ah bulabilsem ahBen böyle bir ailede sağlıklı büyüyeceğini düşünmüyorum çocuğun. Bir an önce çalışamaya bakın. En kötü marketlerde ya da AVM lerde iş bakın. Kısaca yapabileceğiniz her işe başvurun biraz para biriktirip ayrı eve çıkın. Küçük kardeşim bana bağırdığında bile çok kötü oluyorum. Rabbim yardım etsin. Devlet hastanelerinde psikolog desteği var. Lütfen oraya başvurun, rahatlamaya ihtiyacınız var.
yok aynı odada 5 kişi yatıyoruzkendinize ait odanız yok mu evde
çocuğunuzu ve kendinizi biraz da olsa izole edebilseniz
İnşaAllah kuzum da amaç beni ve çocuğu yollamak ah iş bulmakla bitseAllah yardımcın olsun kardeşim hemen hemen benzer şeyleri yaşıyoruz bir an önce iş bulmaya bak
malesefKendi hayatınızı kurmadığınız sürece bunları yaşamaya devam edeceksiniz.Umarım en kısa sürede düzenli bir iş bulur daha sonrada ailenizle evinizi ayırırsınız. Konularınızdan anlaşılan ailenizin sizi ve çocuğunuzu yük olarak görüyor olmaları.
Ya sabır. Rabbim sabir versin. Kardeşim ezdirme kendini. Tamam kendi evin olmayabilir ama el evi de değil ki. Sen biseylere ses verip cevap vermezsrn daha çok ezerler seni.
9 yaş var aramızda bana vururken annemde vardı tek tepkisi vurabilir oldu23 yaşındaki kardeşin senden küçükse eğer ki büyük ihtimal küçük bu ne hadsizlik ki sana vurabiliyor o yeğenin ne yaramaz bir çocuk ki senin oğlunu durduk yere ağlatıyor sana saygısızlık yapıyor anneniz tüm bu hadsizlikleri ve saygısızlıkları görmüyor mu da size darılıyor küsüyor ? Ay Allahım ne dengesiz ne saçma hayatlar var cidden okuyunca şaşırıyorum Allah size sabır versin biran önce kurtulmaya bakın o evden
Allah akıl versin. Kendi kızlarının çocuğu nasıl yabancı olabilir. Ailenizde sevgi eksikliği var sanırım.Umarım en kısa sürede kurtulursunuz.malesef
oğlum onlara yabancıymış -soyvekan- olarak
tek kurtuluş evlenip gitmek evi ayıracak param olsa bu seferde ortaya mı düşecen derler inanın yoruldum23 yaşındaki kardeşin senden küçükse eğer ki büyük ihtimal küçük bu ne hadsizlik ki sana vurabiliyor o yeğenin ne yaramaz bir çocuk ki senin oğlunu durduk yere ağlatıyor sana saygısızlık yapıyor anneniz tüm bu hadsizlikleri ve saygısızlıkları görmüyor mu da size darılıyor küsüyor ? Ay Allahım ne dengesiz ne saçma hayatlar var cidden okuyunca şaşırıyorum Allah size sabır versin biran önce kurtulmaya bakın o evden
Demek ki karşılık vermek gerekiyormuşbir kere cevap verdim kız kardeşimden tokat yedim
AminAllah akıl versin. Kendi kızlarının çocuğu nasıl yabancı olabilir. Ailenizde sevgi eksikliği var sanırım.Umarım en kısa sürede kurtulursunuz.
yerinizde olsam bana tokat atan kardeş kılıklıyı dayaktan hastanelik ederdim. ne terbiyesizlik ya, allah yardımcınız olsun.9 yaş var aramızda bana vururken annemde vardı tek tepkisi vurabilir oldu
6 7 aydır konuşmaya çalıştım ama herkes bir ben ve oğlum tek kaldıkDemek ki karşılık vermek gerekiyormuş
Öküz gibi birşey bende can yokki .Aminyerinizde olsam bana tokat atan kardeş kılıklıyı dayaktan hastanelik ederdim. ne terbiyesizlik ya, allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?