Firuze zayifliyor....

Şimdi 3 tane hurma yedim canım dondurma da istiyor hemen kahve yaptim şekersiz şimdi biraz iyiyim. Bugün öğleyi kadar bişey yemedim öğlen 2 tavuk doner yedim ve kocaman bi dondurma. Öğlen 72.3 kg olmuşum. Susuzluktsndir muhtemelen. Ama 75 leri gördüğümde o kadar mutsuzdum ki insanların nasıl yavaş yavaş kilo aldıklarını anladım kilo alıyorum mutsuz oluyorum sonra tekrar yiyerek mutsuzlugumu unutmaya çalışıyorum ama daha da kilo alıyorum spor da yok bir süredir hayatımda. Kendimi beğenmiyorum ve cok mutsuzum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Sevgili günlüğüm
Benim zayiflamak için motive olmam gerek güzel bi sağlıklı beslenme menüsüyle tekrar kilo vermeye başlamak istiyorum. Tam kilomu bilmiyorum fok değişken dün 72.8 bugün 73.6 şu zırt pirt tartilmaktan da vazgecemedim bi turlu. Diyetisyen gidicem ben ya. Kendi başıma yapamiyorum.

Canim sekeri ve ekmegi kes ekmek yerine ceviz yiyebilirsin. Ve haftada 1 tartil lutfen.Guzel kilo verirsin bende diyetteyim suan. Meyve bile yemiyorum yersemde gunde 1 tane sekeri dusuk meyveler yiyiyorum. Motivasyon icinde internetten surekli kiyafet ve zayiflayan insanlara bakiyorum ben niye yapmiyimki diyorum. Hele guzel kombin kiyafetler var ya zayiflarsan hemen dolabimi degistirip kombin halinde alicam kiyafetleri cok guzeller :) kendimi o kiyafetlerin icinde bile hayal etmek guzel :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın canım. Meyve yle benim de pek aram yok ama yazı en büyük kaçamağı benim için dondurma ve ben her gün yiyorum ne yazık ki. Bi yerlerden başlamam lazım tekrar. Az önce yine tartildim 75.2 uff
Tartildim ca moralim bozuluyor yaa. Şeker ve şeker içerikli şeyleri bi süre yememeliyim. Dondurmaya da bi süreliğine veda etsem iyi olucak.
Sigarayı bıraktigimda beri kahvaltıyi da bıraktım en sevdiğim öğün kahvaltıydi oysa ki. Yumurtalar peynirler tost lar. Deli bi çay hmmm ama artık sigara yok. Ohhh sağlıklı yaşam. Tekrar zengin kahvaltilarima doneyim zeytin yemeyi özledim yaaaa.

Işte sağlıklı beslenme planım:
Sabah 1 yumurta peynir bol yeşillikler kahvaltı 1 dilim tam tahıl ekmegi
Öğlen
Ton balıklı salata yada tavuk sote veya köfte ekmek yok
Akşam üstü benim için en tehlikeli vakitler hurma yogurt yiyerek bu tehlikeli vakti atlaticam
Aksam da sebze yemeği ve salata akşam 7 den önce yenmiş olmalı ve bu saatten sonra meyve bile yememeliyim. Spor şimdilik dursun bu beslenme düzenini bir hafta uygulayacagim.

Son düzenleme:
Şu yeni kk ya alışamadım hala okuyorum ama cevap yazamadım bi türlü. Kilo aldı başını gitti günlük. Ne yapacagimi bilmiyorum. Psikolojim diyet yapmak için hiç uygun değil. Mutsuzum. Buraya yazarak belki keyfim yerine gelir diye düşünüyorum. Diyete başlayamamam da yoruyor beni. Her gün yarın başlıycam diye erteliyorum ama sabah kahvaltısı yla unutuyorum tüm aldigim kararları. Bir de ne diyeti yapıcam nasıl bir beslenme düzeni uygulayim çok kararsız kalıyorum troit rahatsızlığım sebebiyle kilo verimim zaten çok yavaş. Spor yapmasam ya da günlük 10 bin adim atlasam ertesi gün hemen kilo almış görünüyorum. Şöyle kısa vadede biraz fazlaca kilo kaybı sağlayan bir diyetle mi başlasam diyorum bu kez de kendimi kısıtlamaktan Mütevellit diyet ertesi yiyeceklere olan saldırganligim gözümün önüne geliyor vaz geçiyorum hemen. Velhasıl günlük kafam çooook karışık. Kafamda plan yapmaktan da bir türlü uygulamaya geçemiyorum. Inşallah her şey düzene girer. Sigarayı unuttum bile. Ama Istahim çok açıldı şu an 74 kg yum sabah 73.8 filan aslında çok da kilo almadım yaa. 4 kg kadar sanırım. olsun ben o illetten kurtuldum ya allahım sana çok şükür.​

Son yazdığımı üstüne 1 kg daha eklendi. 75.3 kg yum. 75 benim için bir sınırı sanki. Daha fazla beklemeden kiloları min üstüne kilo eklemeden cuma günü başlıyorum sağlıklı beslenme ve zayıflama programıma. Cuma günü en son Diyetisyenimin yazdığı menüyü uyguluycam. Ilk hedefim haftaya cumaya kadar 73 görmek. Ama haftalik değil günlük tartilicam burda bi arkadaştan gördüm bu sistemi de. Ben de aynı o arkadaşımız gibi sanki haftalik tartilinca son 2 gün dikkat edip 1 kg verebilirim psikolojisini giriyorum. Her gün günlük verdiğim kiloyu yaptığım sporu yazıcam. Hedeflerimi de yazıp kendimi motive edicem. Bıktım kilolu olmaktan. Bıktım herseyi Ertelemekten

Bugün başladım.
Şimdi yumurtaya güne başlıyorum biraz da peynir ve yeşillik bu sabah 74.4 kg idim yarın şişlik vs varsa kurtulmak istiyorum sanki bi ödem var gibi. 73 görsem süper olur öğlen sebze yemeği akşam protein yicem hedefim bu bi kaç hafta işi sıkı tutup ekmek yememek i düşünüyorum inşallah uygulayabilirim. Spor olarak da günlük 10 bin adim fix zaten 200 kere de yerimde zipliyorum. 69 lu kilolara inince jillian veya benzeri bi spora geçicem spor salonu olsa süper olur ama ona vaktim olmuyo.

Öğle yemeğimi yedim
3 kaşık yulaf kepeginden krep yaptım yanına da peynir cayla kahvaltı gibi şu an tokum çok şükür. Akşama da tavuk yicem muhtemelen. Şu bir kaç gün protein ağırlıklı beslenicem. Salata domates filan da yiyorum ama sebze yemegine daha sonra geçicem. Protein diyeti yaptığımda hiç açlık hissetmiyorum diğer türlü ne kadar çok karbonhidrat alırsam o kadar acikiyorum. Bakalım yarım kaç kiloya inicem

Şimdiye kadar çok güzel gidiyor aç değilim ve aklıma açlık gelmiyor 1.5 lt suyumu içtim 200 kez ip atladım aksama da atliycam Dünün cezası. Yarın 73 lere inmedi hayal ediyorum hadi bakalım. Günlük tartilicam ve hedef belirliycem. Bugün 10 bin adim yapamadım aksama doğru yaparım inşallah.

Bu sabah 73.7 kg idim çok mutluyum. Yarın hedefim 73.5
Belirli bi programım yok sadece bi süre ekmek kepekli de olsa çavdar da olsa uzak durucam.
Bu sabah 2 yumurta beyaz peynir
Öğle mısır patlatmasi fazla değil ama
Ikindiye üzeri kahvaltilik sos olur ya kırmızı biberden közlenip yapılan yulaf kepeginden krep için üzerine beyaz peynirli onu yedim bi kase kadar
Akşam da kavun
Görüldüğü gibi ekmek yok bu çok güzel. Inşallah yarın 73.5a inerim

Bu sabah 73.5 idim. 2 hafta tartılmıycam artık. 2 hafta sonra hedef 70 inşallah ulaşım hedefime. Abur cubur yok herseyden yicem ama olcuye kaçırmadan sağlıklı beslenerek. Kahvaltimi yukliycektim ama boyutu nedeniyle yükleyemedim biraz beyaz peynir kahvaltilik sos biber koleksiyon yapılan 5 zeytin domates

Biber közlenerek yapılan dicektim koleksiyon çıkmış. Yazılarım tuhaf geliyorsa suçlusu telefon

Öğle yemegim menemen yanına salata yapamadım malesef.
Ara öğün bir kase yogurt ve 2 hurma aksama da fırında hamsi yapıcam salata yapıcak malzeme yok

Aksam fırında hamsi 1 dilim beyaz ekmek marul salatası. Şimdi yeşil cayımı icicem. Sağlıklı beslenmek gibisi yok yaaa.

Herkese Günaydın....
Bu sabah güne çok pozitif uyandım.
Dün gece minik bi dilim kavun yedim yememem gerekirdi ama akşamki beyaz ekmek tatlı isteğimi azdirdı bence.
Bugün yumurta 1 dilim ekmek ve yeşillik le kahvaltimi yapıcam kahvaltim geç kalıyor o yüzden ilk arayı acikmadigim için yapmıyorum. Öğlen dünkü menemen in kalanını yicem ama bu kez 30 gr ekmekle
Aksami düşünmedim henüz

Öğle yemeğimi yedim dünden kalan menemen vardı yemeye çabaladim ama hiç canım istemedi ben de peynir ekmek kahvaltilik sos yedim yine. 2 dilim ekmek yedim yani. Bir dilim de kavun yedim
ara öğün kurutulmuş elma yicem çok seviyorum kendim kuruttum bagırsakları süper çalıştırıyor.

Şimdi çarşıya doğru biraz yürüycem sırf on bin adim yuruyum diye. Hareket etmeyince yada on bin adim atmayınca tuvalet problemim oluyo. Ara öğün kurutulmuş elma yedin bi avuç kadar. 1.5 lt su içtim hersey gayet güzel gidiyor aksami hala düşünmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…