Okumuş muydun daha önceçok güzel şeyler bırkamış sende.. sevdim ben bu kitabı
Okumuş muydun daha önce
yaaa iyice merak ettim bak :))) yok canım okumadım..Kitabı okurken senin sayfan da aklıma geldi sendeki değişim. Tıpkı yazarın anlattığı gibi. Belki de o yüzden bana bilindik geldi
sagol cnmTlfumun kendi uygulaması samsung tlf larda oluyor zannedersem. Ama yoksa da google playdan pedometre diye aratip yukleyebilirsin.
Masaaalah canım sana Çok iyi gidiyorsunMerhaba sevgili günlüğüm
Bu sabah 74 u gördüm
Hedefim burdan 74 ile evime varmak.
Belki 73 bile olabilir
Her gün zayıf fit göbeksiz halimi hayal edıyorum. Öyle bi mutluluk kapliyo ki
Mutlu oluyorum.
Bu kez olucak zayifliyorum hem bedenimle hem zihnimle hem de ruhumla.
Teşekkür ederim canım. Şimdilik iyi gidiyorum hedefime ulaşmak istiyorum . Mesajı beğenmişim ama demek ki cevap yazma fırsatım yoktu. Sağol canım desteğin icinn...Masaaalah canım sana Çok iyi gidiyorsun
Yediklerimi paylaşmak istemiyorum canımFiruzee nerelere gitmiştim öle bildirim yapmıyorsun seni artık simsims sayfasından takip ediyoruz canım artık yuvana dön sayfana ve yediklerini bizimle paylaş canım benim
İşte amacıcımuz bu canım masum olmayan seyleri yazacaksın ki pişman olacağız böyle böyle düzeleceğiz canım bende simsims sayfasını zevkle okuyorum canım bizler böyle böyle destek olacağız birbirimize inş sen yanlış ta olsa yaz yediklerini yazınca yanlışlarını Görüyor insan pişman oluyor ertesi gün daha da dikkat ediyorYediklerimi paylaşmak istemiyorum canım
Çünkü çok masum şeyler değil
ben bu siteye simsimsin sayfasını okuyarak üye oldum. Neden üye olduğumu bi hatırlamak istedim Sağolsun bana çok destek oldu.
Kendimi bıraktigimda hep destekçimdi. Sana da yazmışım aslında dün ve önceki gün yalnız kendi günlüğümu unutmuşumhaklısın
Haklısın paylaşayım bakalım bugün neler yedimİşte amacıcımuz bu canım masum olmayan seyleri yazacaksın ki pişman olacağız böyle böyle düzeleceğiz canım bende simsims sayfasını zevkle okuyorum canım bizler böyle böyle destek olacağız birbirimize inş sen yanlış ta olsa yaz yediklerini yazınca yanlışlarını Görüyor insan pişman oluyor ertesi gün daha da dikkat ediyor
oh afiyet olsun canımHaklısın paylaşayım bakalım bugün neler yedim
Sabah
beyaz ekmek
tereyagda yumurta.
Taze kaymak ve bal.
Öğle
1 tane uzun etli ekmek
Akşam
yumurtalı patates salatasi
mercimek çorbası
bugün bunları yedim ama bir iki lokma değil doyana kadar yedim. Ve 18123 adim attım.
Kilomu bilmiyorum en son 74 u gördüm ve bir daha da tartılmadim. Cumartesi günü evimdeyim inşallah. Pazartesi is başı yapıcaz.
Süoersin canım bende hayatımdan sabah kahvaltısı Hariç karbonhidratı çıkardım ağzıma bir lokma makarna pasta Börek koymayacağım bol protein bol sporHerkese Günaydın. ..
Bugün memlekette son günüm.
Güzel bir kahvaltı yaptım cayımı içtim
çocuklarla son kez babamın kabrini ziyaret edicez. Yine parka gideriz eğleneriz.
Yarın uçakla evimize dönüyoruz yarın itibariyle başlıyorum artık Planlarimi uygulamaya.
öncelikli hedefim az yemeye alışmak.
1. Tabaklarimi degistiricem düz ve koyu renk ve küçük tabaklar beyne daha çabuk doyma mesajı iletirmis.
2. Lokmalari 25 30 kez çiğniycem.
3. En az 2 lt su icicem. Her su içisimde tüm hücrelerimin yıkandıgini ve temizlendigini hissedicem.
4. Ekmeklerimi çeşitlendirip buzluga koyucam her gece 2 dilim ertesi gününe hazır edicem.
5. Haftada en az 3 yada 4 gün 45 dk eliptik yapıcam. Spor yaparken bunu zorunluluk sebebiyle değil mutlulukla yapıcam.
6. Saat 7 den sonra bir lokma dahi ağzıma sürmicem.
7. Hep olumlu mutlu olucam ve bir gün hedefledigim kiloya ulaşıcam. Kendime sinir koymuyorum. Yavaş yavaş sağlıkla hedefime ulaşıcam inşallah.
Zayıfladığımi hissedene kadar da tartılmıycam. Kıyafetlerimden anlaşılır zayifladigim. Benim sürekli tartılarak olumsuz mesajlar gönderiyormusum bundan vaz geçicem inşallah.
Planlarım hazır. Önemli olan uygulamak.... hadi bakalım. Yolculuğum ve değişimim başlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?