Firuze zayifliyor....

Kitabı okurken senin sayfan da aklıma geldi sendeki değişim. Tıpkı yazarın anlattığı gibi. Belki de o yüzden bana bilindik geldi

canım bu telefonda olan adım sayar hakkında bilgi verebilirmisin

Tlfumun kendi uygulaması samsung tlf larda oluyor zannedersem. Ama yoksa da google playdan pedometre diye aratip yukleyebilirsin.

Günaydinnn...
Yine çok güzel bir gün ve bugün yine çooook mutluyum...

Bu sabah 74 u hala göremedim ama olsun az kaldı....
burdan gitmeden o 74 u görüp gidicem.
Aslında sürekli tartilmak da uygun değilmiş. Bunu değiştirmem gerekiyor. Neyse hersey biranda olmuyor yavaş yavaş oraya doğru geliyoruz.

Kitabı okurken çoğunlukla sigarayı bırakma sürecim aklıma geldi. Aslında hepsi beynin sonucu.
Sigarayı bıraktim ve sigarayla ilgili noronlarimi zayiflattim. Aynı şeyi sağlıklı beslenme ve sporla ilgili de yapıcam. Büyük bir zevkle ve tadına vararak hayal ederek az yıyerek doyabilmenin zevkine vardigimi hissedicem. Ve ruhuyla bedenimle ve zihnimle zayifliycammmm

Merhaba sevgili günlüğüm
Bu sabah 74 u gördüm
Hedefim burdan 74 ile evime varmak.
Belki 73 bile olabilir
Her gün zayıf fit göbeksiz halimi hayal edıyorum. Öyle bi mutluluk kapliyo ki

Mutlu oluyorum.
Bu kez olucak zayifliyorum hem bedenimle hem zihnimle hem de ruhumla.

Masaaalah canım sana Çok iyi gidiyorsun

Bugün 50 dakika yürüme bandında yürüdüm toplam 250 kalori yaktim. 20. Dakikada kırmızı bi şey var o çıkinca tüm değerler sifirlandi. Ben de üstüne yarım saat daha yürüdüm.

Firuzee nerelere gitmiştim öle bildirim yapmıyorsun seni artık simsims sayfasından takip ediyoruz canım artık yuvana dön sayfana ve yediklerini bizimle paylaş canım benim

Firuzee nerelere gitmiştim öle bildirim yapmıyorsun seni artık simsims sayfasından takip ediyoruz canım artık yuvana dön sayfana ve yediklerini bizimle paylaş canım benim
Yediklerimi paylaşmak istemiyorum canım
Çünkü çok masum şeyler değil
ben bu siteye simsimsin sayfasını okuyarak üye oldum. Neden üye olduğumu bi hatırlamak istedim Sağolsun bana çok destek oldu.
Kendimi bıraktigimda hep destekçimdi. Sana da yazmışım aslında dün ve önceki gün yalnız kendi günlüğümu unutmuşum haklısın

İşte amacıcımuz bu canım masum olmayan seyleri yazacaksın ki pişman olacağız böyle böyle düzeleceğiz canım bende simsims sayfasını zevkle okuyorum canım bizler böyle böyle destek olacağız birbirimize inş sen yanlış ta olsa yaz yediklerini yazınca yanlışlarını Görüyor insan pişman oluyor ertesi gün daha da dikkat ediyor

Haklısın paylaşayım bakalım bugün neler yedim
Sabah
beyaz ekmek
tereyagda yumurta.
Taze kaymak ve bal.

Öğle
1 tane uzun etli ekmek

Akşam
yumurtalı patates salatasi
mercimek çorbası

bugün bunları yedim ama bir iki lokma değil doyana kadar yedim. Ve 18123 adim attım.

Kilomu bilmiyorum en son 74 u gördüm ve bir daha da tartılmadim. Cumartesi günü evimdeyim inşallah. Pazartesi is başı yapıcaz.

A
oh afiyet olsun canım

Herkese Günaydın. ..
Bugün memlekette son günüm.
Güzel bir kahvaltı yaptım cayımı içtim
çocuklarla son kez babamın kabrini ziyaret edicez. Yine parka gideriz eğleneriz.
Yarın uçakla evimize dönüyoruz yarın itibariyle başlıyorum artık Planlarimi uygulamaya.
öncelikli hedefim az yemeye alışmak.
1. Tabaklarimi degistiricem düz ve koyu renk ve küçük tabaklar beyne daha çabuk doyma mesajı iletirmis.
2. Lokmalari 25 30 kez çiğniycem.
3. En az 2 lt su icicem. Her su içisimde tüm hücrelerimin yıkandıgini ve temizlendigini hissedicem.
4. Ekmeklerimi çeşitlendirip buzluga koyucam her gece 2 dilim ertesi gününe hazır edicem.
5. Haftada en az 3 yada 4 gün 45 dk eliptik yapıcam. Spor yaparken bunu zorunluluk sebebiyle değil mutlulukla yapıcam.
6. Saat 7 den sonra bir lokma dahi ağzıma sürmicem.
7. Hep olumlu mutlu olucam ve bir gün hedefledigim kiloya ulaşıcam. Kendime sinir koymuyorum. Yavaş yavaş sağlıkla hedefime ulaşıcam inşallah.

Zayıfladığımi hissedene kadar da tartılmıycam. Kıyafetlerimden anlaşılır zayifladigim. Benim sürekli tartılarak olumsuz mesajlar gönderiyormusum bundan vaz geçicem inşallah.
Planlarım hazır. Önemli olan uygulamak.... hadi bakalım. Yolculuğum ve değişimim başlasin.

Süoersin canım bende hayatımdan sabah kahvaltısı Hariç karbonhidratı çıkardım ağzıma bir lokma makarna pasta Börek koymayacağım bol protein bol spor

Allah rahmet eylesin canım huzur içinde yatsın Babacığın Rabbim kalanlara sabır versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…