Sağol canım. Biliyorsun senin desteğinle. Hakkını nasıl öderim hem maddi hem manevi bilemiyorum ..tebrik ederim canım
ben günde iki fincan içiyorum fazla içmemek gerekiyor yağ yakımını artırıyorYeşil çay iki günde bir içiyorum.
Kiraz sapı yok. Aliyim onu da eksik kalmasın
Buna dikkat edeyim Sağol canimben günde iki fincan içiyorum fazla içmemek gerekiyor yağ yakımını artırıyor
kiraz sapını da ödem için içiyorum yine günde iki defa
çaylar önemli canım
Ayy artık yediğimin yemedigimin resmini çekiyom.böyle güzel tabaklarıın bekliyoruz canımmm
bir şey diyeyim mi? bu iş oldu , harikasınAyy artık yediğimin yemedigimin resmini çekiyom.
Bak bu bugünün özeti
Sabah 7de 1 elma
Yarım saat sonra
2 dilim tam tahıl ekmek
9 zeytin
Domates Yeşillik
Öğle
Ton balıklı salata
Aksama
Köfte
Soğan domates yesillikEki Görüntüle 1430397
Afiyet olsun cok güzel görünüyorlarAyy artık yediğimin yemedigimin resmini çekiyom.
Bak bu bugünün özeti
Sabah 7de 1 elma
Yarım saat sonra
2 dilim tam tahıl ekmek
9 zeytin
Domates Yeşillik
Öğle
Ton balıklı salata
Aksama
Köfte
Soğan domates yesillikEki Görüntüle 1430397
Eeeee hocam kim ?bir şey diyeyim mi? bu iş oldu , harikasın
Sağol canım benimAfiyet olsun cok güzel görünüyorlar
aglarım şimdiii çok tatlısın..Eeeee hocam kim ?
Canım benim sen de harikasın. Neler yaşadık sen biliyorsun. Az özel mesaj yazmadın benim için. Beni bıraksaydin kimbilir kaç kilo olurdum. Ama sen bana inandın ben bile kendime inanmazken. Teşekkür ederim.....
Ben de sana teşekkür ederim canım bu sanal ortamda arkadaştan öte olduğun için.aglarım şimdiii çok tatlısın..sadece dışardan gözükeni söyledim… sen de bana çok destek oldun.. ne günler atlattık seninle konuşarak.. ben de teşekkür ederim.. bu sanal ortamda gerçek arkadaş oldugun için
Maşallah menü süper 13.712 adım harika darısı benim başıma şu tembellikten kurtulamadım kaç gündürfiruzeew .!.:Selam günlüğüm
Bugün koşturmacali bir gündü. Sabah yanıma sadece köfte alabildim. Salata yapacak fırsatım yoktu. Sabah da özensiz bir tabak hazırladım sma yine de foto çektim. Benim küçük oğlumun eli de çıkmış
Sabah
1 elma .
Yarım saat sonraEki Görüntüle 1431994
Öğle
5 köfte
Akşam
Karniyarik 1 buçuk
Yoğurt
Salata
13.712 adım almışım daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?