Fotoğraflı Karatay Diyetim ~

Akşam yemeği
3 ızgara köfte
2 bardak ayran
Az salata

Şekersiz çay içiyorum şuan

Ben genelde güne geç başladığım için açıkçası 2 öğün yiyorum ama sağlıklı mıdır diyet için bilemiyorum. Şey yapabilirsin belki normalde akşamı kaç gibi yiyosan atıyorum 1-2 saat daha erkene alabilirsin dayanmak açısından iyi olabilir. Bende internette geziniyorum az önce insülin direnciyle ilgili videolar filan izledim. Bazı kişilerde insülin direnci oluyomuş kilo vermelerine engel oluyomuş filan. Aslında kan tahlili yaptırıp baktırmak lazım da işte insan üşeniyor :)

Ayni durumlardayim. Kapaliyim ve yasim buyuk sanılıyor kilodan

Aynen yaa bencede tahlil yaptırmak lazım
Saat konusuna da bi bakıyım. Kahvaltıyı erkene alırsam tüm gün öğünleri otomatik geriye alırım

Günaydın milleeett
Bugün erken kalkıp erken kahvaltı yapayım dedim. Ama canım bişe istemedi sabah sabah :)
7 otlu bitki çayı
Üstüne yulaf ezmeli süt

Eklentiler

• DSC_0091.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 75
Teşekkür ederim arkadaşlar..
Siz olmasanız motive olamazdım

Az öncede 1saat yürüdüm. Bravo bana :)

Ama Acıktım :)

glisemik indeksi düşük her yiyecek sizi tok tutar ve sindirimi kolaydır
bunlar sağlıklı karbonhidrat olduğu için kolay kilo verirsiniz..
bulgur da buna dahildir:)
Alkışşşş süper açıkladın. Bende tam böyle demek istedim

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi

Öğle Yemeği
1 büyük kase tarhana çorbası (bol sarımsaklı, tereyağlı )

Eklentiler

• DSC_0093.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 43
Geçen gün eşimle kilo konusunu konuştuk. Dedimki hesapladım fazla kilomu yılbaşına kadar verebilirim. Uğraşıyorum dedim.
Verirsem vaadi var. :)
bir günü tüm bana ayıracakmış. Veeee 750 TL'lik alışveriş hakkı.yeriz içeriz, sinema,alışveriş ne istersem yapacak

Ben bundan 5yıl kadar önce 88.6 dan 64.5 é düşmüştüm. Yürüyüş ve platesle. Taş gibi sımsıkydım. Yine neden olmasın değilmi :)

vallahi helal :)

Aynen canım yine yaparsın:) Hem ödül sağlammış yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…