıfır.. bu beslenme şeklimle de hiç şikayetim kalmadı kaç yıldır..beslenmemle birlikte kendiliginden geçti..
ben benEki Görüntüle 1390485 kim kahve içmek ister
canım benimmmmm seni çok iyi anlıyorum.. çok zor bir durum.. Allah sabır versin.. size iyi yolculuklar..An itibariyle memlekete yolculuğumuz başladı.
İçimi de bir hüzün kapladı
en son giderken babam kötüydü ama hala yaşıyordu
insan uzakta olunca sanki hala hep orda gibi geliyo.
Aklıma geldikçe içim cızzz ediyo tarifsiz bir hüzün tüm varlığımi kapliyo
iyi yolculuklar canım unutma sevdiklerimiz hep kalbimizde anılarımızda Saklıdır düşündükçe hep yanımızdadırlarAn itibariyle memlekete yolculuğumuz başladı.
İçimi de bir hüzün kapladı
en son giderken babam kötüydü ama hala yaşıyordu
insan uzakta olunca sanki hala hep orda gibi geliyo.
Aklıma geldikçe içim cızzz ediyo tarifsiz bir hüzün tüm varlığımi kapliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?