Aynen canım.Her türlü ev işinden nefret ediyorum ama temizlikten sonra dünyanın en mutlu,huzurlu insanı oluyorum
Menü harikaEki Görüntüle 1406307 akşam yemeğim 5 köfte ve yağsız salata.
Ekmek yemedim.
Sana naz yapıyor bence biraz alttan al hep biz mi yapacaz onların da Hakkı vardırInşallah bi şey yemem bu saatten sonra
Bu arada eşim halaaa gelmedi.
Napsam surat mı assam.
Ev işlerini bitirdim.
Spor yapicam üşenmezsem.
Güzel bir d duş alıp bakım yaparım.
Du bakalim....canım isterseeee
fiyet olsun menün harika yemezsin sen biz güveniyoruz sanaEki Görüntüle 1406307 akşam yemeğim 5 köfte ve yağsız salata.
Ekmek yemedim.
Neyse dedim ben deSana naz yapıyor bence biraz alttan al hep biz mi yapacaz onların da Hakkı vardır
benin de istemiyor ya ... Bugün keratin yaptırdım savlarıma canımNeyse dedim ben de
Şimdilik affettim...
Spor yapicam ama hiiic canım istemiyo
Güle güle kullan canım nasıl memnun musun ne kadara yaptirdinBe
benin de istemiyor ya ... Bugün keratin yaptırdım savlarıma canım
Su an bitmedi yarın gidecem tekrar üstünden geceçekler 200 tl ye Yaptılar canım sence Pahalı mu sen yaptırdım mu yasa fiyat halkında bilgin var mıGüle güle kullan canım nasıl memnun musun ne kadara yaptirdin
Ohh baya pahalıymis.Su an bitmedi yarın gidecem tekrar üstünden geceçekler 200 tl ye Yaptılar canım sence Pahalı mu sen yaptırdım mu yasa fiyat halkında bilgin var mı
tamam canım yaklaşık 6 ay saclarım dün düz kalıyor dediler banyodan sonra kuruttukran sonra Zaman'ın yoksa ve uğraşmak istemezsen kesici çözüm bence yaptırmakOhh baya pahalıymis.
Inşallah faydali olur canım. Bitince foto atarsin
Benim çok fikrim yok. Görücem in kızları yaptiricakti. Ordan duymuştum ilk kez. Yoksa çok haberim yok
Canım benim.T
tamam canım yaklaşık 6 ay saclarım dün düz kalıyor dediler banyodan sonra kuruttukran sonra Zaman'ın yoksa ve uğraşmak istemezsen kesici çözüm bence yaptırmak
çok güzel olmuşşşGünaydın
Haftaya güzel başladım
Zararlı Bişey yemedim
Ekmek de sadece sabah bu sa ve sabahki kahvaltim simsims ten kopya çektimEki Görüntüle 1407881
çok güzel görünüyor afiyet olsunGünaydın
Haftaya güzel başladım
Zararlı Bişey yemedim
Ekmek de sadece sabah bu sa ve sabahki kahvaltim simsims ten kopya çektimEki Görüntüle 1407881
oooof offffff
cıs gördüm sankiBu sabahki menu
el açması patatesli börek
ve un helvası Eki Görüntüle 1410218
Öğle
peynirli zeytinli sandviç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?