galiba hata ettim..

o an bısey demedı. herhalde o da dusunemedı kötü bı nıyet gelsın konuscam onla bakalım odama gırmesın bıdaha dıcem. en kısa zmanda da gtcek
Odayı bırak salon harici dolanmasin bi zahmet.tamam eşinin kardesidir saygı duyarım ama çok pişkin davranmış saygısız ! Neden sizde kalıyor ?

Eşine anlat yolla evden istemediğini başınızın ağrıyacağını söyle

Haha onlar isi bitirmis bence arkadasin ama ne kadar taniyabilirsin ki bi insani

Ne bekliyodunuz resmen sizi sepetlemis ler isi pisirmek icin ustelik gizli gizlide degil 2 sevgili ev ortaminda neden yalnız kalmak isterler anlamanız gerekirdi kahvaltı bahane

evim 1+1 zaten canım. maddi açıdan bıze destek olsun dıye bızde kalıyor.
Biz buna halk dilinde gebe kalmak diyoruz. Madem maddi destek oluyorum kafam rahat demiş iste... umarım bir an önce gider çünkü böyle yüzsüz yüzsüz davranacak surekli...

Ben olsam ikisini birdaha evde tek birakmazdim. Kayninin kendi odasi olsa hadi tamam ama ev baska bir cift icin müsait degil diye düsünürdüm. Ve acikcasi bukadar rahatliga sasirdim

Parfüm için odaya girebilmesi için ona fazlasına aşabilmeye bir davet olarak görüyorum. Yatak odası kim olur ise olsun sahibi olmadan girilmesi terbiyesizliktir.

Ben burada kızdan çok kaynınızı suçlu buluyorum. Kızı eve çağıran o, yengesinin yatak odasına kızı getiren o, yatağınızda sevişen o.
1 artı 1 eviniz varken eşinizin de kaynınızın da maddi yollarını başka kaynaktan düzeltmesi gerekirdi.
Özellikle eşinizin, sizi düşünmesi lazımdı.

Haa çok zor durumdaysanız, ille biz de kalması lazımdı diyorsanız. insanlık hali kimse kimseyi bilemez çünkü. uçkurunu sizden gidene kadar tutması lazımdı.

ay ben o nevresımı ve yastıkları hatta ımkanım olsa yatagı atardım cpe ya ogrennc bazen esım kaynıma arabayı veryr tenbıhle karı kız bındırmesın dyrum tıksınc bı durum tatıle gtrık gecen yaz cıceklerı sulasın dıye anahtarı kv braktım bırakmaz olaydım bır hafta byunca br kere sulamıs o da evı kurcalamak ıcın kurcalamıs merakı gıdınce brdaha grmemıs eve dlabımı acmıs brde bana syledı dlabında nevresmlerın var kullansana dıyr bende zaten ben kydum onlrı orya kullanmasam orda ısı ne dedım geldım esıme patladım anan yatak odamı kurcalammıs ne ayıp dedım tabı o da kv ye patladı hayret ya cok ayıp cok bu sene yıne gdecez anahtar falan bırakmam kurursa kurusun cıcekler

Kahvaltıda bal kaymak çoktu galiba

Daha yazıyı okurken anladım sonun böyle olcağnı. Çok iyi niyetlisin sanırımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…