Firuze zayifliyor....

Sağol desteğin için. Evet sabretmem gerek inşallah fazla kilo almadan atlatirim şu aşamayi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ramazan güzel gidiyor hele şu akşamüstü bi masumluk çöküyor ya insanın uzerine. Oruç çok mükemmel bir ibadet.

Iftar sonra bi ağırlık çöküyor üzerime zaten uykusuzluğa hiç dayanamam saat 10 gibi uyuyorum sonra gece 1 gibi kalıyorum tekrar. Uyumasam iyi olucak ama dayanamıyorum. Bu arada kilo aldım sanırım bi göbek belirdi yaaa

Sigarayı sanırım unutmaya başladım eskisi gibi aranmiyorum. Ama yine bir boşluk hissi oluyor. Bu sene ramazanda ne açıklıyorum ne susuyorum neden öyle herkes mi bu şekilde anlamadim geçen sene dayanamıyorum aksama doğru Bayılacak gibi oluyor öğlen muhakkak uyuyordum. Sigarayı bırakmamak mi alakali acaba bu dinçligim.

Bir an önce 60 kg ya inmek istiyorum. Şu an 70. 6 kiloyum

Sanırım kilo alıyorum
3 gündür sindirim problemim var oructan olsa gerek. Çok yiyorum ve yedikleri min hepsi duruyor ,çok rahatsızim. Dün gece yeşil çay yaptım bol bol su içtim ama aynı. hatta yoğurt kuru bile yaptım iftarda ve sahurda ama yok. Sigaranın tek faydası tuvalete cikarmasiydi heralde.

Son düzenleme:
Sahurda sonra hemen yattığım için kilo alıyorum heralde. bugün yatmamaya karar verdim artık 6 ya kadar bekliycem uyumuycam.
Kilo almadan ramazan bitirip 68 kg ile ramazan sonrası diyetime devam etmek istiyorum

Son düzenleme:
Hızla kilo alıyorum imdaaaat

Benim 68 hayalim suya dustu gibi. Bi süre ekmek ve pide yemeye ara vermeliyim. Bugün metabolizma çayı yaptım ama iştahı mi yine baskilamadi yaa napcan ben bu çok açılan Istahim a. Her iftardan sonra tamam sahurda yemiycem diyorum ama yine dayanamayip baya bi yiyorum. Ekmek pide tatlı meyve yok yarın. 200 adet ip atladım hedefim 1000 bakalım yapabilecek miyim

73 kg yum
Bütün ugraslarim bomboşa gitti . Neyse şikayet değil çözüm uretmem gerek. Bu aksam ekmek yemedim pide de yemedim bu benim için bi artı. 400 ip atladım 1000 olmadı ama olsun. 3 kupa yeşil çay bir Türk Kahvesi içildi. Tuvalet sorunu hala devam ediyor yarın gün kurusu kayısı alicam bakalım. Bu ramazan 68 i gecmiycem....68 den de 60 a düşüncem inşallah. Şimdi icraat zamani

Son düzenleme:
Iftar a yakın 70.6 sahurda sonra tok karnına 73.5 bu kadar fark olabilir mi yaaa

Tuvalet sorunu devam ediyor kayısı erik kompostosu herseyi deniyorum.

Bayram sonrası umarım fazla kilo almadan yoluna devam ederim.

merhaba firuze 70.6 yı görmüşsün çok iyi ama yemekten sonra tartılma çok sıvı aldığın için 73.5 çıkman çok normal boşuna moralini bozmuş oluyorsun önemli olan iftar öncesi rakam tuvalet sorununu doğadan form çayı kayısılı içerek halledebilirsin şimdi içeceğide var çok işe yarıyor bende sorun yaşadığımda kullanıyorum. sakın pes etme bu kilolar gidecek

canım benim iftara yakın tartıldıgın 70.6 dogru kilon bence :) iftar sonrası bol sıvı tüketiliyor ayrıca neredeyse iki ögünlük yeniliyor yemekler.o yüzden bu kadar fark olması normal bence.. bende de aynı wc problemi var bu ara ve ben yarın activia yogurt yemeyi planlıyorum,hiç beni yanıltmadı :112: not:her zaman yersen alışkanlık yapıp bagırsakları tembeleştiriyor.. zor günler için ideal

Teşekkür ederim canım destek olduğun için. Hakikaten boş yere moralimi bozuyorum sürekli tartilarak. Şimdi kayısı kaynattim bakalım etki edecek mi

selam gunlugum
uzun zamandır yazmamışım buraya
sigarayı bıraktım 20 gunu gectı
ama hala arada bı yokluyo nıkotın canavarı
iştahım hala çok açık. ve doyma hissini kaybettim gibi.
bir tabak çorbayla doymuyorum gerçi dün sadece çorba yapmıştım yemeye o yüzden 2. tabağı yedim
ama normalde 1 tabakla doymam gerek.

Bugün de spor yapamadım
Yarın yururum ama ip de atlamadim Ayy tüm gün evdeydim
Canim temizlik bile yapmak istemedi. Tüm gün tembellik ettim resmen

6 gün boyunca protein ağırlıklı beslenicem. Mevsimlerden roma da ve çoğu diyet programlarında kaçamak yapılan yada bol karbonhidrat alınan günlerin sonrasında dengelemek için protein öneriliyor. Bakalım bir deniycem. Proteinlerden beslendiği kendimi yorgun halsiz hissetmiyorum. Daha dinç oluyorum genelde. 6 gün boyunca bi dikkat etmeye çalışayım bakayım.

Ah ahh güya protein ağırlıklı beslenicektim. Tam tersi oldu 3 gündür. Bol karbonhidrat az protein oldu. Oldu işte. Halledicem. Yeme düzenini oturtucam. Şimdi ilk hedefim kilo almamak. Ama bugün tartı bana 75 i gösterdi daha ne zaman 70 idim bir hafta olmuş mudur ya 5 kg alınır mı tartı mi bozuk şişlik mi var ne anlamadım. Ama ben kilo verirken de vermem vermem birden düşerim. Şimdi de birden mi aldim ay allahım 75 olamam olmamalıyim.

Uzun bir aradan sonra Merhaba günlüğüm.
Bayramda memlekete gittim. Ve her memlekete gidişimde 2 kg hediyeyle geri dönerim yine aynısı oldu. Ama bu kez sevindirici gelişme gelinler kızlar kardeşlerim sigara içerken ben tek bir nefes bile sigara içmedim..😆😆😆😆
kilo nedir ki verilir önemli olan sigara gibi bi illetten hayatımı kurtarmak ve ben bunu başardım. Inşallah bir daha tek bir nefes dahi icmiycem. Ömrümün sonuna kadar da bu kararımdan vazgecmiycem. Şu an çok mutluyum. Bunu başarabilmek bir bagimlikliktan kurtulmak hapishaneden kurtulmak gibi benim için. Allahım sana şükürler olsun...

Son düzenleme:
Memleketten geldiğimde 75 kg idim şimdi 72.8 dün metabolizma çayı içtim ondan heralde ödemi attım. Bi türlü diyete başlayamiyorum. 55 kg lugar gördükçe ben de böyle olucam diyorum ama hiç hareket yok. Hep istiyorum. Acikinca gözüm bişeyi görmüyor. Ayda 1 kg versem 1 sene sonra 60 olucam ama o sabır da yok bir an önce sonuç almak istiyorum. Ama bu fikre kendimi atistiriyo rum yavaş ama kalıcı kilo vermek. Geç olsun güç olmasın.

Kendime bir plan yapıcam ve uygulamaya koyucam
Sigaradan kurtuldum sağlıklı kendimi sıkmiycam bi programla yavaş ama kalıcı zayiflamak istiyorum . Kafamda planlar hep yapıyorum ana özellikli bu saatler benim için çok tehlikeli saatler. En çok bu zamanlarda delicesine yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…