galiba cinnet geçireceğim

Belli ki ailenizde vicdan sahibi bi tane insan yok !
Türk kadınının çilesi bu zaten. Okutulmaz, çalıştırılmaz, aldatılır, istenmez, çocuğu da ver kucağına, ne hali varsa görsün!!!
O yüzden okuyacağız, okuyamasak da çalışacağız. Şartları zorlayacağız. Gidin belediyelere başvurun, durumunuzu anlatın. İş isteyin. Yok mu tanıdığınız birileri ?
Sizin pasif olma gibi bi lüksünüz yok, savaşacaksınız.

Adamla konuşamadık henüz oğlumu istemezse olmaz evlilik zaten

6 7 aydır yapmadığım kalmadı ki

herşeyi yaptım zaten 7 aydır

Adamla konuşamadık henüz oğlumu istemezse olmaz evlilik zaten

Ben bunu kast etmemiştim.
Evlenirken kabul edebilir. Evlenirken çoğu şey iyidir zaten ilk evliliğinizi düşünün.
Evlilik sürecinizde bir sorun yaşarsanız ne olacak? Oğlunuz ile yeni eşiniz sorun yaşarsa ne olacak?
Siz kendi ayaklarınız üzerinde durmadığınız takdirde hiçbir çözüm bulamazsınız şu anki durumunuza.
Evlilik yapabileceğiniz en yanlış hareket olur.

zaten evlenmek için acelem yok sadece önerdiler o kadar iş arıyorum bir taraftan yani adam evlenmeyi düşünüyor mu onu bile bilmiyorum

Kendinizi ezdirmeyin onlar bir dedi mi siz beş deyin. Ayrıca o tokat atanı saçından tutup kafasını duvara duvara vururum

6 7 aydır yapmadığım kalmadı ki
Doğrudur.
Yine de sabredin. Elbet bi kapı size de açılacaktır. Savaşmaktan vazgeçmeyin.
Tekrar evlenseniz bile en temel hedefiniz bi meslek sahibi olmak olsun lütfen.
Yani keşke bu durumdaki kadınların mağduriyetini giderecek bi kanun olsa, böyle kuru kuru teselli vermekten baika bir şey gelmiyor elimizden. Üzüldüm doğrusu.
Ben sizin profilde paylaştğınız linki de okudum. Zor şeyler yaşıyorsunuz. Dışardan söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama daha güçlü durmalısınız. Her fırsatı değerlendirin. Gerekirse temizliğe gidin. Benim annem de temizlik, bakıcılık gibi işlerde çalışarak büyüttü 4 çocuğunu. Muhakkak bir iş bulunur. 3 5 kenara ne atsanız kar.
Allah yardımcınız olsun.

Amin

bu ne yaa.. bu yaşta tokat mı anneden.. ne için?? sebep??? aman Allah ım.. rica ediorum.. bakın her yere başvurun en azından denedim ettim olmadı deyin ama çalışın çocuğunuzu da gidip durumunuzu anlattığınız makul bir kreşe size yardım edeceklerdir verin..uzak durun oğlunuzla yeni ve huzurlu bir hayata merhaba deyin.. hiç bir şey şu anda ki durumunuzdan zor olmaz. en azından kendi sorununuza odaklanırsınız ya..

allah ımm hayat inanın o bu şu dan ibaret değil.. Rabbim öle güzel yardım ediyor ki..

Berra, aslında yatılı bakıcı olarak iş bulabilirsin. Hem çocuğun hem senin için çok daha sağlıklı bir yaşam alanı olur, hem de en az 2000- 2500 tl gelir.

Çocuğun okul çağına gelene kadar, bu şekilde para biriktirebilir, sonra farklı işe de girebilirsin. Kendini geliştirme fırsatı bile yaratabilir. Yeterki sen açık ol; tek seçeneğim evlilik diye bakma olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…