Harikasın tebrikleeeer
Teşekkürler kızlar desteğinizlecanım benim çok güzel gidiyorsun tebrik ederim.. reddettiklerin de çok güzel ama sadece tabakta güzelmontignac iyi geldi arkadaşıma
bugün bende balık yedim ohh missAksam yemeğim balık ve salata
Balık biraz fazla oldu sanırım
Olsuuunn.
Montignac diyetinde sinir yok
Ayy çok güzel.
Hem doyuyorum hem saglikli besleniyorum. Inşallah böyle azmim devam eder
memleketten döndüğümde 78 leri görüyodum. Geçen hafta dikkat ederek 1 kılo verdim 77 oldumbugün bende balık yedim ohh miss
afiyet olsun da reddettiklerin çok süpermişşşama azmine hayran kaldım
kaç kilo oldun canım
Çok teşekkürler canım.Canım çok iyi gidiyorsun tebrik ediyorum seni
çok güzel canım çay içiyor musun pekimemleketten döndüğümde 78 leri görüyodum. Geçen hafta dikkat ederek 1 kılo verdim 77 oldum
Geçen cumartesi montignac diyetine başladım. Sanırım şu an 75 kg yada 74.5.
Yeşil çay iki günde bir içiyorum.çok güzel canım çay içiyor musun peki
kiraz sapı iç ödem için akşamda yeşil çay iç ödem olduğunda kilo gtmiyor çünkü
bende alışkanlık oldu Yeşilçay içmeden tuvalete cikamiyodum. O yüzden ara ara içiyorum. Aslında. Yeşil çayı kendi tadını be de sevmiyorum. Çubuk tarçın biberiye yeşil çay zencefil filan olunca bi parça Daha güzel bi tat oluyoBen bir gün yeşil çay içmesem kendimi mutsuz hissediyorum ilk ablam önermişti ve itiraf etmeliyim sırf zayıflatır diye içiyordum ve midem bulanıyodu şimdi tiryakisi oldum çook seviyorum
Sağol canım. Inşallah ulasiriz hedeflerimize hep birlikteMerhaba
ilk hedefinize ulaşmışsınız tebrik ederim
tebrik ederim canımEki Görüntüle 1424803 Kilo bildirimim her cuma olucak insallah.
Ilk hafta montignac ile güzel kilo verdim. Haftaya bu kadar olmasa da 72 ye inmeyi istiyorum. Inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?