iş bulamadım bulamıyorumÇalışıyor musunuz ?
Amin çok Aminilk başta bunlara sebep olan eşin inşaallah öyle bir pişman olurki pislik. çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışsan keşke. en azından biraz birikim yapıp ayrı eve çıkma şansın olur
10 yaşındaki yiğen 23 yasındaki kız kardeşinin cocuğu muÖküz gibi birşey bende can yokki .Amin
yok abimin çocuğu10 yaşındaki yiğen 23 yasındaki kız kardeşinin cocuğu mu
abimin çocuğu bana yeğenimi uyardığım için vurdu -oğluma vurmuştu yeğenim-kiz kardesiniz 23 yasinda, yegeniniz de 10 yasinda öyle mi, yegeniniz bu kardesinizin cocugumu?
yani 13 yasinda mi oldu?
size ne hakla vuruyor, ailen buna nasil göz yumuyor?
Aileniz sizi bezdirmeye çalışıyor sanırım. Psikolojik baskı uyguluyorlar. Bıkıp evlenip gitmeniz için herhalde. Eski eşinize diyecek bir şey yok zaten karaktersiz biri ama insanın ailesinin yanında olmaması daha üzücü. İnşallah karşınıza iyi bir insan çıkar,kendinize yeni bir hayat kurarsınız.iş bulamadım bulamıyorum
iş bulursamda oğlumu okula getirip götürmeyeceklermiş
yok o bekar çocuk abimin (analığı delirttiği için geldi bize)Kardeşiniz de mi boşandı.
10 yaşındaki yeğeniniz de sizle mi yaşıyor.
sen de onu döv laf söyle altta kalma Allah böyle kocalarında belasını versin inşallahyok abimin çocuğu
Biri var adam 40 yaşında ama henüz tanışamadıkAileniz sizi bezdirmeye çalışıyor sanırım. Psikolojik baskı uyguluyorlar. Bıkıp evlenip gitmeniz için herhalde. Eski eşinize diyecek bir şey yok zaten karaktersiz biri ama insanın ailesinin yanında olmaması daha üzücü. İnşallah karşınıza iyi bir insan çıkar,kendinize yeni bir hayat kurarsınız.
kimse kimseye vuramaz bu nasil zihniyet anlamiyorum.abimin çocuğu bana yeğenimi uyardığım için vurdu -oğluma vurmuştu yeğenim-
vurabilirmiş
Kardeşim iri yarı beni parçalarsen de onu döv laf söyle altta kalma Allah böyle kocalarında belasını versin inşallah
aman iyi biri olsun lütfen sırf evlenmek için evlenme sor araştır iyice yağmurdan kaçarken doluya tutulma ne iş yapıyormuş eşi ölmümü boşanmış mıBiri var adam 40 yaşında ama henüz tanışamadık
tek kurtuluş evlenip gitmek evi ayıracak param olsa bu seferde ortaya mı düşecen derler inanın yoruldum
adamın karısı başkasıyla kaçmışaman iyi biri olsun lütfen sırf evlenmek için evlenme sor araştır iyice yağmurdan kaçarken doluya tutulma ne iş yapıyormuş eşi ölmümü boşanmış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?