galiba cinnet geçireceğim

ilk başta bunlara sebep olan eşin inşaallah öyle bir pişman olurki pislik. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışsan keşke. en azından biraz birikim yapıp ayrı eve çıkma şansın olur
Amin çok Amin
ayrı evi ancak rüyamda görürüm bu seferde dul kadın ortaya mı düşecen derler var o zihniyet

kiz kardesiniz 23 yasinda, yegeniniz de 10 yasinda öyle mi, yegeniniz bu kardesinizin cocugumu?
yani 13 yasinda mi oldu?

size ne hakla vuruyor, ailen buna nasil göz yumuyor?

kiz kardesiniz 23 yasinda, yegeniniz de 10 yasinda öyle mi, yegeniniz bu kardesinizin cocugumu?
yani 13 yasinda mi oldu?

size ne hakla vuruyor, ailen buna nasil göz yumuyor?
abimin çocuğu bana yeğenimi uyardığım için vurdu -oğluma vurmuştu yeğenim-
vurabilirmiş

iş bulamadım bulamıyorum
iş bulursamda oğlumu okula getirip götürmeyeceklermiş
Aileniz sizi bezdirmeye çalışıyor sanırım. Psikolojik baskı uyguluyorlar. Bıkıp evlenip gitmeniz için herhalde. Eski eşinize diyecek bir şey yok zaten karaktersiz biri ama insanın ailesinin yanında olmaması daha üzücü. İnşallah karşınıza iyi bir insan çıkar,kendinize yeni bir hayat kurarsınız.

Biri var adam 40 yaşında ama henüz tanışamadık

tek kurtuluş evlenip gitmek evi ayıracak param olsa bu seferde ortaya mı düşecen derler inanın yoruldum

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.
Yeni eşin çocuğa iyi davranacağı garantiniz var mı?
İkinci evliliğinizde de sorun yaşarsanız ne yapacak, kime gideceksiniz?
Adımlarınızı sağlam atmanız lazım, bir yerden kaçacağım diye daha kötü durumlara düşmeyesiniz.

Evliligu kurtuluş olarak olarak görmeniz çok üzücü.
Kadın sığınma evleri acaba yardımcı olabilir mi Ne kadar süre kalıniyor vs Hiçbir fikrim yok ama.
İŞKUR'a falan başvursaniz çocuğunuz hangi okula gidiyor kaçıncı sınıfta?
Okullara çaycı temizlik görevlisi aliniyor genelde okulların açıldığı dönemde oluyor ama.. ya da sağlık ocaklarına çaycı olarak hepsine başvurun.
Tabii nerede yaşadığınız onemli Büyükşehirdeyseniz daha fazla iş imkanı olur
Sizin mutlaka çalışmanız lazım. Hem çocuğumuza iyi bir gelecek sağlayabilmek için hem de kendi ruh sağlığınız açısından gel ben olsam sizin yerinizde temizliğe giderdim sigortali iş bulamasam.

aman iyi biri olsun lütfen sırf evlenmek için evlenme sor araştır iyice yağmurdan kaçarken doluya tutulma ne iş yapıyormuş eşi ölmümü boşanmış mı
adamın karısı başkasıyla kaçmış
3 çocuğu var ikisi üniverste mezunu diğer i okuyor adam çok iyi dediler 1 aydır araştırdım ama evlenmek istermi bilmem bana ve adama ortak arkadaşımız söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…