Firuze zayifliyor....

Sagolun kızlar desteğiniz için
Sabah 10 buçuk gibi kahvaltı yaptık hala aç değilim aksama da akrabalar gelicek.
Gelince tartildim 75.3 benim tartımdan fazla tartıyo yada şişlik var yolculuktan olsa gerek.
Burdan 74 ile eve dönücem.

canım yolculuk ertesi o kadar yolun şişligi oluyor tabii.senin kilon yarın,öbür gün belli olur.. 74 ile bekliyoruz seni o zaman

canım yolculuk ertesi o kadar yolun şişligi oluyor tabii.senin kilon yarın,öbür gün belli olur.. 74 ile bekliyoruz seni o zaman
Ayyy inşallah 74 ile dönerim. Bugün 76.3 tu ayyy dedim sanırım tartı bozuk moralim bozuldu
Dün 2 öğün yedim hiç meyve yemedim
Akşam şu böreği salata sarma patlıcanlı saksuka yemeği yedim ekmek pilav hiç yemedim. Ama yine de çok olmuş böyle bakınca.
Henüz sabah kahvaltısini yapmadık dünden tokum o derece.
Kilo alıp da dönmek hiç istemiyorum hemen yuruyus yapmam gerek.

az da olsa birşeyler ye şimdi canım.insan ögün atlayınca bir sonraki ögün çok yiyor nasıl olsa sabah kahvaltı da yapmadım diye.. tartı bozukta olsa düne göre kilo almışsın.. mesela bugün hiç hamur işi ekmek ve türevleri yemezsen yarına kilonu dengeledigini görürsün..

Evet canım haklısın
EB iyisi yiyim bişeyler
Ama moralim bozuldu hemen nasıl kilo alıyorum yaaaa

Evet aynen öyle.
Yemek gerek benim için zorlu bir sınav.
Şeytan diyo ki şimdilik ye bi daha mı gelip böyle annelerle kahvaltı yapacaksın.
Ama şeytani dinlemicem
sen şeytan a uyma..şeytan sadece memleket yemekleri için bunu demiyor.dönünce de ah şu tatlıdan da ye ah şu böregi de ye demeye devam ediyor.adı üstünde şeytan işte.. her yerde yokluyor.. :)

sen şeytan a uyma..şeytan sadece memleket yemekleri için bunu demiyor.dönünce de ah şu tatlıdan da ye ah şu böregi de ye demeye devam ediyor.adı üstünde şeytan işte.. her yerde yokluyor.. :)
Şeytanın bacağını kırmak gerek.
Dediğin gibi şeytan hep vazife başında. Ben de uyanigim ama.
Uymuycam işte git başkasını kandir hıh

500 kez yerimde zipladim hiç yoktan iyidir
Akşam 5 gibi yemek yedim açım ama bi lokma bişey atmadim ağzıma inşallah yarın yine 75i görürüm

Yasemin soysal in kitabını okumaya başladım tek suçlu beyniniz.
Diğer kitabını da aldım bulmusken tek şişman beyniniz.
Büyük şehirde yaşamak çok güzel yaaa. Kendi yaşadığım yer ilçe ve cok küçük hiç bi aradığımi bulamıyorum. Gerçi artık internet var ama onu da ben beceremiyorum eşim alıyor bu da hoşuma gitmiyor. Burda her gelişimde en az 2 kitap alırım. Aradığım her şeyi de buluyorum.

Kitaba başladım 70. Sayfaya kadar geldim
Şimdilik farklı bişey öğrenmesi.
zaten bildiğim şeyleri anlatıyor bakalım ilerleyen sayfalarda neler var

Merhaba sevgili günlükçüğüm
Bugün neler yaptım sabah normalde yediğim in yarısı kadar tost yedim bol bol su içtim ve 500 kez zıplayıp on bin adim attım
Bugunluk vazife de tamam
74 u görerek gidicem burdan
Yasemin soysal in tek suçlu beyniniz kitabını bitirdim ufkum açıldı
Şimdi tek şişman beyniniz kitabıni okuycam
Bugün 4 tane daha kitap aldım çarşıya çıkmışken
Okumak için sabirsizlaniyorum

Bugün tlf dan değil aile hekiminin aldigim adimsayari denedim tlf la hemen hemen aynı. Tlf sarjdaydi 2000 adim eksik kaldı

Eklentiler

• PhotoGrid_1422647297998.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 70
maşallah canım çok iyi gidiyorsun,tebrik ederimm kitabı begendin mi? ilk yorumun "bildigimiz şeyler"di.bi de son yorumu alalım :)

maşallah canım çok iyi gidiyorsun,tebrik ederimm kitabı begendin mi? ilk yorumun "bildigimiz şeyler"di.bi de son yorumu alalım :)
Evet canım beğendim güzel bir kitap bilindik şeyler de var ama su an zihnimde bazı şeyler daha iyi oturdu.
Sadece zayiflamayi içeren bir kitap değil zihin ruh ve bedenin birlikte yol alması gerektiğini ifade ediyor. Ve farkında olarak yaşamak gerektiğini, insanlar tarafından zihnimize işlenmiş önyargılardan kurtularak yasamamiz gerektiğini vurguluyor.
Kısacası iyi ki okumuşum....

kitabın sonunda bir detoks tan bahsediyor sadece meyve yiyerek 3 gün yapılacak bir detoks.
Ama bu detoks zayiflamak için değil eski benden sıyrılıp yepyeni bir benle hayata devam edebilmek için yapilacak. Ben de evime gidince yapmak istiyorum .

Bu arada kitabın etkisi sanırım biraz farkındalık oluşturdu
Akşam yemeğinde kendimi bi yokladım aç miyim ? Hayır dedim ve yemedim en son 3 buçuk ta yemek yemistim. Şu an aç hissetmiyorum halen. Aklıma hep 60 kg olduğum zamanı getiriyorum. Göbeği min ve midemin çıkmadığı güzel bir görüntünün olduğu o resmi hayal ediyorum ....
önyargılardan ve bana ezberletilmis yanlış düşüncelerden sıyrılarak mutlulukla ve sağlıkla o halime ulaşacağim günü düşünüyorum. Kitabın Bugunluk etkisi bu. Bir de hersey insanın kendi elinde mutlu olmak mutsuz olmak öfkeli olmak sakin olmak.

çok güzel şeyler bırkamış sende.. sevdim ben bu kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…