Sağol canım.Allah rahmet eylesin canım huzur içinde yatsın Babacığın Rabbim kalanlara sabır versin inş
Bunu ben de çok denedim canım ama her defasında kendimi karbonhidrata saldirirken buldum. Ben beceremedim yani. Benim hedefim yemek ama az yemek şeklinde. Inşallah o dengeyi bulabilirimSüoersin canım bende hayatımdan sabah kahvaltısı Hariç karbonhidratı çıkardım ağzıma bir lokma makarna pasta Börek koymayacağım bol protein bol spor
Evet canım hepimizin gideceği huzura ereceği yet orası çok şükürSağol canım.
Amin insallah.
Huzur içinde babacığım buna inanıyorum zaten. Asıl mutluluğa ve huzura erdi. Tüm dertlerinden ve dünya telasindan kurtuldu.
Nasıl olsa biz de ona kavuşucaz bir gün....
En azından akşamları tüketmemeye düsünüyorum canım az yiyerek gıdım gıdım gidiyor görüyorsunBunu ben de çok denedim canım ama her defasında kendimi karbonhidrata saldirirken buldum. Ben beceremedim yani. Benim hedefim yemek ama az yemek şeklinde. Inşallah o dengeyi bulabilirim
Evet haklısın....En azından akşamları tüketmemeye düsünüyorum canım az yiyerek gıdım gıdım gidiyor görüyorsun
merhaba ;çocuklarla son kez babamın kabrini ziyaret edicez. Yine parka gideriz eğleneriz.
Yarın uçakla evimize dönüyoruz yarın itibariyle başlıyorum artık Planlarimi uygulamaya.
öncelikli hedefim az yemeye alışmak.
...
Zayıfladığımi hissedene kadar da tartılmıycam. Kıyafetlerimden anlaşılır zayifladigim. Benim sürekli tartılarak olumsuz mesajlar gönderiyormusum bundan vaz geçicem inşallah.
Planlarım hazır. Önemli olan uygulamak.... hadi bakalım. Yolculuğum ve değişimim başlasin.
Teşekkür ederim canım. ...merhaba ;
baban yattıkça çocuklarının ve senin ömrün uzasın, Allah rahmet eylesin.
planların için diyecek birşey yok, süper hepsi.
ama tartılma konusunda çooooooookkkkkk haklısın.
bazı günler her gün yediğimizden azıcık fazla kaçırıp tartıda fazla çıkabiliyoruz, bazı günler vücut ödem yapıyor, su fazlası oluyor, bazı günler sporu fazla yapmış oluyoruz vücut yorgunluktan şişebiliyor.
o yüzden en güzeli kıyafetlerden anlamak bence de.
ben de tartılmıyorum. kilo olarak çok bir kaybım olmuyor çünkü bu da moralimi bozuyor zaman zaman ama aynalar gerçeği söylüyor pilates bedenimi daraltıyor ve pantolonlarım bollaşıyor, önemli olan da bu zaten, fit ve sağlıklı olmak üç beş kilo değil.
planlarının başarıya ulaşacağından kuşkum yok
kolay gelsin
Haklısın canım bu Tiroid basa bela oldu Rabbim daha kötüsünü vermesin ama umarım istediğim kiloya ulaşacağım ve bir daha asla kilo almayacağım tek dileĞim yaza kadar hedefime ulaşmak Canım tek dileğim bu aralar gene sabırsızımEvet haklısın....
Akşam makarna pilav hamurisi ekmek olmasin. Sadece salata sebze yemeği yada salata protein. Bu daha sağlıklı.
Az veriyorum diye düşünme.
Sonuçta bizim troit problemimiz var ve herkesin kilo verdiğinde biraz daha zor verdigimiz bilimsel bir gerçek.
Biz bunun için biraz daha spor yapıcaz. Biraz daha beslenmemize dikkat edicez. Inşallah kilo problemimizden kurtulucaz.
Evet ben de sabırsız oluyorum bazen. Ama mecburen sabırlı olmak zorundayiz yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşsak cook güzel olur.... Inşallah canim. Inşallah.....Haklısın canım bu Tiroid basa bela oldu Rabbim daha kötüsünü vermesin ama umarım istediğim kiloya ulaşacağım ve bir daha asla kilo almayacağım tek dileĞim yaza kadar hedefime ulaşmak Canım tek dileğim bu aralar gene sabırsızım
Sabah sabah heyecan yasamıssınız canım hoş geldin evinizeHerkese selam....
Bu sabah baya bi koşuşturmacadan sonra evinize ulasabildik.
Uçak 6.30 dayı ben saati kurdum ama duymamisim. Önceki gün kizkardeşim sözlendi. Kalabalık curcuna gece geç saatlere karar uyumadik. Doğal olarak sabah sabah uyanamamisim. Bi kalktık saat 5 buçuk. Hemen Apar topar hazırlandık çıktık. Bu kez de araba çalışmadı.Allahtan amcamlar filan aynı sitede. Hemen arabasini aldık güç bela yetiştik uçağa. Kimbilir kaç kere isminizi anons etmişler.
Sabah sabah yetiştik yetişmedik derken baya bi heyecan yaşadık.
Yarın 1. Gün başlıyorum beslenme planıma.
Evim evim güzel evimmmmm. ...
Sabah sabah heyecan yasamıssınız canım hoş geldin evinize
canını sıkma yaa keyfini çıkar :) sen de bir gün arkadaşlarınla gezmeye gidersin kocanı çocuklarla bırakıpSelam sevgili günlüğüm
Bugün eşim bizi ekip arkadaşlarıyla geçmelere pikniklere gitti
Çok canım sıkıldı cooookkkk
Kahvaltımı şimdi yaptım. Sabah çocuklara kahvaltı ettirmiştim ben de muz yedim o zaman.
Kahvaltı
1 kk kadar tam yağlı peynir
4 siyah zeytin
1 salatalık
1 tutam maydanoz
Biraz Sucuklu yumurta
bu öğle yemeğim gibi oldu aksama da köfte yapmayı planlıyorum.
Ara öğün ceviz yicem.
Ama 12 gündür yoktuk .canını sıkma yaa keyfini çıkar :) sen de bir gün arkadaşlarınla gezmeye gidersin kocanı çocuklarla bırakıp
sen de ona "bugünün keyfini çıkardıgını" ima et o zamanAma 12 gündür yoktuk .
Şimdi mi arkadaşlarıyla gerek aklına gelmiş.
Bence kesinlikle bana bi şey ima ediyo.sen beni 12 gün bıraktın sen de 1 gün kal bakalım yalnız diyo.
Ama temizlik yapmam gereksen de ona "bugünün keyfini çıkardıgını" ima et o zaman
Aynen onu ima ediyor canım ama sen aîlrnle geçirdiğin güzel günleri düşün boşver .bende temizlik yapmayı sevmem ama mecburuz ne yapalım ya Allah de başla canımAma 12 gündür yoktuk .
Şimdi mi arkadaşlarıyla gezmek aklına gelmiş.
Bence kesinlikle bana bi şey ima ediyo.sen beni 12 gün bıraktın sen de 1 gün kal bakalım yalnız diyo.
Başladım ama bitecek gibi gorunmuyo. Bi ara veriim dedim.Aynen onu ima ediyor canım ama sen aîlrnle geçirdiğin güzel günleri düşün boşver .bende temizlik yapmayı sevmem ama mecburuz ne yapalım ya Allah de başla canım
Her türlü ev işinden nefret ediyorum ama temizlikten sonra dünyanın en mutlu,huzurlu insanı oluyorumBaşladım ama bitecek gibi gorunmuyo. Bi arolu veriyorumdim.
Çamaşırlar katlanacak. Hiç sevmediğim şey. Süpürmek silmek bulasik filan daha zevkli ama çamaşır kutlamak ıyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?