Adamla konuşamadık henüz oğlumu istemezse olmaz evlilik zatenYağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
Yeni eşin çocuğa iyi davranacağı garantiniz var mı?
İkinci evliliğinizde de sorun yaşarsanız ne yapacak, kime gideceksiniz?
Adımlarınızı sağlam atmanız lazım, bir yerden kaçacağım diye daha kötü durumlara düşmeyesiniz.
6 7 aydır yapmadığım kalmadı kiBelli ki ailenizde vicdan sahibi bi tane insan yok !
Türk kadınının çilesi bu zaten. Okutulmaz, çalıştırılmaz, aldatılır, istenmez, çocuğu da ver kucağına, ne hali varsa görsün!!!
O yüzden okuyacağız, okuyamadıysak çalışacağız. Şartları zorlayacağız. Gidin belediyelere başvurun, durumunuzu anlatın. İş isteyin. Yok mu tanıdığınız birileri ?
Sizin pasif olma gibi bi lüksünüz yok, savaşacaksınız.
herşeyi yaptım zaten 7 aydırEvliligu kurtuluş olarak olarak görmeniz çok üzücü.
Kadın sığınma evleri acaba yardımcı olabilir mi Ne kadar süre kalıniyor vs Hiçbir fikrim yok ama.
İŞKUR'a falan başvursaniz çocuğunuz hangi okula gidiyor kaçıncı sınıfta?
Okullara çaycı temizlik görevlisi aliniyor genelde okulların açıldığı dönemde oluyor ama.. ya da sağlık ocaklarına çaycı olarak hepsine başvurun.
Tabii nerede yaşadığınız onemli Büyükşehirdeyseniz daha fazla iş imkanı olur
Sizin mutlaka çalışmanız lazım. Hem çocuğumuza iyi bir gelecek sağlayabilmek için hem de kendi ruh sağlığınız açısından gel ben olsam sizin yerinizde temizliğe giderdim sigortali iş bulamasam.
Sende ona bi yerlestirseydin edepsiz yabir kere cevap verdim kız kardeşimden tokat yedim
Adamla konuşamadık henüz oğlumu istemezse olmaz evlilik zaten
zaten evlenmek için acelem yok sadece önerdiler o kadar iş arıyorum bir taraftan yani adam evlenmeyi düşünüyor mu onu bile bilmiyorumBen bunu kast etmemiştim.
Evlenirken kabul edebilir. Evlenirken çoğu şey iyidir zaten ilk evliliğinizi düşünün.
Evlilik sürecinizde bir sorun yaşarsanız ne olacak? Oğlunuz ile yeni eşiniz sorun yaşarsa ne olacak?
Siz kendi ayaklarınız üzerinde durmadığınız takdirde hiçbir çözüm bulamazsınız şu anki durumunuza.
Evlilik yapabileceğiniz en yanlış hareket olur.
Doğrudur.6 7 aydır yapmadığım kalmadı ki
AminDoğrudur.
Yine de sabredin. Elbet bi kapı size de açılacaktır. Savaşmaktan vazgeçmeyin.
Tekrar evlenseniz bile en temel hedefiniz bi meslek sahibi olmak olsun lütfen.
Yani keşke bu durumdaki kadınların mağduriyetini giderecek bi kanun olsa, böyle kuru kuru teselli vermekten baika bir şey gelmiyor elimizden. Üzüldüm doğrusu.
Ben sizin profilde paylaştğınız linki de okudum. Zor şeyler yaşıyorsunuz. Dışardan söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama daha güçlü durmalısınız. Her fırsatı değerlendirin. Gerekirse temizliğe gidin. Benim annem de temizlik, bakıcılık gibi işlerde çalışarak büyüttü 4 çocuğunu. Muhakkak bir iş bulunur. 3 5 kenara ne atsanız kar.
Allah yardımcınız olsun.
lise mezunuyumEğitim durumunuz nedir?
6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
Sağol kuzumallah yardımcın olsun
nasipçocuk baksanız en azından evladınızı da yanınızda götürebilirsiniz
üzüldüm durumunuza rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah tez vakitte
Yanlış bilmiyorsam lise mezunlarıda memur ola biliyor. Kpssye hazırlansanız? Hadi hiç olmadı bakıcılık yapsanız? Ya da temizliğe gitseniz? Burda bi sürü kadın var yardımcı ya da bakıcı arayanlise mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?