canım yolculuk ertesi o kadar yolun şişligi oluyor tabii.senin kilon yarın,öbür gün belli olur.. 74 ile bekliyoruz seni o zamanSagolun kızlar desteğiniz için
Sabah 10 buçuk gibi kahvaltı yaptık hala aç değilim aksama da akrabalar gelicek.
Gelince tartildim 75.3 benim tartımdan fazla tartıyo yada şişlik var yolculuktan olsa gerek.
Burdan 74 ile eve dönücem.
Ayyy inşallah 74 ile dönerim. Bugün 76.3 tu ayyy dedim sanırım tartı bozuk moralim bozulducanım yolculuk ertesi o kadar yolun şişligi oluyor tabii.senin kilon yarın,öbür gün belli olur.. 74 ile bekliyoruz seni o zaman
az da olsa birşeyler ye şimdi canım.insan ögün atlayınca bir sonraki ögün çok yiyor nasıl olsa sabah kahvaltı da yapmadım diye.. tartı bozukta olsa düne göre kilo almışsın.. mesela bugün hiç hamur işi ekmek ve türevleri yemezsen yarına kilonu dengeledigini görürsün..Ayyy inşallah 74 ile dönerim. Bugün 76.3 tu ayyy dedim sanırım tartı bozuk moralim bozuldu
Dün 2 öğün yedim hiç meyve yemedim
Akşam şu böreği salata sarma patlıcanlı saksuka yemeği yedim ekmek pilav hiç yemedim. Ama yine de çok olmuş böyle bakınca.
Henüz sabah kahvaltısini yapmadık dünden tokum o derece.
Kilo alıp da dönmek hiç istemiyorum hemen yuruyus yapmam gerek.
Evet canım haklısınaz da olsa birşeyler ye şimdi canım.insan ögün atlayınca bir sonraki ögün çok yiyor nasıl olsa sabah kahvaltı da yapmadım diye.. tartı bozukta olsa düne göre kilo almışsın.. mesela bugün hiç hamur işi ekmek ve türevleri yemezsen yarına kilonu dengeledigini görürsün..
kilo dedigin yiyince alınır yemeyince verilirEvet canım haklısın
EB iyisi yiyim bişeyler
Ama moralim bozuldu hemen nasıl kilo alıyorum yaaaa
Evet aynen öyle.kilo dedigin yiyince alınır yemeyince verilir
sen şeytan a uyma..şeytan sadece memleket yemekleri için bunu demiyor.dönünce de ah şu tatlıdan da ye ah şu böregi de ye demeye devam ediyor.adı üstünde şeytan işte.. her yerde yokluyor.. :)Evet aynen öyle.
Yemek gerek benim için zorlu bir sınav.
Şeytan diyo ki şimdilik ye bi daha mı gelip böyle annelerle kahvaltı yapacaksın.
Ama şeytani dinlemicem
Şeytanın bacağını kırmak gerek.sen şeytan a uyma..şeytan sadece memleket yemekleri için bunu demiyor.dönünce de ah şu tatlıdan da ye ah şu böregi de ye demeye devam ediyor.adı üstünde şeytan işte.. her yerde yokluyor.. :)
Dönersin inş canımBugün baya iyi yürüdüm
17 bin adim yürüdüm
Ekmek yemedim
Buda kilo almadan dönsem
maşallah canım çok iyi gidiyorsun,tebrik ederimmMerhaba sevgili günlükçüğüm
Bugün neler yaptım sabah normalde yediğim in yarısı kadar tost yedim bol bol su içtim ve 500 kez zıplayıp on bin adim attım
Bugunluk vazife de tamam
74 u görerek gidicem burdan
Yasemin soysal in tek suçlu beyniniz kitabını bitirdim ufkum açıldı
Şimdi tek şişman beyniniz kitabıni okuycam
Bugün 4 tane daha kitap aldım çarşıya çıkmışken
Okumak için sabirsizlaniyorum
Evet canım beğendim güzel bir kitap bilindik şeyler de var ama su an zihnimde bazı şeyler daha iyi oturdu.maşallah canım çok iyi gidiyorsun,tebrik ederimmkitabı begendin mi? ilk yorumun "bildigimiz şeyler"di.bi de son yorumu alalım :)
çok güzel şeyler bırkamış sende.. sevdim ben bu kitabıBu arada kitabın etkisi sanırım biraz farkındalık oluşturdu
Akşam yemeğinde kendimi bi yokladım aç miyim ? Hayır dedim ve yemedim en son 3 buçuk ta yemek yemistim. Şu an aç hissetmiyorum halen. Aklıma hep 60 kg olduğum zamanı getiriyorum. Göbeği min ve midemin çıkmadığı güzel bir görüntünün olduğu o resmi hayal ediyorum ....
önyargılardan ve bana ezberletilmis yanlış düşüncelerden sıyrılarak mutlulukla ve sağlıkla o halime ulaşacağim günü düşünüyorum. Kitabın Bugunluk etkisi bu. Bir de hersey insanın kendi elinde mutlu olmak mutsuz olmak öfkeli olmak sakin olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?