Çiçekler saksıdaysa kvnin balkonuna bırakın sulasın yazık çiçeklere.ay ben o nevresımı ve yastıkları hatta ımkanım olsa yatagı atardım cpe ya ogrennc bazen esım kaynıma arabayı veryr tenbıhle karı kız bındırmesın dyrum tıksınc bı durum tatıle gtrık gecen yaz cıceklerı sulasın dıye anahtarı kv braktım bırakmaz olaydım bır hafta byunca br kere sulamıs o da evı kurcalamak ıcın kurcalamıs merakı gıdınce brdaha grmemıs eve dlabımı acmıs brde bana syledı dlabında nevresmlerın var kullansana dıyr bende zaten ben kydum onlrı orya kullanmasam orda ısı ne dedım geldım esıme patladım anan yatak odamı kurcalammıs ne ayıp dedım tabı o da kv ye patladı hayret ya cok ayıp cok bu sene yıne gdecez anahtar falan bırakmam kurursa kurusun cıcekler
Evet aynen öyle. Hadi diyelim arkadaşımız izin vermiş ben o ''x şahız'' olarak izin verilmesine rağmen cesaret edemezdim.Yatak odanızı kilitleseydiniz keşke ne anliyorlarsa anlasalardı.
Yaptığınız hata izin vermemeliydiniz kahvaltiya yanliz gelip basbaşa kalabilen kız bunuda yapar şaşırmadım.
Iyyyy git carsafini yorganini denistir:))
Kahvaltida cevizli pekmez yediler ellam
öldüm gülmekten ya.
Çiçekler saksıdaysa kvnin balkonuna bırakın sulasın yazık çiçeklere.
Eşya karıştırma olayına gelince, keşke izinsiz eşyalara dokunana mobilya hafif elektrik akımı verse hani cıss deriz ya onun gibi veya tam evdeyken bi ses "evimiz güvenlik kameralarıyla 24 saat izlenmektedir"anında topuklar kaynana vala korku filmi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?