afiyet olsun cnm :)Akşam yemeği
3 ızgara köfte
2 bardak ayran
Az salata
Şekersiz çay içiyorum şuan
Ben genelde güne geç başladığım için açıkçası 2 öğün yiyorum ama sağlıklı mıdır diyet için bilemiyorum. Şey yapabilirsin belki normalde akşamı kaç gibi yiyosan atıyorum 1-2 saat daha erkene alabilirsin dayanmak açısından iyi olabilir. Bende internette geziniyorum az önce insülin direnciyle ilgili videolar filan izledim. Bazı kişilerde insülin direnci oluyomuş kilo vermelerine engel oluyomuş filan. Aslında kan tahlili yaptırıp baktırmak lazım da işte insan üşeniyor :)Evet beni çok yalnız bırakıyosunuz
Kaçamak yaptığımda kızın dövün beni :))
Yaa düşünüyorum da acaba sabah erken kalkıp yürüsem mi diyorum. Koşu bandım var. Sabah 7de çok rahat kalkıyorum.
Sonra da şeyi düşündüm akşam yemeği hiç yemesem dedim. Sonra olmaz mutlaka dayanamam bozarım dedim.
İki öğünmü yesem acaba?? Kafam çok karıştı :-s
Ayni durumlardayim. Kapaliyim ve yasim buyuk sanılıyor kilodanBu diyete geçen hafta başladım. Beni buna iten etken şu olay oldu.
Benden 4yaş küçük erkek kardeşimle bayramlık almaya gittik. Kardeşimin çalıştığı mağazada kalbinden kardeşime seslendim. Kardeşimin arkadaşı da ANNEN SENİ ÇAĞIRIYOR dedi. O.O Şok şok şok oldum
Tesettürlüyüm pardesülü é kiloluda olunca demekki öyle sandı.
Sağlıksız kilolu ve itici bir genç olmak.Yaşlı görünmek çok vahim çok...
Aynen yaa bencede tahlil yaptırmak lazımBen genelde güne geç başladığım için açıkçası 2 öğün yiyorum ama sağlıklı mıdır diyet için bilemiyorum. Şey yapabilirsin belki normalde akşamı kaç gibi yiyosan atıyorum 1-2 saat daha erkene alabilirsin dayanmak açısından iyi olabilir. Bende internette geziniyorum az önce insülin direnciyle ilgili videolar filan izledim. Bazı kişilerde insülin direnci oluyomuş kilo vermelerine engel oluyomuş filan. Aslında kan tahlili yaptırıp baktırmak lazım da işte insan üşeniyor :)
Terazi canım. Sen?H kubra hangi burcsun sen?
Aslında çok güzel kapalı kıyafetler de var. Ama kilo olunca, kıyafet bedenleri büyüdükçe yaşlı görünüyoruz.Ayni durumlardayim. Kapaliyim ve yasim buyuk sanılıyor kilodan
Evet canim kac bedensin. Ben kAslında çok güzel kapalı kıyafetler de var. Ama kilo olunca, kıyafet bedenleri büyüdükçe yaşlı görünüyoruz.
44 genellikleEvet canim kac bedensin. Ben k
40 giyiyorum kalip darsa 42
Bu öğle menüm
Mercimek li bulgur pilavı
Et haşlama
Ayran
Tabiki :)Bunları yiyip zayıflıyorsanız oh valla :)
glisemik indeksi düşük her yiyecek sizi tok tutar ve sindirimi kolaydırBunları yiyip zayıflıyorsanız oh valla :)
Alkışşşş süper açıkladın. Bende tam böyle demek istedimglisemik indeksi düşük her yiyecek sizi tok tutar ve sindirimi kolaydır
bunlar sağlıklı karbonhidrat olduğu için kolay kilo verirsiniz..
bulgur da buna dahildir:)
Geçen gün eşimle kilo konusunu konuştuk. Dedimki hesapladım fazla kilomu yılbaşına kadar verebilirim. Uğraşıyorum dedim.
Verirsem vaadi var. :)
bir günü tüm bana ayıracakmış. Veeee 750 TL'lik alışveriş hakkı.yeriz içeriz, sinema,alışveriş ne istersem yapacak
Ben bundan 5yıl kadar önce 88.6 dan 64.5 é düşmüştüm. Yürüyüş ve platesle. Taş gibi sımsıkydım. Yine neden olmasın değilmi :)
Aynen canım yine yaparsın:) Hem ödül sağlammış yani :)Geçen gün eşimle kilo konusunu konuştuk. Dedimki hesapladım fazla kilomu yılbaşına kadar verebilirim. Uğraşıyorum dedim.
Verirsem vaadi var. :)
bir günü tüm bana ayıracakmış. Veeee 750 TL'lik alışveriş hakkı.yeriz içeriz, sinema,alışveriş ne istersem yapacak
Ben bundan 5yıl kadar önce 88.6 dan 64.5 é düşmüştüm. Yürüyüş ve platesle. Taş gibi sımsıkydım. Yine neden olmasın değilmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?