Firuze zayifliyor....

Öğle yemegim 1 koca kase yogurt çorbası üstünde tereyag yok sadece pul biber ve nane kattim. Ekmeksiz

Haklısın ama tembellik işte bi de acıktım sabredemedim salata hazırlamaya
birazdan veya acıkınca yapabilirsin karnın şimdi doyduguna göre .. bu seni tutmazsa akşama fazla yiyebilirsin.. salatalık,havuç,yogurt gibi şeyler yesen tutar seni..

birazdan veya acıkınca yapabilirsin karnın şimdi doyduguna göre .. bu seni tutmazsa akşama fazla yiyebilirsin.. salatalık,havuç,yogurt gibi şeyler yesen tutar seni..
Gayet doyurucuydu canım
Acikirsam yaparım bişeyler
Ne zamandır sorucam unutuyorum
Sen et yemiyorsun ya demir eksikliğin olmuyo mu
Ben o kadar et yediğim halde gerçi kırmızı et fazla yemem demir eksikliği var ilaç kullanmam gerek

evlenmeden önce evlenmek için testler yapıyor ya,onlarda akdeniz anemisi şüphesi çıkmıştı,sonra talasemi merkezinde akdeniz anemisi degil ama demirim çok düşük çıkmıştı.. o zamanlar et yiyordum.hem de nasıl.. şimdi gayet iyiyim :)

Peki o zaman ilaç kullandın mi
Çok ilginç yaaa
Bende de akdeniz anemisi şüphesi var ama detayini arastirmadik. Ilac da kullanmadim
Ama ellerim ayaklarım çok soğuk Üşüyorum ve unutkanlık yorgunluk kilo verememe vs çok zararları varmış
Sanirim demir ilacın a da baslicaam.
Çok çay içiyorum yaaa. O da etken demir eksikligine

hayır canım ilaç kullanmadım.. bende de kendimi bildim bileli vardı.şu bildik kilo aldıran vitaminden kullanıyordum arada..ama esas o testte çıktı herşey.. ben hiç çay içmem,sıfır.. bu beslenme şeklimle de hiç şikayetim kalmadı kaç yıldır..beslenmemle birlikte kendiliginden geçti..

Anladım canım.
Benim de olcturmem gerek ama bakalım
Çayı da bıraksam ama benim için zor
Gerçi Evlendigimde beri artık her yemek arkasından çay içme alışkanlığım kalmadı eşim sadece kahvaltıda. 1 bardak içer o yüzden ben de bayaa azalttim. Sadece sabah.kahvaltida demliyorum çoğu zaman kahvaltı yapamıyorum zaten ama hafta sonları demliyorum

An itibariyle memlekete yolculuğumuz başladı.
İçimi de bir hüzün kapladı
en son giderken babam kötüydü ama hala yaşıyordu
insan uzakta olunca sanki hala hep orda gibi geliyo.
Aklıma geldikçe içim cızzz ediyo tarifsiz bir hüzün tüm varlığımi kapliyo

canım benimmmmm seni çok iyi anlıyorum.. çok zor bir durum.. Allah sabır versin.. size iyi yolculuklar..

iyi yolculuklar canım unutma sevdiklerimiz hep kalbimizde anılarımızda Saklıdır düşündükçe hep yanımızdadırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…