Iftar a yakın 70.6 sahurda sonra tok karnına 73.5 bu kadar fark olabilir mi yaaa
Tuvalet sorunu devam ediyor kayısı erik kompostosu herseyi deniyorum.
Bayram sonrası umarım fazla kilo almadan yoluna devam ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iftar a yakın 70.6 sahurda sonra tok karnına 73.5 bu kadar fark olabilir mi yaaa
Tuvalet sorunu devam ediyor kayısı erik kompostosu herseyi deniyorum.
Bayram sonrası umarım fazla kilo almadan yoluna devam ederim.
canım benim iftara yakın tartıldıgın 70.6 dogru kilon bence :) iftar sonrası bol sıvı tüketiliyor ayrıca neredeyse iki ögünlük yeniliyor yemekler.o yüzden bu kadar fark olması normal bence.. bende de aynı wc problemi var bu ara ve ben yarın activia yogurt yemeyi planlıyorum,hiç beni yanıltmadı :112: not:her zaman yersen alışkanlık yapıp bagırsakları tembeleştiriyor.. zor günler
. Yoğurdu kendim yapiyorum o yüzden dışardan yoğurt yemiyoruz activya yi bir denerim hala problem yasiyorum. Oructan Troit ilacimin da düzeni şaştı bu yüzden de hem kilo ile ilgili hem de yorgunluk halsizlik gibi problemler yaşıyorum. Şimdi kiloyu çok düşünmüyorum ama ramazan girmeden önce sigarayı bırakmadan 69.3 idim şimdi kilo aldım hedefim ramazani fazla kilo almadan bitirmek. Ramazan sonrası diyetime devam edicem. Ama ramazanda dikkat edemiyorum
merhaba firuze 70.6 yı görmüşsün çok iyiama yemekten sonra tartılma çok sıvı aldığın için 73.5 çıkman çok normal boşuna moralini bozmuş oluyorsun önemli olan iftar öncesi rakam tuvalet sorununu doğadan form çayı kayısılı içerek halledebilirsin şimdi içeceğide var çok işe yarıyor bende sorun yaşadığımda kullanıyorum. sakın pes etme bu kilolar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?